5 grunde til hvorfor livemusik gør en forskel

Livemusik gør en enorm forskel, og den forskel er enorm vigtig at påpege. Er du livemusik interesseret, jamen så er blogindlæget lige noget for dig. Når du er i gang med at planlægge underholdningen til din store dag, kommer mange til spørgsmålet om, hvorvidt der skal være levende musik eller blot et godt lydanlæg.

Selvom det til enhver tid er mindre kostbart at anvende et lydsystem end at hyre et band, er der nogle ting, du kan overveje undervejs.

Atmosfæren

Hvis du blot har din egen playliste som spiller i baggrunden, er der intet liv, eller nogen som tager højde for den situation, som din begivenhed befinder sig i. Er der stille og roligt, eller er der fart på? Med et band, er det aldrig kedeligt. Et band får festen til at blive mere interaktiv og giver gæsterne noget at danse til.

Intet pres

At have et band til festen med en sanger der taler til publikum og måske kommenterer på festen, får folk til at slappe af. Det lindrer presset fra de gæster, der er generte og gør det til en behagelig fest at deltage i.

Minder

Når man er tæt på en stjerne, giver det et mærkbart indtryk der varer længe. Det kan dog også være byens bedste band, som inviterer dig op på scenen eller efterlader festen med nogle personlige ord der gør indtryk. Det vil gøre, at dig og dine gæster husker festen.

Live for første gang

Hvorfor booke en person, du allerede har oplevet til en fest, når det kan være en helt ny, som du aldrig har set før? Når du f.eks. booker et nyt band eller en ny dj til din fest, får du også en helt ny oplevelse. Det vil da være at foretrække. Synes du ikke?

Ingen lydfejl

En af de største fejl til en fest kan bla. være, at der ikke er styr på lyden, og i værste tilfælde slet ikke virker. Hvorfor ikke få en professionel til at styre det for dig, så du slipper fuldstændig fra de problemer, som ellers kunne opstå.

Find musik