5 grunde til, at I skal booke en dj

Én ting kan (næsten) ødelægge enhver fest.

Det er en ting, som vi alle er enige om, aldrig bør ske.

Det sker dog alligevel.

Det er de konstante skift i musikken.

“Arj, kan vi ikke lige høre nummeret færdigt?”, “Hey, du skal altså sætte dit nummer i kø” og “Iiih, jeg havde ventet på det nummer, som jeg havde sat i kø”. Det er kommentarer, som ofte høres til privatfester.

Dette problem findes der naturligvis en løsning på, og derfor kommer vi i denne artikel med fem gode grunde til at booke en dj.

1) Undgå konstante musikskift

Ja, nok ikke så overraskende, at hele vores oplæg leder hen til denne grund. Har man en dj, undgår man nemlig at musikken skifter hele tiden. Ved at undgå musikskift, kommer der et bedre flow i festen og færre sure miner.

2) Bedre opbygning af musikken

Musikken skal passe til den stemning, som gæsterne er i. Går folk mere og mere bananas på dansegulvet, så skal musikken også stige i intensitet. Det er dog en hårfin grænse, for øges intensiteten for hurtigt, står folk af. En fest-dj har fuldstændig styr på at læse publikum og tilpasse musikken løbende.

3) I slipper for bøvl med anlæg

En dj har helt styr på at medbringe det anlæg, der passer til lokalets størrelse. Så I ender ikke med en lille bluetooth-højtaler, som slet ikke kan spille rummet op. Det har en afgørende effekt på musikken, at anlægget har tilstrækkelig kraft, da det ikke lyder godt, hvis et anlæg presses til det yderste.

4) I slipper for at bruge egen enhed med Spotify

Det lyder muligvis som en lille ting, men det er ofte et irritationsmoment for vedkommende, der skal tvangsindlægge sin telefon ved siden af anlægget, fordi det er den, der spiller. Har man sat en dedikeret telefon/tablet op til at spille musikken, så er der nervøsiteten for, om den pludselig ligger og bader i en blanding af øl, vin og cocktail.

5) Tilføj et party-element

En dj sørger ikke “kun” for, at der kommer musik. Dj’en er typisk også et underholdningselement i sig selv. Det giver noget liv ved scenen, når dj’en giver den gas med de vilde dj-fagter. Herudover kan dj’en også sørge for at medbringe lys og effekter, som giver dansegulvet et ekstra element.

Få tilbud fra flere dj's her