Festband booking guide - 2021 priser

Er du interesseret i finde et festband til et bryllup eller en privat begivenhed, men ved du ikke, hvor du skal starte? Vi har samlet svar på de spørgsmål, vi ofte hører.

Hvis du vil have en mindeværdig fest, er et liveband et must. Forestil dig spændingen ved at danse natten lang, mens du ser fantastiske musikere rocke ud på scenen!

Hvilke genrer kan et festband spille?

Festbands findes i en lang række genrer. Nogle er specialiserede i musik fra bestemte kunstnere - som Beatles hyldestband - mens andre spiller musik fra 50'erne til aktuelle hits.

Prøv at lytte til nogle sange og se nogle videoer, for derved at komme nærmere på, hvad du godt kan lide. Du kan endda også filtrere på placeringen af bands for at finde nogen i nærheden af dig.

Hvor mange personer er der i et festband?

Festbands går fra tre personer og opefter. De fleste grupper kan være fleksible omkring størrelsen for at passe til dit budget.

Hvor meget plads har et festband brug for?

Et seks-personers band har brug for mindst 5 x 3 meter. Husk, at det ikke kun er gæsterne - bandet skal også bruge plads til anlæg, skærme, belysning, guitarforstærkere, trommer og keyboards.

Hvad skal jeg sørge for?

  1. En strømforsyning til at tilslutte alt udstyr. De har muligvis også brug for stole uden arme
  2. Bandet vil sætte pris på et måltid, da de oftest ikke har tid til at forlade stedet for at spise
  3. Parkering, da bandet har en del bagage at transportere. Hvis der ikke er parkering i nærheden af døren, skal de kunne aflæses i nærheden af døren og derefter flytte bilen.

Kan et fest band spille udenfor?

Ja, så længe vejret er varmt nok, og der er tilstrækkeligt med ly for eventuelt vind. Hvis bandet spiller i et telt, eller under anden form for overtræk, og der leveres en strømkilde, så er der fundament for en god koncert. Hvis bandet skal forvente at optræde udenfor, så sørg for at fortælle dem det inden, at de pakker bilen.

Hvor længe spiller et fest band typisk?

Bands spiller oftest 2 x 1-timer eller tre x 40-minutters sæt med en 15 - 30 minutters pause mellem sæt. Sørg for ikke at planlægge dit band under middagen! Bandet har typisk brug for cirka en times tid til opsætning og lydprøve.

Hvad koster et band?

Et band kan variere meget i pris, men hvis du har brug for et 4-personers band, der optræder i to timer, vil du kunne forvente en pris på mellem 12.000 - 25.000 kr.

Hvor lang tid på forhånd skal jeg booke?

Vi anbefaler altid at starte søgningen i god tid. Hvis det kan lade sig gøre for dig at finde og kontakte et band minimim 6 måneder inden, så er det en rigtig god idé. Er du ude i sidste sekund, hjælper vi dig gerne.

Find festband