4-to-one
4.9 / 5 baseret på  11 anmeldelser (Læs anmeldelser)

4-to-one

Hjemby: Aarhus C Pris: 16.000-30.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 11

Skal musikken til jeres fest være en sikker succes?

Så er 4-to-one ikke til at komme uden om!
Uanset om du er til nye eller gamle hits, så har vi de helt rigtige sange til at fylde dansegulvet, og vores karismatiske forsangere sørger for at holde stemningen i top fra vi går på, til det sidste ekstranummer er spillet ☺.
4-to-one ::: Professionel festmusik ud over scenekanten!
________

TEMAFEST:
4-to-one leverer med glæde musikken til jeres næste temafest!
Vi kan sammensætte aftenens sætliste, så vi spiller et 70’er-sæt, et 80’er-sæt og et 90’er-sæt.
Vi har naturligvis kostumer på, der matcher de tre årtier for at gøre oplevelsen så autentisk som muligt :-)
Årti-konceptet kan også bruges på andre årtier efter ønske!
________

DET SIGER VORES KUNDER:
Book dem til jeres næste fest!!

Vi havde fornøjelsen af 4-to-one til vores julefrokost. Det var en kæmpe succes. Aldrig har der været så mange ude at danse til vores julefrokost. 4-to-one er meget professionelle og virkelig dygtige. Vi havde mulighed for på forhånd at vælge op til 10 sange, som man kunne ønske sig at høre til julefrokosten, og dette gjorde, at stort set alle fik hørt noget, som de kunne lide. Der var et bredt udvalg at vælge imellem - både til det unge og lidt ældre publikum. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har booket 4-to-one. De bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Julie Kragh Kruse, Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
________

Super gode og professionelle

4-to-one spillede til vores bryllup, og selvom de var oppe mod en super smuk og varm sommeraften/nat, der hev folk udenfor, formåede de alligevel at fyre den af og få folk ind på dansegulvet.
Meget professionelle med et bredt repertoire og den lille twist at gæsterne på forhånd selv kunne være med til at sætte deres præg på aftenens setlister via afstemning. Det gjorde det hele endnu mere personligt.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til 4-to-one.
Tak til jer alle fems bidrag til en helt igennem perfekt bryllupsfest!

Anmeldt af Tina Knudsen


Anmeldelser af 4-to-one

Bryllup  - 
Skønt band, der satte fuld gang i vores bryllupsfest den 2476-17. De var super fleksible og gjorde deres til at alt var perfekt. 4-to-one har mine varmeste anbefalinger.
Kobberbryllup  - 
4-TO-ONE spillede til vores bryllup og nu 12 1/2 år efter til vores kobberbryllup - vi er ikke i tvivl om, at de også skal spille til vores sølvbryllup😀 De synger og spiller fantastisk, og de har en udstråling og et nærvær der rækker langt udover scenekanten og i den grad bidrager til feststemningen. Vores gæster har begge gange været meget begejstrede. Det har været supergodt at vi selv har kunnet vælge sangene ud fra bandets repertoire.
Julefrokost  - 
God musik - super dygtige
Bryllup  - 
Et helt fantastisk band, som har fået meget ros af vores gæster! Vi havde pianisten Markus til at spille under middagen. Det var super hyggeligt og god stemningsmusik! Bandet fik sat så diskret op, at vi knap bemærkede dem, og alt klappede og det var en fantastisk aften med musik i høj klasse. Vi kunne ikke være mere tilfredse, og gæsterne var enige. Vi booker 4-to-one næste gang vi holder fest!! Tak for en fed aften!
Bryllup  - 
4-to-one er et fuldstændig fantastisk band! Bandets energi, udstråling og musikalitet er i høj klasse, og muligheden for at vælge mellem næsten 80 numre og dermed skabe en personlig playliste virkede rigtig godt. Bandets forberedelse og koordinering med øvrige arrangører var virkelig godt, så alt forløb gnidningsfrit. Desuden havde de medbragt et anlæg som spillede i pauser, ved nedtagning af udstyr og ved bandets forplejning, så der var hele tiden musik og ingen "døde" perioder i festen. Vi kan varmt anbefale 4-to-one, og det er ikke sidste gang de har spillet til vores fester! Med venlig hilsen Louise og Morten
Bryllup  - 
4toone spillede til vores bryllup den 22/8 15! Det var fra starten en rigtig god oplevelse. De er professionelle og sørgede for at vores gæster fik mulighed for at stemme på de numre, de helst ville høre til festen, og derud fra sammensatte de en playliste! Til selve festen var de helt igennem fantastiske! De overgik alt, hvad vi havde håbet på! De synger og spiller fantastisk! Og dansegulvet var fyldt hele tiden! Da de var færdige med at spille stod alle vores gæster og hujede og klappede og råbte ekstra nummer! Det gentog sig tre gange, inden de fik lov at stoppe😄 Vi giver alle vores bedste anbefalinger til bandet! De bliver helt sikkert booket næste gang der er fest hos os!
Bryllup  - 
Vi havde hyret 4-to-one til vores bryllup, hvilket var en kæmpe succes. De var gode til at lytte til vores ønsker omkring musikvalg, men var samtidig gode til selv at udvælge og supplere vores ønsker ud fra deres erfaringer, så sætlisterne var tilpasset alle aldersgrupper. De satte gang i festen fra de kom til den sidste sang var spillet og dansegulvet stod ikke stille. De var meget professionelle og kom til tiden og var endda i stand til at tilpasse sig, såfremt tidsplanen ville skride en smule. Vi syntes også de at de lød endnu bedre end på deres præsentationsvideo. Vi kan på det varmeste anbefale 4-to-one til alle andre, de var med til at gøre vores store dag endnu mere uforglemmelig. Julie og Kent
Bryllup  - 
Velspillende og professionelt orkester! Vi havde fornøjelsen af 4toone til vores bryllup, og vi kan på det varmeste anbefale dem. Lige fra den første kontakt med bandet, var der en seriøs, venlig og meget professionel tilgang til, hvordan det skulle forløbe og hvilke behov og ønsker vi havde. Det var rart ikke at skulle tænke nærmere på det, og vi havde klart en fornemmelse af, at de ville levere varen på dagen. Og det gjorde de! Uden at forstyrre den igangværende fest stillede de op og trykkede den derefter af med fire gode sæt, hvis indhold vi og gæsterne på forhånd havde haft indflydelse på. Vil I være sikre på at få fyldt dansegulvet til jeres fest? Så kan vi på det varmeste anbefale 4toone.
Bryllup  - 
Virkelig godt band, som er alle pengene værd! Der var styr på det hele fra start til slut. De er meget troværdige og professionelle i deres optræden, men også i planlægning af aften. Lydniveauet var perfekt, hverken for højt eller for lavt. Sangene faldet rigtig godt i vores smag- og også i vores gæsters smag. Vi er meget tilfredse med vores valg, ved at booke bandet. Det var alle pengene værd. Vi kan varmt anbefale 4toone, og kunne nemt finde på at booke dem igen, til en anden festlig lejlighed.
Bryllup  - 
Perfekt festmusik! 4-to-one spillede 3 x 45 min til vores bryllup og gjorde det helt suverænt. Dansegulvet var fyldt hele tiden, og både vi og vores gæster var meget glade. Vores gæster fik medbestemmelse på musikken via en afstemning på forhånd, og bandet havde sammensat tre virkelig gode set ud fra resultatet. Derudover var de meget lydhøre over for vores særlige ekstra ønsker til repetoiret. Andre bands vil påstå, at det ikke kan lade sig gøre at spille brudevals særligt godt med “festbandinstrumenter”. Men også den udfordring klarede bandet smukt. Vi vil varmt anbefale 4-to-one.
Firmafest  - 
Det har været et super godt samarbejde med 4-to-one og jeg kan varmt anbefale dem. De spiller fremragende og kan få folk op af stolene. Genialt at festdeltagerne kan byde ind med musikønsker inden festen.

