It's Live
5,0 ud af 5 baseret på  8 anmeldelser | Læs anmeldelser

It's Live

Hjemby: Århus Jylland Pris: Fra 5000 til 12.000 kr Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 13

Lille band stor lyd

It's Live Det lille band med den store lyd. Duoen består af Søren E. (Sang) 0g Benjamin S. Akustisk/El guitar og Kor.de spiller til stort set alt ,stort som småt. Brylluper,sommerfester, julefrokoster 30,40,50,60, års fødseldage. spiller nye som gamle klassikere alt indenfor Rock/pop/ Kim Larsen Rasmus Seeback Thomas Helmig Gnags Bruno mars Coldplay U2 Robbie Williams.

Vær med til at bestemme hvilke sange de skal spille.egentlig ville de helst oprette sig som både duo og band, da de lyder af meget mere end sang og guitar/kor. De blander deres repertoire, så der både er akustiske numre og numre med backing tracks.

Backing tracksene er lavet helt specielt til bandet, så der både ensartethed, autencitet og original lyd. De lover fuld knald på dansegulvet og tilpasset repertoire til publikum. Ring eller skriv og få tilbud på musikken til din fest.


Læs hvad andre kunder har sagt om os (8)
marie luise hauge Nielsen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: September 16 2017

Alle tiders duo. De kunne hurtigt se og fornemme hvad publikum ønskede. Forsangeren(Søren) gik rundt blandt publikum og det fungerede rigtig godt.

Lene Petersen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 02 2017

Vi ønskede musik til både middag og dans til vort bryllup. Det var slet ikke nemt at finde nogen, der ville spille i 8 timer, men It's Live var klar. Vi søgte en sprød version af numre med et bredt spectre til gæster med alder omkring 40. It's Live leverede fra første minut og hele aftenen. Der var lige fra Metallica, Gun's & Roses og Beatles til TV2, Gasolin over nyere kunstnere som Mads Langer og Rasmus Seebach. Middagsmusikken var flot og hyggelig uden at tage opmærksomheden med slagsange o.lign. De var præcise ift talerne. Dansemusikken festlig og bydende. Der blev sunget og danset af gæster, som normalt ikke deltager på gulvet. Det var flot. Både teen-agers og de unge på 60 var med. Mange af vore gæster roste musikerne både under festen og på efterfølgende hilsner. Endda stod de pænt og sagde godnat udenfor, da gæsterne skulle hjem med bussen. De bedste anbefalinger fra os efter en super præstation. It's Live, tak skal I have Lene og Carsten

Sabrina (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: November 19 2016

I forstod virkelig at sætte gang i festen og ikke mindst dansegulvet 👍.. Super hyggeligt at Søren gik rundt mellem gæsterne og sang .. I overholdte alle aftaler til punkt og prikke.. Stor ros til jer og tak for en super aften. Mvh Sabrina og Jesper

Julie Skjoldborg (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Oktober 15 2016

3 SANGE BLEV TIL 4 TIMER :D 5 stjerner til its live! Jeg havde booket dem til at komme og synge tre sange, som afslutning på min tale til mine forældres kobberbryllup, men de spillede da to ekstra sange på egen regning jeg ikke vidste noget om :) Og ikke nok med det, en lille rygepause inden i skulle pakke sammen, blev til at i blev og spillede de næste fire timer! gæsterne var så vilde med dem at de bookede dem yderlige :-) Alle havde en fest og roste Søren for hans sprøde vokal. Mange tak for en fed oplevelse, både musikalsk og personligt.

Christian (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 27 2016

Fabelagtig Underholdning Lørdag d.27-8-2016 holdt vi bryllup. I den forbindelse hyrede vi Its Live til at spille lidt dejlig musik. Og vi fik musik gjorde vi!!! Der var musik for enhver smag!!! De fangede vores gæster og fyldte dansegulvet hele aftenen!!! Alle aldersgrupper var repræsenteret til vores fest, alt fra 6 år til 84 år, og der har kun været positive anmeldelser!!! Jeg kan kun give de varmeste anbefaler. Skal man ikke bare have fest, men RIGTIG fest, så er de drenge her valget. Tusinde tak for et Super fedt Show, de varmeste anbefalinger herfra.

Britta Hedegaard (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 29 2015

Vi holdte vores bryllup i Lørdags den 29/8- og sikke en fest. EP.Musik, var ikke mindre end fantastiske. De var på pletten og klar til tiden. De var så behagelige, og gjorde alt for at det skulle blive kanon.. De spillede så meget dejligt musik, og forskelligt musik der ramte plet ved os og vores gæster. Elsker at sangeren Søren er en del af festen hvor han formår at få alle med ved at gå rundt blandt gæsterne-. Der var så mange danseglade gæster der bare gav den fuld gas. Vores aften havde ikke været den samme uden EP musik. Der er fuldthus på stjerner til dem herfra. Stort tak..

Thomas Albertsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 15 2015

Vi havde valgt EP Musik til vores bryllup, og det gik fantastisk godt. Under middagen var det afdæmpet, men bagefter satte de virkelig gang i festen! Søren har en fed stemme! De får de bedste anbefalinger her fra.

Steffen centralbar (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 24 2014

SIKKE EN FEST. Vi bookede EP Musik til vores bar i hjertet af Århus, hvor der kommer både unge som gamle mennesker. Lige fra start satte EP Musik gang i festen med kendte sange på guitar sang og kor. Senere kom der også backing tracks på, som de selv havde lavet og fik hurtigt gang i danse gulvet. Jeg kan kun give EP Musik 6 stjerner. Det er ikke sidste gang, vi har dem til at underholde på vores bar. Vi bookede dem til 3 sæt og købte 2 sæt mere, da festen ingen ende ville tage. Anbefaler dem gerne til alle, der vil holde en fest og have glade gæster. De er en duo men lyder som et band.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Jeg i live (Burhan G)