Basemen
4,8 ud af 5 baseret på  15 anmeldelser | Læs anmeldelser

Basemen

Hjemby: Oksbøl Pris: 15.000 - 25.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 19

Bandet der skal opleves live.<br/>Bandet der går fra succes til scusse.

BASEMEN
Orkesteret som spiller op til forventningerne….
Hvem er Basemen…
Vi er et orkester som blev dannet i 2005 men eneste tanke ”at spille musik for sjov og glæde”
Ambitionerne har gennem hele processen været høje og samtlige 5 medlemmer i bandet er selekteret blandt mange interesserede emner. Vi føler at sammensætningen er perfekt med såvel erfaring samt ambitioner blandet med 5 mands individuelle musiksmag…en blanding som gør BASEMEN til en ”levende jukebox”…
BASEMEN kan ikke sættes i ”bås” som værende et f.eks ”60’er” – ”disko” eller andet form for koncept- band, derimod er vi gearet til at kunne spille for det publikum som findes på stedet.
Vi er kendt for at ”komme ud over scenekanten” og give publikummer en god aften i festens tegn.
Vort repertoire er stort og bredt, og alle numrene er velspillede med vægten lagt på de detaljer som det enkelte musik-stykke har som kendetegn.
Aldersmæssigt er BASEMEN fra 30 til 50, hvilket vores musik afspejler……en skøn blanding af årtiers klassikere blandet med tidens trend.
Vi har gennem vores udvikling været omkring i landet, hvor steder som Hotel Nyborg Strand, Comwell Korsør, Kolding teater, Open Air-koncerter, Ringe festival samt Hotel Pejsegaarden er i vor bagage som gode referencer. Herudover har en masse privatarrangementer også oplevet den stemning som BASEMEN har kunnet bidrage med.
BASEMEN har alt nødvendigt udstyr til at kunne spille op til, såvel små fester til de største arrangementer og vor lastbil bringer os overalt i landet, hvor vort professionelle lyd og lysanlæg bliver monteret med sikker hånd, til glæde for publikum.
Da BASEMEN’s primære drivkraft er glæden ved musikken, tilbyder vi at spille for Deres publikummer til særdeles favorable priser. Alt efter de krav som stilles, kan vi underholde med alt ”under middagen” til sidste gæst er taget hjem.
Såfremt denne lille skrivelse skulle have fanget Deres interesse, kan der findes yderligere oplysninger samt høres vore fortolkninger af de velkendte musiknumre på
Vi kan kontaktes, enten over hjemmesiden
Venligst
BASEMEN

Hvad siger nogle af de gæster vi har spillet for ?

Hans Jørgen Søgaard
60-års fødselsdag på Niels Bugges kro, Dollerup, Viborg den 2 juni 2012
Basemen skabte straks fra starten en god stemning.
Under middagen var musikken passende afstemt og ved den efterfølgende dans blev den bare trykket af.
Repertoiret var velvalgt og bredt svarenden til aldersgruppen - og så kan Basemen bare deres musikalske håndværk. Dansegulvet var fuldt hele tiden.
Jeg har fået utrolig mange positive tilkendegivelser, og folk ville bare vide "Hvor jeg kendte Basemen fra?"
Med venlig hilsen
Hans Jørgen Søgaard

04. 06. 2012 Ulla Andersen
Basemen spiller og synger helt kanon. Alle i bandet smiler og lever sig ind i muskken.Vi havde dem til vores julefrokost 2011 og håber bestemt at være heldig og opleve dem igen. Skaber god stemning fra lige fra under maden til dansen.
Skal opleves

05. 01. 2012 Per Nicolaisen
50 års fødselsdags fest i Bredebro
Tak for en kanon aften, I fik ros af alle gæster, dansegulvet var fyldt til bristepunktet hele aftenen. Samt dejlig stemningsmusik under middagen.
I er et super orkester, jeg varmt kan anbefale.
Med venlig hilsen
Per Nicolaisen

05. 12. 2011 Rasmus Johansen
Hej Basemen
Velux firmafest - september 2011
Vi vil gerne sige jer tak for en forrygende aften med super musik. Mange af vore gæster har udtrýkt stor tilfredshed med jeres dansevenlige repertoire og smittende energi.
I var med til at gøre denne fest til en stor succes.

Gorm Sandberg
Super optræden, så jer til et bryllup, hvor i bare gav den gas. Super aften, tak for det. Hilsen Gorm
04. 08. 2011 Bryllup 28. Maj 2011
Hej Basemen!
I forbindelse med vores bryllup den 28 Maj 2011, vil vi begge gerne sige tak for en perfekt aften.
I formåede i den grad, at få gæsterne på dansegulvet med jeres energiske og entusiastiske optrædende.
Vi havde en dejlig fest, som vi aldrig glemmer og det har i fem drenge en stor andel i :-)
Vi og vores gæster vil klart anbefale jer og skal der være stor fest igen, er i selvskrevet som underholdning :-)
Kærlig Hilsen
Henrik & Maj-Britt Juul

09. 07. 2011 Carl Østervig
Vi havde hyret Basemen til at spille til vores fest den 21/5 2011.
Og vi vil gerne sige 1000 tak for den måde I formår at få gæsterne på dansegulvet.
Karakteren er 10 ud af 10!!
…………………..og sådan kunne det blive ved !!!
Læs hvad andre kunder har sagt om os (15)
Luse Tryk (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: September 01 2018

Skøn aften , bedste band , skal der være fest så er det helt sikker jer vi henvender os til , alle gæster syntes det var mega godt

Tina Jensen (5 /5) Festtype: Temafest | Dato: Oktober 07 2017

Fantastisk godt dansemusik som alle kan synge med på!

claus e nielsen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Maj 30 2015

Basemen spillede hos os til 50 års fødselsdagsfest. det var super ! vi var meget tilfreds og de fik ros fra vores gæster. behagelig baggrunds musik under maden og de forstod at holde dansegulvet i gang hele aftenen. kan anbefales ,hvis der skal være gang i den, til din fest.

