Moonlight
4,7 ud af 5 baseret på  19 anmeldelser | Læs anmeldelser

Moonlight

Hjemby: Odense Pris: 0.000 - 15.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Et live party band til din fest.

Moonlight har konservatorie baggrund og besidder en energi, power og evner til, at give numrene et personlige præg. Bandet spiller til alle slags fester & selskaber, på adskillige ballrooms, hoteller, krydstogtskiber & diskoteker. Vi kan klare både små & store musik underholdningsopgaver.

Moonlight leverer livemusik til: Private Fester, Hoteller, Restauranter, Night Clubs, Diskoteker, Bryllupper, Kobberbryllupper, Sølvbryllupper, Fødselsdager, Konfirmationer, Julefrokost Arrangementer, Kroer, Pubber, Forsamlingshuser, Selskaber, Bodegaer, Værtshuser, Konferencer, Receptioner og m.m.

Moonlight synger, spiller på piano & keyboards, guitar & trommer. Bandet kan godt være på lidt plads, og er det ultimative live party band, hvis I skal afholde et arrangement, som I ønsker husket i lang tid fremover. Vi glæder os til, at høre fra Dig. På forhånd tak.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (19)
Jette Vullum (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Juli 01 2017

Dette er et band der kan holde en fest i gang. Kan anbefales vores fest blev uforglemmelig.

Kristian (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Februar 11 2017

Super god musik til vores 50 års fødselsdag, gæsterne spurte efter visitkort fordi de var så gode. De skabte en stemning så dansegulvet altid var fyldt. Vil helt sikkert vælge dem igen.

Kristian (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Februar 11 2017

Super god musik til vores 50 års fødselsdag, gæsterne spurte efter visitkort fordi de var så gode. De skabte en stemning så dansegulvet altid var fyldt. Vil helt sikkert vælge dem igen.

Jan Stryhn (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Marts 26 2016

Bandet var super punktlige, super professionelle og super venlige. De oversteg mine forventninger betragteligt og leverede en fantastisk fest. Kan varmt anbefale bandet. Benyttede dem til en 40 års fest med 50 deltagere.

Tom Jensen (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Februar 06 2016

Jeg havde Moonlight til at spille til min 40 års fødselsdag og de gjorde de til et rent 12 tal. Deres musik er fuld af liv og indlevelse jeg kan til enhver tid anbefale Moonlight. Det kom til aftalt tid og spillede endda og var klar til at spille da gæsterne kom, super professionelt.

Gert Hansen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 15 2015

De var bare gode og gjorde alle glade.

Leif Poulsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juni 01 2015

Fantastisk godt orkester, der bare leverede varen til aftalt tid og pris helt uden nogen form for problemer. Der bliver spillet dejlig lav musik under middagen så alle følte sig underholdt samtidig med at man kunne snakke sammen hen over bordet. De kunne melodierne til alle sangene, og havde gjort sig den ulejlighed at bede om sangene på forhånd så de var sikre på at kunne dem. Efter middagen gav de et hammerfedt Tina Turner show som vores gæster har rost rigtig meget. Afslutningsvis spillede de god dansemusik som var passende til såvel unge som gamle. Alt i alt et super orkester som vi kun kan anbefale og vores gæster har efterfølgende rost dem meget for en god underholdning. Så skal du bruge et godt orkester til en fair pris, så er Moonlight Band det helt rigtige valg.

Orla Lei (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 30 2015

Vi vil gerne sige tak til MoonLight for en fantastisk optræden til vores sølvbryllupsfest. Vi havde god kontakt med MoonLight inden festen omkring mødetidspunkt og musikønsker. Der blev spillet dejlig musik under middagen og bandet havde god føling med indslagene under festen. Vores ynglingsmelodi blev spillet og da vi samtidig havde en 90-års fødselsdag kl.24.00 blev der spillet fødselsdagssang. Deres optræden med Tina Turner Show blev en kæmpesucces og hvor alle sang med på de kendte melodier, denne optræden antog næsten koncertagtig dimensioner. Det var en dejlig fest og som Moonlight var med til at løfte. Vi kan godt anbefale MoonLight, da de har overholdt de aftaler vi indgik med dem. Venligste hilsener fra Vibeke og Orla i Roskilde

Allan B. Christensen (5 /5) Festtype: Temafest | Dato: Oktober 04 2014

Fin stemning, bred appel, stor tilfredshed.

dorte sørensen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: September 13 2014

Super. Spillede dejlig 60 musik. Kom til tiden, ikke mange pauser, fik virkelig folk på dansegulvet

Brian (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 21 2014

Tak for fantastisk musik til vores bryllup Lone og Brian

Karin Hervig (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: April 12 2014

De var gode og kunne sangene, Tina turner show var godt. Klart anbefale dem videre. Gæsterne var tilfredse. Musikerne var diskrete desværre var vi et blandet publikum af unge og ældre, så højden på musikken var svært ved at justerer. De mødte til tiden. De fulgte op på det reserveret arrangement nogle dage før festen skulle afholdes, hvilket var betrykkende når de var bestilt lang tid i forvejen. Kan roligt bestille dem.

IngeLise Rasmussen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: December 07 2013

Musikken under middagen var god, folk kunne snakke sammen uden at skulle råbe 😀 Da dansen skulle begynde blev der skruet op for lyden og det var rigtig fint. Efterfølgende har vi hørt fra flere gæster at Tina Turner showet var rigtig godt og at musikken var god.

Jytte Poulsen (4,5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: November 15 2014

Rigtig fin dinner musik og super dansemusik, til vort sølvbryllup på Kongebrogården. Kom til tiden og holdt kun et par korte pauser, tilpassede musikken perfekt til festens deltagere. 100 % anbefaling til dem. Erling Poulsen

Charlotte Reibke (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 15 2016

De spillede god musik med valg af numre, som appellerede meget fint til mig og mine gæster. Og indslaget med Tina Turner blev meget godt modtaget af mine gæster. Det musik der blev spillet mellem optræden, var også meget fint til denne aften. Bandet kom som aftalt, og var også gode i kontakten i forbindelse med at aftale arrangementet. Og de virkede ganske veloplagte, selvom de havde haft et andet arrangement tidligere på dagen. Jeg har oplevet Moonlight tidligere til et bryllup jeg var gæst ved, og både dengang, og til min 50-årsfødselsdag i weekenden, har jeg været meget tilfreds med dem. Prisen er helt rimelig. M.v.h. Charlotte Reibke, Fyn.

Gurli Nielsaen (4 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: April 16 2016

God musik både under middagen og bagefter til dansen..Hjalp til at gøre vores fest til en god oplevelse

jeanette (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 03 2015

Vi havde en fantastisk aften! Bandet forstod at være i baggrunden under maden og i den grad spille op til dans efter. Havde godt styr på hvilke melodier og sange der duer til de forskellige kontekster. Klare aftaler med bandet. Kontrakt, telefonisk kontakt før festen om ønsker til bestemte sange, ankomst og lign., ligesom vores ønsker til festens forløb blev aftalt på dagen. Alt forløb som planlagt.

MAjbritt. Landbo (4 /5) Festtype: Temafest | Dato: August 30 2014

Super godt musik

lonen thomsen (4 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: December 14 2013

Tak for dejligt musik...vores gæster var meget tilfreds! Og vi er også glæde.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
I Will Survive (Gloria Gaynor)
I'm So Exited (The Pointer Sisters)
Karma Chameleon (Culture Club)
I'm A Believer (The Monkees)