Natholdet
5.0 / 5 baseret på  1 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Natholdet

Hjemby: Århus Pris: 7.500 - 11.500 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Natholdet festband trio bryllupsorkester

er en alsidig Trio med musikere med professionel baggrund.
Natholdet giver en fantastisk lyd af et 3 mands orkester at være, men stadig til billige penge. Vi kan levere solid pop og rockmusik til dansegulvet, eller stille og behagelig dinner musik. Vores speciale er bryllupper og firmafester. Et super godt orkester til små penge. Til jer, der gerne vil have live musik i topklasse, uden at det skal koste spidsen af en jetjager. Vi spiller over 200 numre og har hver især over 20 års erfaring med musikken.
Hitspækket repertoire med bl.a. TV2, Krebs, Shu-bi-dua, Bamse, Larsen, Madsen, HUG, Helmig, Dire Straits, CCR, U2, Robbie Williams, Stones, Beatles.


Anmeldelser af Natholdet

Sølvbryllup  - 
Hej Natholdet! Det blev lige den aften, vi kunne have drømt om og håbet på - I har bestemt en kæmpe aktie i, at det blev tilfældet. Vi nød hvert sekund og al jeres musik var god - og sad lige i skabet.Der var ikke noget, vi kunne have ønsket os anderledes (måske lige regnen, men vejret kan vi alligevel ikke lave om på, så det er der ingen grund til at have på ønskelisten). Tak igen for en pragtfuld aften - vi har nu en uforglemmelig aften og et dejligt sølvbryllup at se tilbage på. Mange hilsner til jer alle tre fra os begge, Charlotte og Jan

Kontakt Natholdet

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

bag duggede ruder (TV2)
Sådan nogen (Poul Krebs)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her