123festmusik.dk
123festmusik.dk
Torben Lendager & The Roosters

Torben Lendager & The Roosters

  4,9 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Hjemby: Rødovre

Pris: 6500-15500 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Rock'n roll når det er bedst!

NU OGSÅ SOM TORBEN LENDAGER & THE ROOSTERS!!!!!
The Roosters…. det professionelle rock´n roll band som med garanti hitter til hver en fest. NU OGSÅ SOM LENDAGER BAND!!!!!Med deres charmerende og overbevisende levering af numre fra 60´ernes klassikere , 70´ernes rock og disco og hits frem til i dag vil man med garanti få en glad og ”svedig” oplevelse. The Roosters har med sine mange år på banen, en overordentlig træfsikker evne til at levere netop den vare som publikum efterspørger, og betegnes af mange som et af de mest helhjertede bands i deres genre. Orkestret har samtidig en yderst professionel holdning til hvervet og fremstår som et yderst overbevisende band, der når ud over scenekanten.

Når vi tager ud som Torben Lendager & The Roosters er det sammen med Torben Lendager. Torben Lendager var i 70érne front figur i Danmarks første og største glamrock band " Walkers". Repertoiret er alle hits fra Walkers tiden, hans solo kariere blandet med div cover numre. Hvem husker ikke "Shalalalala, Little Kitty, Forever together og Fire" men også "Vi holder fest" bare for at nævne nogle få. Så skal det være lidt ud over det sædvanlige skal det være
TORBEN LENDAGER & THE ROOSTERS!!!

Det er er levende musik, når den er bedst. Bandets spilleglæde er synlig og smitter - og så er de alle meget kompetente musikere.
Det fede ved The Roosters er at bandet får dine gæster til at elske at svede. Det er umuligt at holde kroppen i ro, når den gode rockmusik leveres så profesionelt og charmerende som The Roosters gør.

Rock´n roll er en lidenskab. Og den lidenskab deler alle i The Roosters. Glæden ved at spille smitter af og gør det umuligt for festens deltagere at side stille.

Med The Roosters får I de største hits fra 50-60-70'erne blandet med nyere hits!


The Roosters er levende musik når den er bedst
The Roosters er:

Michael Jeppesen: Guitar og lead vokal
Frank Stechmann: Guitar
Chris Poulsen: Bas og kor
John Jensen: Trommer og kor

The Roosters spiller bla:

- Beatles - Elvis Presley - Rolling Stones - Gasolin - Eddie Cochran - Bryan Adams - Jerry Lee Lewis - Chuck Berry - Birds - Brian Poole and The Tremoloes - The Who - Steppenwolf - Louis Prima - Los Bravos - Michael Jackson - Eric Clapton - Creedens Clearwater revival - The Monkeys - Chubby Checker - Lips Inc - Eagles - Roy Orbison - Oasis - Smokie - Neil Sedaka - The Spencer Davis Group - og mange flere...........


Torben Lendager & The Roosters er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Torben Lendager & The Roosters

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Pretty Woman
Roy Orbison
Obladi Oblada
Lennon/McCartney
Johnny b good
Chuck Berry
Læs hvad andre kunder har sagt om os (15) Tilbage til toppen
Bryllup
Grethe Jørgensen
Festtype: Bryllup
Dato: August 01 2015

Anmeldelser   (5/5)

Engagerede og sprudlende kombineret med en professionel og super fremførelse af deres musik. De formåede fra først til sidst at fylde dansegulvet til stor glæde for os og vores gæster. Vi kan varmt anbefale dem. Vi var et selskab på ca 50 og de forstod at tilpasse opstilling og lydniveau til lokalets størrelse. Konklusion: super tilfreds.
Sølvbryllup
Birgitte Kjær
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Marts 28 2015

Anmeldelser   (5/5)

Tusind tak til jer alle fire for fantastisk musik til vores sølvbryllupsfest. Jeres spilleglæde gjorde vores fest til noget helt specielt. Vi og vores gæster kunne slet ikke lade være med at danse. Alt fungerede perfekt lige fra bestilling til afslutning. Vi kan varmt anbefale jer og booker jer gerne igen til næste fest. MVH Hans Jørgen og Birgitte
50 års fødselsdag
c.nissen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Januar 17 2015

Anmeldelser   (5/5)

Tak til Roosters for en fremragende og yderst professionel optræden til vores fest. Et orkester som med det samme fandt stemningen i selvskabet og fik fyldt dansegulvet. Bestemt anbefalelsesværdig hvis man vil have rørt danseskoene, eller bare vil opleve og lytte til et orkester som spiller og synger glimrende. Fuld valuta for pengene. Christian, Rødby.
Bryllup
Nlis Bjærn Christensen
Festtype: Bryllup
Dato: August 23 2014

Anmeldelser   (5/5)

The Roosters spillede til vores bryllup, de satte virkelig yderligere gang i en god fest, med kendte klassiske rock sange alle kunne nyde godt af. Så hvis i har brug for et godt og solidt rockband man kan danse til, så kan jeg kun anbefale the Roosters. Tak for en fantastisk fest.
50 års fødselsdag
Poul Aagaard Nielsen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: August 16 2014

Anmeldelser   (5/5)

Vi kan varmt anbefale The Roosters. De kom til tiden og spillede op til dans for fuld skrue. De sørgede for at festen blev lige som vi gerne ville have det og alle vores gæster var på dansegulvet. danse gulvet var ikke tomt på noget tidspunkt "super fedt band". book dem så er der styr på musikken hilsen Poul og Lene
Sølvbryllup
Torben Jørgensen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: August 09 2014

