De Glade Drenge
4,5 ud af 5 baseret på  2 anmeldelser | Læs anmeldelser

De Glade Drenge

Hjemby: Nordsjælland Pris: 6.000-14.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Partyband der spiller klassiske hits i rockede versioner til Firmafest Bryllup Privatfest

De Glade Drenge er et hårdtarbejdende, svedigt, swingende og muntert partyband med rødder på det meste af Sjælland. Spredt ud i landskabet, men med kærligheden til musikken tilfælles.

Drengene spiller sange af Kim Larsen & Gasolin, Creedence Clearwater Revival & John Fogerty, Tom Petty, Travelling Wilburys, REM, Oasis, U2, Chuck Berry, Elvis Presley, John Mogensen, The Beatles, Abba og Malurt, for blot at nævne nogle. Der er flere, ja mange flere. Vi tilpasser vores sæt efter publikum, og har i øjeblikket mere end 80 sange på repertoiret.

Hver for sig har drengene spillet musik i adskillige år, og som band har De Glade Drenge været sammen siden 2013. Først som en trio med bas, trommer og guitar, og fra 2015 med endnu en guitarist på holdet.
De Glade Drenges mission er at underholde og være med til at skabe en god fest. Vi vil sparke gang i både dansegulvet og fællessangen. Det er det vi elsker. Det er det vi gør.
Hvis du booker De Glade Drenge til din fest får du en stribe klassiske hits i rockede versioner. Du vil ikke fortryde det!

Læs hvad andre kunder har sagt om os af De Glade Drenge (2)

Christian Bruun Lindstrøm (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 06 2015

Vi var super glade for at have hyret De Glade Drenge Partyband til at spille til vores bryllup. De kom og stillede op inden vores middag, og alt var klar inden gæsterne kom. Musikken var god. Lyden var perfekt, og der var god gang i dansegulvet fra den første sang og til gæsterne ikke kunne mere. Vi havde allesammen en super aften. Der var samtidig rigtigt god og positiv kontakt med bandet både inden brylluppet og i løbet af aftenen. De var helt sikkert med til at gøre vores dejlige fest endnu bedre, og vi kan bestemt anbefale De Glade Drenge. Faktisk er der flere af vores gæster, som vil bruge dem næste gang de skal holde en stor fest.

Maria Christoffersen (4 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Maj 28 2016

Et band med helt styr på tingene, jeg følte mig i trygge hænder og man kan mærke på dem at de har erfaring. Vi havde lidt udfordring med at få folk op at danse, bandet tog fat i mig og vi fik hurtigt styr på hvilken musik der skulle bringe folk ud på gulvet... Og dansegulvet blev fuldt😊 Jeg giver dem mine varmest anbefalinger.

Kontakt De Glade Drenge

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Hvis Din Far Gi'r Dig Lov (Kim Larsen)
Mød Mig I Mørket (Malurt)
Don't Look Back In Anger (Oasis)
Langebro (Gasolin)
Kvinde Min (Gasolin)
København Fra En DC-9 (Peter Belli)
Se hele repertoiret