Anders Hansen
5,0 ud af 5 baseret på  1 anmeldelser | Læs anmeldelser

Anders Hansen

Hjemby: Køge Pris: 1500-6000 Kr.
Svarprocent: 75% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 2

Konservatorieuddannet pianist og sanger, Kongelig Hofleverandør, m. bredt repertoire & fair pris

Jeg er en uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2006 og har udelukkende levet af at spille i forskellige sammenhænge, bands, kor og solo. Lige nu laver jeg en del TV arbejde bl.a som kapelmester i Michael Meyerheims talkshow og derudover har jeg været fast tilknyttet pianist på x factor bootcamps de sidste 4 år.
Som noget helt unikt kan kalde mig Kongelig Hofleverandør, da jeg af flere omgange har spillet for Hendes Kongelige Majestæt Margrethe, senest til Dronningens Bal i marts 2016.
Repertoiret ligger i den poppede ende, med hits fra 60'erne og opefter. Udover rene klaversange synger jeg også til nogle sangene hvis stemningen er til det.
Musik skal være limen der binder festen sammen, jeg spiller altid afdæmpet og er meget bevidst om at holde mig i baggrunden og bare sørge for den hyggelige stemning. Er der brug for akkompagnement til en sang hjælper jeg selvfølgelig også med det. Alt er 100 % spillet, ingen smarte automatik keyboards, lysshows og kæmpe anlæg, bare godt gedigent håndværk. Netop derfor spiller jeg ikke op til dans alene. Det vil jeg meget hellere gøre med et band, det andet bliver efter mening lidt halvhjertet. Jeg har kontakter til nogen af Danmarks bedste musikere, bl.a. flere der spiller fast i Rasmus Seebachs band. Disse kan bookes til senere på aftenen sammen med mig, hvor vi spiller dansemusik.
Jeg vil gøre alt i min magt for at gøre jeres fest til en succes. Der er mange ting at holde styr på, så jeg sørger altid for i ugerne op til jeres arrangement at få alle detaljer på plads i god tid, så I bare kan nyde jeres fest uden bekymringer.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Anders Hansen (1)

Anja Godsk (5 /5) Festtype: Reception | Dato: August 30 2016

Vi oplevede først og fremmest, Anders enormt smilende,imødekommende og startede med at spille, til de aftalte tidspunkter. Dernæst spillede og sang han rigtig godt, og det passede til arrangementet og målgruppen. Anders vat humoristisk og indlevende. Kan varmt anbefales!

Kontakt Anders Hansen

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Elton John (Your Song)
Si Du Ka Li Mig (Tøsedrengene)
Red (Daniel Merriweather)
All Of Me (John Legend)
That's what friends are for (Dionne Warwick)
Mer Människa (Lars Janson)
What Wonderful World (Louis Armstrong)
Se hele repertoiret