20 romantiske sange til jeres bryllup!

Hos 123Festmusik elsker vi musik - vi elsker at lytte til musik, opleve det live og nyde magien. Vi er også vilde med fester, men vi er særligt vilde med bryllupper! Vi elsker at fejre kærligheden og se to mennesker der elsker hinanden blive viet.

Romantisk musik går hånd i hånd med bryllupper, uanset om det er til vielsen, middagen eller til selve bryllupsfesten. Så uanset om der skal synges a cappella i kirken eller om det er et festband der skal give den gas til festen, skal man stadig vide hvilke romantiske sange man gerne vil have spillet.

Vi har lagt hovederne i blød og har listet over 20 romantiske sange der passer perfekt til bryllupper i Danmark. Vores liste indeholder både nye, gamle, danske, internationale, klassiske og knap så klassiske romantiske sanghits.

20 Romantiske sange

 1. "Shallow” af Lady Gaga og Bradley Cooper
 2. "I Say a Little Prayer" af Aretha Franklin
 3. "Your Song" af Elton John
 4. "Something" af The Beatles
 5. "Kald Det Kærlighed” af Lars Lilholt
 6. "At Last" af Etta James
 7. "When A Man Loves A Woman" af Percy Sledge
 8. "You're Still The One" af Shania Twain
 9. "Perfect" af Ed Sheeran
 10. "Marry Me" af Train
 11. "Kvinde Min" af Kim Larsen
 12. "Can't Help Falling in Love" af Elvis Presley
 13. "Just The Way You Are" af Bruno Mars
 14. "The Way You Look Tonight" af Frank Sinatra
 15. "Wonderful Tonight" af Eric Clapton
 16. "Du Er" af News
 17. "Love Someone" af Lukas Graham
 18. "For Evigt" af Volbeat ft. Johan Olsen
 19. "Øde Ø" af Rasmus Seebach
 20. "(Everything I Do) I Do It For You" af Bryan Adams
Sådan finder du musikken til dit bryllup

Internettet er fyldt med bands, der gerne vil spille netop til dit bryllup. Det kan hurtig blive uoverskueligt. Her på siden har vi et super udvalg af livebands inden for alle genrer der kan give den gas til jeres fest. Det er altid en god idé med et band og det giver en helt særlig stemning, både for jer og for gæsterne. Derfor har vi udviklet denne service, hvor du hurtig og let kan finde den helt rigtige musik til jeres bryllup.

Vi har vendt søgningen lidt på hovedet. Du taster dine ønsker, budget og andre krav ind i vores system. Når du har tastet informationerne ind, sender vores system automatisk en e-mail ud til alle de bands, der matcher dine ønsker og krav.

Efter kort tid vil du blive kontaktet direkte af de forskellige bands og musikere, der kan, er ledige og matcher jeres ønsker.

Gode råd til booking af musik

Det er en god idé at gøre sig visse overvejelser inden man booker musik til et bryllup eller en anden fest. Hvor skal bandet, musikeren eller DJ’en stå? Hvad er lydniveauet? Har de lydudstyr og lys med? Og er der strøm nok?

Når, I har fundet det band, den DJ eller den musiker I vil have til at spille til jeres bryllup, så sørg for at få lavet en skriftlig aftale. Aftalen bør også belyse hvad der skal ske, hvis bandet er nødt til at aflyse eller andet uforudset måtte ske.

Musik til mit bryllup

Find det perfekte bryllupsband i dag!

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service
Start her