Anmeldelser   (5/5)

Super band, der i den grad formåede at skabe en fantastisk stemning og få vores gæster på dansegulvet og som lynhurtigt fornemmende, hvad gæsterne ville høre. Super vokalpræstation, super instrumentalpræstationer ; faktisk intet at udsætte. Vi har fået mange tilbagemeldninger fra vores gæster, der roser festen og ikke mindst bandet til skyerne. Vores varmeste anbefaling.
60 års fødselsdag
Annette Wittchen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: August 02 2014

Anmeldelser   (5/5)

Roosters reddere lige min fest. De trådte til med få dages varsel. Bookningen gik helt smertefrit. De kom til den aftalte tid. 4 voksne mænd, som bare fyrede den af. De kan bare deres kram. Det er svært at holde sig fra dansegulvet, når de spiller op til dans. Næste gang der skal være fest, vil jeg trygt overlade underholdningen til dem.
Anden fest
Julie Navntoft
Festtype: Anden fest
Dato: Maj 31 2014

Anmeldelser   (5/5)

The Roosters leverede tre timers helt igennem fantastisk livemusik til mine forældres sølvbryllupsfest. Danse gulvet var fyldt fra første til sidste tone, og både unge og ældre kunne være med. Vi var 30 mennesker, og bandet forstod virkelig at tilpasse sig både publikum og location. Lydniveauet var helt tilpas. The Roosters er aldeles professionelle. De ankom præcis på det aftalte tidspunkt, og var søde og imødekommende over for alle. Jeg kan varmt anbefale dette band til enhver festlig lejlighed!
60 års fødselsdag
Marita Mortensen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: April 12 2014

Anmeldelser   (5/5)

The Roosters spillede til min 60 års fødselsdag. Der var mange gæster fra 20 år og opefter. Orkesteret leverede en musikpræstation, der fik alle til at danse med. Jeg har ikke et øjeblik fortrudt at vi hyrede The Roosters. Vi fik en fantastisk festlig aften, hvor alle var på dansegulvet mange gange. Musikerne var ikke bare professionelle og kom til tiden; de havde også en glad og imødekommende udstråling og havde en rigtig god føling med deres publikum.Vi hyrer dem gerne igen. Venlig hilsen M Mortensen
60 års fødselsdag
Claus Vinten
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: Januar 18 2014

Anmeldelser   (5/5)

Tak til The Roosters, der virkelig levede op til forventningerne og mere til. Musiknumrene blev leveret med en spilleglæde og en nerve, der i den grad smittede af på gæsterne til min fest, så der var fuld gang i dansegulvet fra start til slut. Et topprofessionelt rockband, der virkelig sætter gang i festen, hvadenten spillestedet et et restaurationslokale med begrænset plads eller en stor hal. The Roosters er bare toppen. Claus Vinten
Bryllup
Maria Ringsmose
Festtype: Bryllup
Dato: September 14 2013

Anmeldelser   (5/5)

Vores i forvejen rigtig gode fest blev i den grad beriget af The Roosters, som ankom punktligt til tiden og gav den max gas fra de kom til de gik. Lige som vi ønskede. Vi ønskede rock & roll til dansen i forbindelse med vores bryllup, og det fik vi. Herudover var alle bandets medlemmer i feststemning og glade og veloplagte.
40 års fødselsdag
Lone Nybo
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: August 17 2013

Anmeldelser   (5/5)

Meget professionelt band. Spiller (og synger) rigtig godt. Endda også perfekt fremtræden med ens tøj i tresser-stil. Selv om bandet kom igang med at spille senere end beregnet (vores skyld) afkortede de ikke spilletiden. De formåede at spille så alle, der kunne danse, var på dansegulvet, og der var hele tiden gang i den.
Anden fest
vianne seierø
Festtype: Anden fest
Dato: Juni 12 2013

Anmeldelser   (5/5)

The Roosters var bare de bedste vi har haft til vores årlige sommerfest. Alt fungerede perfekt. Musikken er alsidig og professionelt udført. Bandet forstår at have en god kontakt til publikum og vi har aldrig haft så mange glade mennesker på dansegulvet. Vi kan kun anbefale The Roosters og håber de kan komme tilbage næste år
50 års fødselsdag
Hanne Elmer
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Maj 25 2013

Anmeldelser   (5/5)

The roosters spiller professionelt, lyden er god og styrken var tilpas ved vores fødselsdagsfest, som blev holdt i et almindeligt festlokale. De spillede alle de gode gamle numre, som gæsterne kendte og sang med på. Der var mange på dansegulvet fra første nummer og sådan blev det ved i 3 timer. Ikke mindst fordi musikerens glæde ved at spille smittede af på gæsterne. Vi kan varmt anbefale The Roosters
Firmafest
Kim Valbum
Festtype: Firmafest
Dato: November 15 2013

Anmeldelser   (4/5)

Super godt partyband! Vi har kun modtaget ros til The Roosters fra vores årsmøde.
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Torben Lendager & The Roosters

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Torben Lendager & The Roosters
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
60´er bands
Torben Lendager & The Roosters er certificeret i kategorien::60´er bands

The Roosters. Et professionelt 60´er band hvor der er garanti for at der fyldt på dansegulvet. 4 mand der i mange år har brændt for genren er din garanti for kvalitet. The Roosters spiller fra 1-4 sæt og til priser hvor alle kan være med!

Partybands
Torben Lendager & The Roosters er certificeret i kategorien::Partybands

Tor ben Lendager & The Roosters. Det professionelle band hvor der er garanti for at der fyldt på dansegulvet.