10 gode råd til at få flere bookinger!

 1. Billeder - Sørg for at have billeder i høj kvalitet, i de rigtige formater. Billederne skal gerne afspejle jeres musik og talent. Det er en godt at give kunderne et reelt billede af hvem/hvad de kan forvente, hvis eller når de booker jer.

 2. Video - Super vigtigt element! En præsentations video eller en video af en live performance – kan let og hurtigt give kunden et Som kunde kan man nemt få overblik over hvad de forskellige artister kan, ved at se artist videoerne.
  Derfor er kvaliteten af både optagelsen og lyden vigtig.

 3. Lydfiler- Det er vigtigt for kunder at høre artister før de booker. Derfor er lydfilerne essentielle, sørg for at lydfilerne er i høj kvalitet og giver et godt indblik i jeres repertoire.

 4. Positivitet og integritet - Der kan være der mange artister om buddet, når det gælder om at blive booket til et job. En af de ting som skiller fårene fra bukkene er attitude - både de negative og de positive.

  Ingen har lyst til at booke en artist der skriver negative kommentarer eller brokker sig! - Positivitet og integritet er vejen frem!

 5. Kommunikation - kend dit publikum! Både hvis du ringer eller skriver en besked til kunden er det vigtigt at vide hvad de søger. Derfor er det vigtigt at du altid læser forespørgslen grundigt.

  Når du er blevet booket til en begivenhed, skal du holde kontakten! Sørg altid for kunderne ved, at du vil have deres event til at blive en succes! Flydende kommunikation er en del af at opbygge et tillidsforhold, så kunderne kan slappe af og lade dig gøre det du er bedst til.

 6. Eksterne bookinger- hvis en kunde får henvendelser fra to artister der umiddelbart virker meget ens i forhold til repertoire og forespørgsels kravene/ønskerne, vil kunden i de fleste tilfælde vælge den artist med flest bookinger og anmeldelser. Derfor er det vigtigt at få lagt bookinger op på profilen.

 7. Anmeldelser - er et af de største sorterings parametre når man som kunde vælger et band eller artist til sin fest. Anmeldelser giver kunden en tryghedsfølelse, når de kan se der har været booket lignende jobs før med stor tilfredshed. Derfor er det vigtigt at få så mange anmeldelser som muligt, dette gælder også eksterne bookinger.

 8. Facebook- DEL DEL DEL og like! Det er vigtigt at skabe opmærksomhed omkring jer selv og jeres bands - og sociale medier er vejen frem!

  Når anmeldelser kommer ind i vores system med 4 stjerner eller over bliver disse lagt på Facebook, her er det vigtigt at alle bandmedlemmer liker/deler opslaget. Det er vigtigt fordi opslaget kan nå ud til mange flere mennesker og øge kendskabet til jer og jeres musik!

 9. Opdateret profil - sørg altid for at have en opdateret profil, så den er tidssvarende i forhold til profil billede, video, nye sange, bookinger, og tekst. Husk jo længere og mere beskrivende jeres tekst er,

 10. Timing - sørg altid for at svare hurtigt på direkte forespørgsler. Hold jer opdateret på nye forespørgsler og kontakt kunderne så hurtigt som muligt.

Instrumenter

Er du musiker og vil du gerne være en del af 123festmusik?

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service
Opret en profil i dag og få flere spille jobs!