5-cifrede kode

Email adresse

Kun den person der har lavet forespørgslen kan deaktivere tilbud

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Musiker Til Guldbryllup til Guldbryllup i Valsgård Nordjylland

Jeg vil gerne have tilbud fra i nærheden af Nordjylland

En der kan spille dæmpet musik til middagen og dansemusik efter middagen, det kunne være fint hvis der var den samme musiker, det må gerne være et bredt repetuare men det skal være med Elvis og Cliff. Jeg har søgt på Torben Buhenensach, Bent Hansen og Jesper Hembo, men jeg har ikke fået nogen tilbagemelding!

Arrangements-type: Guldbryllup
Event dato: November 18 2017
Antal gæster: 88
By Valsgård

Artister()som er interesseret i dette arrangement

Navn
Lando & Kathrine Telefonnummer : +4527208640 (11) Book
Vagn Møller - Next Time Party Band Telefonnummer : 22963308 (133) Book
Hennings Musik Telefonnummer : 20729953 (11) Book
Panduro One-man-band Telefonnummer : +4521655960 (40) Book
Flemming Werge Telefonnummer : +4521678963 (11) Book
Musiker og DJ Lotte Norup Telefonnummer : +4526717816 Book
Jan-musik Telefonnummer : +4561389939 Book
Ole Carstens Telefonnummer : 23262240 Book

Din kommunikation med artisterne

Ole Carstens
September 22 2017

Kære Bjarne. John og jeg (tilsammen Performers) vil meget gerne hygge om dig og dine gæster til jeres guldbryllup. Vi har rigtig stor succes med, at jeg spiller alene under spisningen og så kobles John på til dansen. Vi spiller altså live-musik UDEN selvspillende trommemaskiner og lignende, og det er der rigtig mange, der godt kan lide. Vi er også rigtig gode til at finde det rigtige lydniveau, så alle kan være der. Der stilles selvfølgelig instrumenter op INDEN gæsterne ankommer. Vi er selvfølgelig lidt dyrere, da vi er to. Vi har stor erfaring i netop denne type fest, og kan love dig en rigtig hyggelig stemning under spisningen og efterfølgende et fyldt dansegulv med masser af Cliff ,Elvis og Beatles musik. Klik ind på http://www.performers.dk for mere information. Her kan du se hele vores repertoireliste både med og uden evt. sangerinde, og du kan se og høre mig spille dinermusik på http://www.klaverbokser.dk.
Jeg håber at du er blevet nysgerrig og glæder mig til at du måske lige slår på tråden til en uforpligtende musiksnak. Hvis du ønsker det, kan jeg sende lidt materiale fra hjemmesiden enten på e-mail eller pr. post.

Som det fremgår af hjemmesiden er der også mulighed for at få vores sangerinde med. Det kunne være en idé, hvis I også kan lide 80-er musik med f. eks. ABBA.
Priser: Performers (John og jeg) alene 7.500,00 kr., og med Helle 10.000,00 kr. Begge med hyggepianist under spisningen.
Jeg håber som sagt at du får lyst til en musiksnak, så ring endelig på 8699220 eller 23262240.
Held og lykke med at finde det musik, der passer dig og dine gæster bedst.
Jeg vil være taknemmelig, hvis du lige melder tilbage, hvis du benytter et andet tilbud. På forhånd tak. Jeg sender også lige det her på almindelig mail, så det er let at svare på med svarknappen.
Med venlig hilsen
Ole Carstens

Flemming Werge
September 22 2017

Hej Bjarne,
Flemming Werge Duo - bestående af Flemming og Kén Børjesen - er lige dem du skal have til så speciel en aften. Du får alt det Elvis og Cliff du vil have - og derudover lige netop det musik du ønsker. De kan det hele - på et højt prof niveau. Og de er ledige på dagen...
Jeg sender lidt yderligere info på mail - i mellemtiden kan du tjekke gutterne på vores hjemmeside - www.flemmingwerge.dk - hvor der er lydeksempler og videoklip.
med venlige hilsner Jan Høegh - Blue Notes Management

Gode ideer til spørgsmål
  • Har du forstået hvilken slags festmusik jeg ønsker
  • Kan i spille mine yndlings-numre
  • Hvordan skal betalingen foregå
  • Hvor meget koster et ekstra set på selve aftenen
  • Hvor meget plads har i brug for
  • Hvorfor skal jeg vælge lige netop dig