5 cifrede kode

Email adresse

Kun den person der har lavet forespørgslen kan deaktivere tilbud

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Allround Partyband til Bryllup i Ringkøbing Vestjylland

Jeg vil gerne have tilbud fra Allround Partyband,Middagspianist i nærheden af Vestjylland
Vi kunne godt tænke os en middag pianist fra 18.00 til 23.30 ca, og derfra ville vi gerne der blev spillet op til dans. Henvendelser helst på mail.

 • Arrangementstype:
  Bryllup
 • Event dato:
  September 22 2018
 • Antal gæster:
  102
 • By
  Ringkøbing

Artister(Musik under middagen)som er interesseret i dette arrangement

 • Telefon nr.
  Anmeldelser
   
  Book artist
Vi kan hjælpe dig med at finde og booke det bedste festband

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service

Ja tak, match mig med en artist/band
Din kommunikation med artisterne

Karina Jensen
December 05 2017

Besked til: Kunde

Kære Jonas
Vi er det helt rigtige band til jeres bryllup! - med mange års erfaring til såvel bryllupper som mange andre store arrangementer, så er "Kiss the Frog" nogle af de dygtigste, festligste, men især pålidelige musikere I kan booke til jeres arrangement. Der findes mange gode bands derude - ring og hør hvorfor vi lige er dét bedre og hvordan vi kan give en god pris, der helt sikkert kan konkurrere med andre gode bands, dog står vi i bandet stadig med det stærkeste hold i Danmark pt. på den danske partyband-musik-scene.

Vi har et meget bredt repertoire og spiller musik helt fra 60' erne 70'erne og op til idag - vi sørger for alle de helt store hits både udenlandsk, men ligeså meget dansk pop og rock! Der er helt sikkert noget for enhver smag!

Hvorfor ikke booke bandet med et af Ringkøbings "børn"? Jesper Hansen, der er en af bandets medlemmer i "Kiss the Frog". Jesper er oprindeligt fra Ringkøbing og har stadig hele sin familie bosat i omegnen. Faktisk har Rinkøbing-Skjern dagblad for nylig bragt en artikel omhandlende Jesper Hansen og hans musik. Jesper hansen bookes lige netop som dinner-pianist til alle de store arrangementer og især bryllupper som I efterspørger. Han er simpelthen en af landets bedste. Efter middagen og hyggeligt musik, vil resten af bandet "Kiss the Frog" stille klar til en festlig aften med passende live-danse-musik. Vores musik er planlagt lige fra middagens start til den aller sidste dans.

Jeg hedder Karina Jensen og vil glæde mig til at høre fra dig
Ring på: 22844071
se mere om bandet på: www.kissthefrog.nu


Link: https://dagbladetringskjern.dk/ringkoebing/Komponist-fra-Ringkoebing-skriver-filmmusik-til-russisk-storfilm/artikel/269422

Kjeld Jensen
November 28 2017

Besked til: Kunde

Hej Jonas. Vi hedder Hanegal, og vi vil gerne spille til jeres bryllup. Jeg sender et tilbud til dig på Email. Mvh Kjeld Jensen

Mads Winther
November 28 2017

Besked til: Kunde

Hej
Vi har sendt anden mail med information og pris ide.
Vh
4Motion

Flemming Werge
November 28 2017

Besked til: Kunde

Hej Jonas,
Flemming Werge Duo, består af Flemming og hans tro våbendrager Kén Børjesen. To gennemrutinerede men up to date orienterede musikere vil meget gerne komme og spille til jeres bryllup....
Sender lige lidt mere info på mail....mvh. Jan Høegh

Vagn Møller - Next Time Party Band
November 27 2017

Besked til: Kunde

Hej Jonas. Til Bryllup tilbyder jeg/vi lækker afdæmpet musik til spisning, kompetent akkompagnement til sangene, Brudevalsen i rette tid og i korrekt tempo - og heftig nonstop dansemusik for alle aldre frem til natmaden. Det er hvad du får med Vagn Møller og/eller Next Time Party Band. Jeg sender en mail med et godt tilbud til dig. mvh. Vagn Møller - 2296 3308 - info@vagnmoeller.dk - www.vagnmoeller.dk - www.nexttime.dk

John Vogt
November 27 2017

Besked til: Kunde

Hej Jonas Galsgaard !!
Jeg vil gerne tilbyde vores trio "Duet'n & Mejse" til at komme og spille en god gang varieret og svingende spise- og dansemusik til jeres bryllup.
Jeg sender jer lige en mail, som fortæller lidt om hvem vi er og hvad vi spiller og så selvfølgelig også et super tilbud.
Med venlig hilsen
Duet'n & Mejse

Vi er eksperter i at matche dig med den rigtige artist til din fest Allround Partyband

Udfyld disse felter og vi sender dig Gratis, uforpligtigende tilbud fra vores bedste Allround Partyband

© 2018 123festmusik.dk. All Rights Reserved