5-cifrede kode

Email adresse

Kun den person der har lavet forespørgslen kan deaktivere tilbud

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Allround Partyband til Bryllup i Ulstrup Århus Og Omegn

Jeg vil gerne have tilbud fra Allround Partyband,Coverband,Middagspianist,Duo Eller Trio i nærheden af Århus Og Omegn

Vi ønsker os et fedt band til vores bryllup, som kan spille både danske og engelske sange - nye og gamle. Vi vil gerne have musik fra efter spisning til ud på natten og alt afhængig af prisen også under spisning.

Arrangements-type: Bryllup
Event dato: Juni 09 2018
Antal gæster: 0
By Ulstrup

Artister(Duoer)som er interesseret i dette arrangement

Navn
Mejse DeLux Telefonnummer : +4520719060 (154) Book
Vagn Møller - Next Time Party Band Telefonnummer : 22963308 (133) Book
Festmobilen Telefonnummer : +4520323204 (122) Book
DJ Flemming Kiil. Diner • Dans Telefonnummer : 26481106 (13) Book
TEG Disco Telefonnummer : +4561789597 Book
Hit'n'Run Telefonnummer : +4520783420 (26) Book
Kiss the Frog Telefonnummer : +4522844071 Book
The Blizz Telefonnummer : +4540837523 Book
kys-bruden Telefonnummer : 22703424 Book

Din kommunikation med artisterne

Jens H Haahr
Januar 17 2018

Hej Vibeke, hvor langt er I nået i Jeres overvejelser? Vores band The Blizz kan levere netop det I spørger efter _ og med os for I et fuldt 4-mands band. Vores kendemærke er energi og begejstring, så vi får altid folk ud på dansegulvet, med både nye og gamle numre.

Se og lyt mere på vores præsentationsside.

mvh Jens Henrik / The Blizz

Karina Jensen
Januar 15 2018

Kære Vibeke

Vi er i "Kiss the Frog" DET FEDE BAND! Læs herunder lidt om hvorfor og tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere - vi kan søge at leve op til både jeres ønsker til repertoire, varighed mm.

I bandet "Kiss the Frog" tør vi godt garantere at musikken under middagen og til efterfølgende dans, er blandt de absolut bedste i Danmark.
Hvis en god musiker under middagen er en der kan spille alle sange og på et meget højt musikalsk niveau og tilmed har mange års erfaring og derved en meget god situationsfornemmelse. Der følger en sangerinde med som ligeså sørger for stemningsfuld, hyggelig og morsom musik, som både er en god oplevelse og fungerer som baggrundsmusik under middagen. Vi får altid ros for et meget alsidigt, meget bredt og genkendeligt repertoire - sange under middagen, som gæsterne oftest ikke har hørt meget længe, blandet med lidt nyere. Vi spiller gerne med og støtter op om indslag under middagen - vi spiller ikke skåleviser, kun hvis ønskes.
Kiss the Frog leverer dansemusik på aller højeste niveau når vi stiller op med et top tjekket og gennemtænkt show. Flot lys, god lyd og proff. udstyr er en selvfølgelighed og dertil kan vi arrangere særlige effekter såsom konfetti mm hvis ønskes.
Vores repertoire er utrolig populært da vi spiller mange genkendelige sange der kan synges og danses med på, samt sange som måske er gået i glemmebogen for mange.
Vi har professionelle musikere med hele vejen, der elsker især at gøre bryllupper til noget helt særligt.
Vi har i "Kiss the Frog" stor succes med vores bryllupskoncept og kan nemt konkurrere på pris, da vi pt er ledige på datoen.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive når som helst på: 22844071

Vi sætter en stor ære i at have et godt samarbejde fra start til slut og gør samtidig meget ud af at høre om jeres ønsker og forventninger til festen sådan at vi kan søge at leve op til disse på bedste vis, at i kan få den mest optimale oplevelse og mest for pengene!

Kiss the Frog er garant for at den store dag bliver en musikalsk succes.

Pris: fra 10.000kr

Venlig hilsen Kiss the Frog
Du kan også se mere om bandet på: www.kissthefrog.nu

Vagn Møller - Next Time Party Band
Januar 15 2018

Hej Vibeke. Til Bryllup tilbyder jeg/vi lækker afdæmpet musik til spisning, kompetent akkompagnement til sangene, Brudevalsen i rette tid og i korrekt tempo - og heftig nonstop dansemusik for alle aldre frem til natmaden. Det er hvad du får med Vagn Møller og/eller Next Time Party Band. Jeg sender en mail med et godt tilbud til dig. mvh. Vagn Møller - 2296 3308 - info@vagnmoeller.dk - www.vagnmoeller.dk - www.nexttime.dk

John Vogt
Januar 14 2018

Hej Vibeke Winther !!
Jeg vil gerne tilbyde vores trio "Duet'n & Mejse" til at komme og spille en god gang varieret og svingende dansemusik til jeres bryllup.
Jeg sender jer lige en mail, som fortæller lidt om hvem vi er og hvad vi spiller og så selvfølgelig også et super tilbud.
Med venlig hilsen
Duet'n & Mejse

Gode ideer til spørgsmål
  • Har du forstået hvilken slags festmusik jeg ønsker
  • Kan i spille mine yndlings-numre
  • Hvordan skal betalingen foregå
  • Hvor meget koster et ekstra set på selve aftenen
  • Hvor meget plads har i brug for
  • Hvorfor skal jeg vælge lige netop dig