Lars
4,6 ud af 5 baseret på  14 anmeldelser | Læs anmeldelser

Lars

Hjemby: Aalborg Pris: 4000 - 9000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Musikalitet, Indlevelse, Energi. Det er Lars.

Musikalitet, indlevelse, energi og god publikums kontakt er hovedordene når Lars tager ud og spiller og han er blevet en efterspurgt musiker til bryllupper og runde fødselsdag. Derfor er Lars ikke så flittig en gæst her på 123festmusik, da langt de fleste af hans arrangementer er genbookinger eller tidligere gæster, som selv nu skal holde fest og hyrer Lars direkte.
Du er derfor i sikre musikalske hænder, når du hyrer Lars til at spille. Du får ikke den støvede suppe-steg-is orgelmusiker. Istedet får du det moderne alternativ - en musiker der har optrådt på bl.a. det regionale spillested Skraaen i Aalborg Le Bar Bat og Limfjordsfestivalen også i Aalborg Samt spillet på Comwell-Middelfart, firmafest hos MetroXpress-København og Hem & Fix firmafest i Vejle, Bowl ´N Fun i Thisted og Hobro, Nytårsgalla på Ruths Hotel i Skagen m.m.

UNDER MIDDAGEN
- Dinner musikken bliver spillet instrumentalt på keyboard
- Musikken er dæmpet, så gæsterne kan tale uden at skulle råbe.
- Han kan lægge en afdeling med akustisk guitar og sang
- Stor erfaring i at skabe stemning gennem musik.
- Der er klaver akkompagnement til evt. festsange.
- Dinner Repertoire: Kim Larsen, TV-2, Tøsedrengene, Tina Dickow, News, Ronan Keating, Bamses venner, Rasmus Nøhr, Rasmus Seebach, Bruno Mars, Panamah, Van Morrison, Maroon 5, Sting mm.

UNDER DANSEN
- Spiller el-guitar og synger Live og bliver akkompagneret af proff. backtrack.
- Til dansemusikken bliver der givet max gas
- God til at sætte gang i dansegulvet via god musik, energi og humor.
- God situationsfornemmelse
- Super god publikums kontakt
- Bl.a. derfor har han spillet flere gange på den populœre musikcafe i Aalborg Le bar Bat.
- Har et bredt repertoire, fordi han gerne vil spille musik for alle til festen.
- Vært/Værtspar er med til at bestemme repertoiret.
- Gæsterne kan ønske sange på selve aftenen:-)
- Danse repertoiret er stort og udvalgt efter, hvad der virker på dansegulvet eks. Kim Larsen, Rasmus Seebach, Helmig, Tv-2, Smokie, Bamse, Robbie Williams, Creedence, Bryan Adams, Gasolin, Big Fat Snake, Tv2, m.m.


Læs hvad andre kunder har sagt om os (14)
flemming Hansen (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: April 24 2016

Hej Lars tak for rigtig god musik ved Melanis konfirmation god til at underholde og spiller varieret har et godt tag på børnene de var vilde med at danse og leje til din musik du kan varmt anbefales var bestemt pengene værd alle gæster syntes du spillede rigtig godt tak for en god dag mvh. Flemming& Melani

Maj-Britt Bach (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 21 2014

Vældig sød og rar og fantastisk hele aftenen igennem, spillede kanon godt musik og var god til at få gæsterne med på fællessange hvor han spillede på guitar. Repertoiret var fantastisk, musik fra 70'erne og op til i dag. Kan helt klar anbefale Lars. Han fik ros fra alle gæsterne.

Benny (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 07 2014

Lars er en glad og rar person der gør alt for at gæsterne får en dejlig aften musik og instrumenter er også i top kan varmt anbefales Mvh Benny Hedegaard

Helene Brandt (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 17 2014

Lars er simpelthen fantastisk, intet mindre, vi kunne ikke have ønsket os anden eller bedre musik til vores bryllup! Musikken passede og hele arrangementet blev tilpasset vores gæster. Han falder godt ind i festen og ved hvornår han skal være stille, hvornår han skal live op og gi den gas! Han har super humor og kunne spille til sangene, samt til vores underholdning der blev løftet til et højere niveau pga. jer! Vi vil helt klart booke Lars igen til vores næste fest, stor ros fra os og fra alle vores gæster! Og selvfølgelig også stor ros til hele downtown som gjorde vores fest helt uforglemmelig. Tak Lars, Jimmy og Joachim!

