Rie Damgaard - solo og duo
4,6 ud af 5 baseret på  11 anmeldelser | Læs anmeldelser

Rie Damgaard - solo og duo

Hjemby: Give Pris: 5.000-11.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 16

Festmusiker og sangerinde - både solo og duo.

Solo under middagen og mulighed for duo til dansen - og alle de fedeste 80'er hits!

Jeg spiller solo på keyboard og klaver til middagen - og så synger jeg til. Glæd dig til at høre Søs Fenger, Norah Jones, Lis Sørensen, Alberte, Whitney Houston, Shania Twain og mange andre.
Til dansen er der mulighed for at få guitarist med - og du får den rigtige 80'er lyd når vi spiller Dodo, Ray dee Ohh, Tv2, News, Gnags, Danseorkesteret, ABBA og Helmig.
Vi spiller også de store udenlandske numre med Whitney, ABBA, Roxette, TOTO, Dolly og Pink Floyd, og lækre filmklassikere fra Grease, Dirty Dancing, Footloose og Pretty Woman, samt både disko og countryklassiskere.

Ingen fester er ens, og vi gør vores bedste for at gøre din unik!
Det hele pakkes ind i lækkert lys og vellyd, en naturlig forståelse for at få en fest til at glide, og en masse godt humør.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Rie Damgaard - solo og duo (11)

Bente Andreasen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Juli 07 2018

Vi kan VARMT anbefale Rie Damgaard. Vi kendte hende ikke, men fandt hende via 123festmusik. Hun levede fuldt op til vores forventninger, spillede lav musik under middagen, som vi ønskede, falde hurtig ind med nogle numre i forbindelser med taler og indslag. Kan kun sige, øv vi ikke havde så mange timer at danse i. Vores gæster var også begejstret for hende. Vi ville ikke tøve med at booke hende igen.

Lene Duve (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: December 29 2017

Super

Camilla Daugaard (5 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: December 11 2017

Helt fantastisk musik til vores kobberbryllup. Tak. Ringer igen når jeg skal holde 40 års fødselsdag :-)

Flemming Hansen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 28 2017

Tusind tak for dit flotte bidrag til at vi fik en rigtig god fejring af min 50 års fødselsdag - vi nød virkelig din musik og den måde hvorpå du hjalp os igennem de svære sange du blev præsenteret for - kan give dig den varmeste anbefaling - du skaber en rigtig god stemning med såvel din røst som dit sublime musik. Hilsen Flemming

Anne Pedersen (5 /5) Festtype: Reception | Dato: September 21 2017

Rie spillede til Sangaften på Skærgården, og det var en stor succes! Lydniveauet var ikke for højt, så man kunne tale sammen, og hun spillede og sang til alle sangene der kom. Hun spillede musik som folk kendte og kunne synge lidt med på. Vi er meget tilfredse!

Mette engelbret (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 02 2017

Perfekt musik til festen.. musik der rammer alle aldersgrupper. Flot sangstemme og hyggelig stemning

Annette Jakobsgaard (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 26 2017

Rie Damgaard er en fantastisk musiker og sanger. Hun kunne spille og synge alle sangene til min fødselsdag, og var virkelig god både under middagen og til efterfølgende dans. Kæmpe anbefaling herfra til Rie. Annette Jakobsgaard.

Dion Rolin (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 05 2017

Rie er meget levende på scenen Hun har en fantastisk stemme Formår altid de rigtige numre på det rigtige tidspunkt Altid glad og dybt professionel med et glimt i øjet Har et godt tag på publikum

Christian Clausen (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Januar 27 2018

Det var rigtig god oplevelse at have Rie som musiker til vores fest. Hun kom i rigtig god tid. Spillede skønt musik under middagen uden at det var for højt. Sang for på div. sange.Efter middagen var der godt gang i dansen hvor Rie og kollega sang og spillede fantastisk.Helt igennem en fantastisk oplevelse.

Maria Pedersen (3,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 27 2017

Positiv ros fra gæsterne og i gjorde det rigrig godt. Vi synes at ventetiden efter desserten, blev for lang inden i kom i gang med at spille igen. Vi fornemmede at folk nåede at blive lidt utålmodige.

Annette Lavridsen (3 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 04 2017

Rie synger helt fantastisk men synes der var for lang pause inden dansen kom i gang. Men god til at fornemme musiksmag blandt gæsterne under dansen. Man kunne måske godt bruge en trådløs højttaler idet musikken ikke nåede op til os (værtspar) under middagen. Men gæsterne (110) talte også meget, men musikken kunne ikke trænge igennem. Dette kan dog skyldes lokalerne og ikke udelukkende musikkens. Vi har oplevet Rie til en 50 års fødselsdag. hvor der "kun" var 60 gæster og vi sad alle i samme lokale. Det var en helt igennem fantastisk musikoplevelse...

Kontakt Rie Damgaard - solo og duo

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

9 to 5 / Sig du ka li mig (Dolly Parton/Tøsedrengene)
What a feeling / Den Jeg elsker (Irene Cara /Fenger&Helmig)
Mamma Mia / Hooked on a feeling (ABBA / Vonda Shepard)
Dinnermusik: Ridder Lykke / Aldrig undvære dig (Rocazino/Danser med Dreng)
Dinnermusik: Dont know why / Forårsdag (Norah Jones / Anne Linnet)
If you can't give me love (Suzi Quatro)
Se hele repertoiret