Musik til dit drømmebryllup

Alle drømmer om at få den perfekte bryllupsdag og -fest! Man ønsker selvfølgelig også, at alle bryllupsgæsterne får en uforglemmelig festdag og et af de vigtigste elementer ved enhver fest er musikken.

På 123Festmusik vil vi gerne hjælpe jer med at finde den musik, der gør jeres bryllup til årets bedste fest! Derfor har vi udviklet et system, som gør det let at finde den helt rigtige musik til jeres bryllupsfest. Uanset om I søger dinnermusik, DJ eller den helt store opsætning med band, så har vi de rigtige festmusikere, bands og DJ’s i alle prisniveauer, så der er noget til både store og mindre budgetter.

Tiden er en vigtig faktor i dag. I en travl hverdag er det ikke let at få tid til at søge på mange forskellige hjemmesider, for at finde det rigtige Band, den rette Musiker eller den bedste DJ. Vi har vendt processen om, så musikerne kommer til jer. I angiver bare alle jeres ønsker og krav til musikken, så vender de forskellige artister selv tilbage til jer, hvis de er ledige og interesseret i jobbet.

De bands og musikere der vender tilbage, kan man efterfølgende se nærmere på via deres egne præsentationssider, hvor man finder beskrivelser, videoer og anmeldelser m.v.

DJ til brylluppet?

Det er helt sikkert værd at betale for en dygtig og erfaren DJ til festen. De fleste har været til en fest med dårlige spillelister, hvor en DJ eller gæsterne selv har valgt så dårlige og upassende sange, at dansegulvet er blevet tømt. Ofte er de samme gæster blevet ved med at agere DJ og på den måde ødelagt festen for de fleste. Det undgår man med en af de mange seriøse og erfarne mobildiskoteker og DJ’s som er tilknyttet 123 Festmusik. En dygtig DJ kan læse sit publikum og sætte gang i festen, uanset om det er et ældre, yngre eller blandet publikum.

Fordelen ved at booke en DJ eller et mobildiskotek, er at de tager alt udstyret med, både lyd og lys, og derudover har de et enormt stort udvalg af fede festsange og de nyeste musikhits klar. Ofte kan I selv ønske hvordan lyset skal være. Om der skal være blinkende gober, skannere og røg eller blot et par få lamper.

Det er en god idé at gøre sig nogle praktiske overvejelser inden man finder den rette musik:

- Er der plads i festlokalet til DJ eller et stort festorkester?
- Hvor meget lys og røg m.v. skal der være til festen?
- Er der strøm nok til deres anlæg, forstærkere osv.

Et sidste godt råd er at afstemme musikstilen med artisten eller DJ’en på forhånd, så der er en god retningslinje for hvad I ønsker og mere bestemt ikke ønsker – det er jo jeres store dag! De fleste vil meget gerne have en liste med måske 20 forskellige sange som I kan lide, for på den måde at danne sig et indtryk af jeres musiksmag.

Bryllupsmusik

Start din søgning her!

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service
Kom i gang her