Sandra Kragelund (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 21 2013

Lars var virkeligt god til at fornemme stemningen og til at få gæsterne med på fx fællessang og spas :)

Salla Lutz (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juli 05 2013

Lars skulle underholde et mindre selskab ved 50-års fødselsdag og han var utrolig god til at aflæse sit publikum og skabe behagelig og festlig atmosfære. Kan kun anbefale Lars.

Salla Lutz (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juli 05 2013

Vi skulle have lidt overraskelsesunderholdning til en 50-års fødselsdag og Lars leverede varen på sin autentiske måde. Lars har en fantastisk situationsfornemmelse og alle gæsterne nød Lars' underholdning. Og ikke mindst, fødselaren var glad. Tak for en god aften, Lars!

Lisbeth Kongerslev (5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Juni 30 2013

Alt forløb som aftalt : delig afvekslende - god fornemmelse for " skål" - og ikke mindst feed back fra mine gæster : hvor var han god :)

Susanne Joensen (4,5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 10 2014

Vi var meget tilfredse med at vi bookede Lars Harvej til vores datters konfirmationsfest. Han satte en god stemning med afdæmpet musik under middagen og til lidt dans senere, præcis som vi ønskede det. Der var både nye og gamle nummer imellem, helt som ønsket. Lars er meget fleksibel og tilpassede sin ankomst så vi kunne få logistikkens til at passe, det var perfekt. Jeg kan kun give Lars de bedste anbefalinger og jeg tror bestemt vi vil vende tilbage en anden gang ;-)

Anette Jensen (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 17 2013

Igennem hele aftenen spillede du nogle gode numre af forskellige genrer og mange af de artister, som vi havde ønsket. Alle kunne ønske en sang, og så kunne du den bare, det var fedt! Derudover var du god til at sætte gang i festen både med guitar, keyboard og lys, og tilpassede dig stemningen helt perfekt. Vi siger tak for en dejlig aften og vil helt sikkert anbefale dig til andre.

Teddy Nielsen (4 /5) Festtype: 80 års fødselsdag | Dato: Februar 08 2014

Lars klarede opgaven til ug med kryds og slange, han var klar til tiden og havde styr på det hele. Tog rigtig pænt imod både børn og voksne som aflagde visit hos ham på scenen. Tog kun ganske få korte pauser kunne spille til alle sangene. Især når han tog guitaren i hånden skete der noget. Vil ikke tøve med at anbefale ham til andre eller hyre ham igen til en anden fest.

Claus Christensen (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juli 12 2013

Downtown var rigtig gode og ramte plet ved vores arrangement, Musik i topklasse. Tak for det.

ib hansen (4 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Juni 08 2013

venlig og behaglig person . musikken under middagen var han meget anonym ( men der var også mange tale mm) så ok. lidt akustisk gitarspil fra lars gav rigtig god stemning til dansemusikken var det bare super dansegulvet var stort set fyldt hele aftenen

Hans-Henrik Skall (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 11 2013

Altid spændende at bestille musiker man ikke kender, men Lars leverede varen, kun roser her fra, TAK

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”
Repertoire
Stupid Man Danseversion (Thomas Helmig)
Don´t be Cruel (Dansemusik) (Elvis)
Du er (Dinner version) (NEWS)
Life is a Rollercoaster (Dinner version) (Ronan Keating)
Askepot (Dinner version) (Shubidua)
Local Hero (Dinner Version) (Mark Knopfler)
Open Wide (Dinner version) (Tina Dickow)
The Second you sleep (Dinner version) (Saybia)
Sommer i Europa (Dinner version) (Rasmus Nøhr)
Sirenesang (danseversion) (Gasolin)
Øde Ø (Rasmus Seebach)
Se hele repertoiret