Kontakt 4-to-one

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

What is love + Poker face + Can't stop the feeling (Haddaway Gaga Timberlake)
I wanna dance with somebody (Whitney Houston)
Uptown Funk (Mark Ronson & Bruno Mars)
Kom tilbage nu (Danseorkestret )
Fascination (Alphabeat)
I’m so exited (Pointer Sisters )
Waterloo (ABBA )
Highway to hell (AC/DC)
All that she wants (Ace of Base)
10.000 nights of thunder (Alphabeat )
Summer of ’69 (Bryan Adams )
Call me maybe (Carly Rae Jepsen)
F**k You (CeeLo Green)
Get Lucky (Daft Punk)
Time of my life (Dirty Dancing )
Sømand af verden (Dodo and the Dodo’s )
Vågner i natten (Dodo and the Dodo’s )
Nine to five (Dolly Parton)
Mercy (Duffy)
Something in the way you move (Ellie Goulding)
Hot stuff (Donna Summer)
Mercy (Duffy)
Rabalderstræde (Gasolin )
I will survive (Gloria Gaynor )
Mr. Swing King (Gnags )
What is love (Haddaway)
Magi i luften (Halberg/Larsen)
What a feeling (Irene Cara)
Blame it on the boogie (Jackson 5 )
I’m yours (Jason Mraz )
Can't stop the feeling (Justin Timberlake)
Walking on sunshine (Katrina and the Waves)
Tarzan mamma mia (Kim Larsen )
Celebration (Kool and the gang )
Poker Face (Lady Gaga)
Drunk in the Morning (Lukas Graham)
Sweet home Alabama (Lynyrd Skynyrd )
I Wish (Stevie Wonder)
Ensom (Medina )
Billie Jean (Michael Jackson )
Happy (Pharrell Williams)
Øde ø (Rasmus Seebach)
Jeg vil la’ lyset brænde (Ray-Dee-Ohh )
Angels (Robbie Williams )
Dancing on my own (Robyn)
Joyride (Roxette)
The look (Roxette )
Stupid man (Thomas Helmig )
Den jeg elsker (Thomas Helmig, Søs Fenger)
De første kærester på Månen (TV-2)
Lanternen (TV-2)
Sig du ka' li' mig (Tøsedrengene)
Brown eyed girl (Van Morrison )
Shut up and dance (Walk the Moon)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her