Hanne Nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: December 29 2014

Basemen får fuldt ud top karakter for deres musik til vores bryllup. De spillede fantastisk musik under middagen og gav den så fuld gas med dansemusik bagefter. Det var musik for alle, ung som gammel, og dansegulvet var fyldt stort set hele tiden. Derudover lyttede de til vores ønsker til musik og overholdt vores aftaler om pauser, spilletid og starttider. Alt i alt en fuldt ud super duper eminent fantastisk aften. Anders og Freja, Nuuk, Grønland

Birgit Agerbæk Husted (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: December 26 2014

Tusind tak til Basemen.. Vi har haft et fantastisk sølvbryllup og musikken var helt i top, aldrig har vi danset så meget og stemningen var helt i top. Alle gæster var vilde med Basemen, de sang og spillede så godt !!!

Hans Jørgen Larsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 30 2014

Fra start til slut var bryllupsfesten en succes og Basemen var en stor del af dette. Mottoet for festen var uhøjtideligt og festligt og ALLE vores gæster har kun snakket om hvor godt musikken var. Ankom 3 timer inden start og da gæsterne skulle til bords var de 100%klar. Godt blandet musikudvalg, friske venlige musikere og gang i den fra start til slut :) 5 stjerner fra både os og vores gæster. Rudi Marie & Hans Jørgen, Tjæreborg

anni haugaard (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 14 2014

Tusind tak for en fantastisk aften. Rigtig god stemning og fantastisk musik. Næste gang vi skal have fest ringer vi germe til jer. Kan varmt anbefale jer til alle

Ingerlise Hansen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 12 2013

Basemen var med til at gøre vores kobberbryllupsfest til en fantastisk fest. Musikken var tilpasset så den passede til unge og gamle. Samt lyden var tilpas i det at det var en forsamlingshus hvor vi holdte festen. Man kunne sagtens snakke sammen under dansen uden at skulle råbe højt. Alle vores gæster var ligeså tilfredse som vi selv var. Vi kunne sagtens finde på at booke dem igen til en fest. Samt at anbefale dem til andre, der skal holde fest. Hilsen Jan og Ingerlise Hansen, Hedegård v. Give

Anna-Kathrine Løw-Larsen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 07 2013

Det var et super godt band. Det hele gik som det skulle. Alle syntes de var rigtig gode. De var virkelig med til at gøre det til en super fest.

Kurt (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 10 2013

Hej Alle Basemen er bare gode. De spillede til vores sølvbryllup og de fik festen til at blive til en rigtig god oplevelse for alle gæster. Her flere uger efter festen, når man møder nogen af gæsterne, bliver deres KVALITETER fremhævet og det at de kunne holde gæsterne på dansegulvet hele aften. Over 50 % af gæsterne var hele tiden på dansegulvet. De kan klart anbefales. Hilsen Hanne og Kurt

Jørgen Astrup (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Maj 25 2013

Perfect dansemusik og god musik under middagen. Kunne sætte em god stemning hele aftenen. Dansegulvet var fyldt hele aftenen. Stor ros.

Søren Knudsen (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: December 02 2017

Rigtig god aften

Stephen Hand/ Skjern T. Skole (4,5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: September 08 2017

Fantastisk band, meget i mødekommen, forståelse for lydniveaus under spisning og efterfølgende dans. Frisk på, og kan imødekomme gæsternes ønsker af musiknumre, alt i alt en rigtig god oplevelse :) Mvh Jørgen

Sdr. Nissum Borger- og IF v/Henrik Madsen (4 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 06 2014

Vi har d. 6. december 2014 haft fornøjelsen af at have Basemen til at spille til vores årlige julefrokost for lokale virksomheder og private, vi var på forhånd meget spændte da vi i forvejen ikke kendte så meget til bandet men må sige at de levede fuldt op til vores forventninger både under spisningen hvor de leverede en hyggelig stemning så gæsterne både kunne snakke sammen uden at skulle råbe til hinanden men også sagtens kunne hører musikken. Til den efterfølgende dans var der fra første nummer fuldt på dansegulvet og tilbagemeldingen fra gæsterne var at musikken kunne man ikke klage over. Vi kan derfor kun give Basemen vore varmeste anbefalinger. Henrik Madsen Sdr. Nissum Borger- & IF.

Dennis Rurup (3,5 /5) Festtype: Byfest | Dato: Maj 27 2017

Tak for en god aften drenge.. I sang godt men næste gang skal der mere feles sang til

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Sad Song (Elton John)
This is my life (Kim Larsen)
Mig og Molly (Kim Larsen)
Sådan nogen som os (Pouls Krebs)
Fru Suterne (Shu bi dua)
Gasolin (Gasolin)
Malaga (Thomas Helmig)
Stupid man (Thomas Helmig)
Sexchikane (Shu bi dua)
Jeg tager imod (Thomas Helmig)
Vimmersvej (Bamses Venner)
Hold The Line (Toto)
Crocodile Rock (Elton John)
Se hele repertoiret