Skal I booke en dj til julefrokosten? Så læs vores råd her

Om ca. en måned begynder den helt store julefrokost-sæson. Dette år bliver det med en særligt opsparet julefrokost-iver, da julefrokosterne i 2020 enten blev aflyst eller erstattet med et online-alternativer.

Derfor er medarbejderne i de danske virksomheder ekstra ivrige for at komme til en god gammeldags julefrokost med sine kollegaer.

Planlægger I at holde et brag af en julefrokost i 2021, så har I formentlig også tænkt over, hvordan musikken skal være. Hvis denne del indebærer en dj, så har vi her nogle råd til, hvordan i bedst griber det an, når I ønsker at hyre en dj til julefrokosten.

1) Pas på med at gå efter prisen

Der findes dj’s i mange prisklasser, og typisk afspejles dj’ens erfaring i prisen. Det betyder også, at man typisk vil opleve en mere træfsikker dj, hvis man booker en i den høje ende af prisskalaen, fordi vedkommende har flere erfaring. Har man spiller til 100 julefrokoster bliver man ganske enkelt bedre til at sammensætte musikken til sådan et arrangement.

2) Giv dj’en nogle gode inputs

Har I en eller anden sang, som altid får folk ud på dansegulvet? Så giv det input til den dj i booker. Det giver både lidt til aftenens musikvalg generelt, men det betyder naturligvis også, at præcis det nummer kan blive hevet fra på det helt rigtige tidspunkt. På samme måde kan I naturligvis også fortælle, om der er nogle genrer/typer af musik, som de ansatte plejer at være særligt glade for til fester.

3) Gå ikke ned på udstyr

En dj med sin pult er i sig selv fedt. Det sørger for knivskarp musik og god stemning ved dansegulvet. Det bliver dog lige nogle hak federe, hvis der også medfølger lyseffekter. Spørg derfor dj’en til råds ift. udstyr, der kan være med til at løfte oplevelsen yderligere.

4) Tag den sidste time med

Et klassisk valg, når der skal bookes dj til julefrokosten. Man er i tvivl om, hvorvidt der blivet festet til klokken 3 eller 4, så skal man finde ud af, hvor længe man vil booke dj’en. Det er naturligvis ærgerligt at have betalt for dj’en til klokken 4, hvis den sidste gæst går klokken 3. Endnu mere ærgerligt er det dog at se feststemningen forsvinde klokken 3, fordi dj’en begynder at pakke sammen. Derfor er vores råd, at I hellere skal tage en time for meget end en time for lidt. I det helt store regnestykke er det en meget lille udskrift.

Find dj til julefrokosten her