123festmusik.dk
123festmusik.dk
DJ Sjass

DJ Sjass

  4,7 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser

Hjemby: 3320 skævinge

Pris: 3000-9500 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

DJ med 20 års erfaring levere musik og lysshow til alle slags fester

Jeg har gennem mine 20 år som mobil DJ spillet til alle slags fester, og ved derfor hvordan man kan få de forskellige typer fest til at gå op i en højere enhed. Det gælder om at læse publikum og dansegulvet, og sætte musik på der tiltaler alle. På den måde får man en god, sjov aften med massere af dans, uanset om man er til de nyeste hits, eller er til de gamle klassikere. Som regel er alle til festen ikke vild med den samme musik, der finder jeg ud af hvad der virker, og spiller de forskellige typer på skift. Så kan man også få hvilet stængerne, mens man venter på favoritmusikken bliver spillet igen.

Jeg spiller også ud fra dine ønsker og genre, og tager selvfølgelig imod gæsternes ønsker hele aftenen, og får det passet ind

Jeg kommer med mine professionelle udstyr samt et fedt lysshow med 3D laser lys og røgkanon – det er bare sjovere at danse i diskolysets skær!

Jeg er velforberedt og sørger for at have orden og styr på alle detaljerne

DJ Sjass er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater DJ Sjass

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
en lille smags prøve :-)
Hermes house band,collins
Læs hvad andre kunder har sagt om os (25) Tilbage til toppen
30 års fødselsdag
Birgitte Schefferling
Festtype: 30 års fødselsdag
Dato: Juni 25 2016

Anmeldelser   (5/5)

Alt stod klar til tiden. Dejlig rolig musik under middagen. Skønt at kunne få instrumental melodier til sangene vi havde med. Det gjorde en stor forskel. Rigtig god kontakt når man gav tegn til pause ved sange og taler. Super friske fyre😃
Firmafest
Tenna Sanderson
Festtype: Firmafest
Dato: April 15 2016

Anmeldelser   (5/5)

Super DJ der holdt gang I festen. Spillede noget for enhver. Alle 60 festdeltagere (fra 25 år til 75 år) var fuldt ud tilfredse.
18 års fødselsdag
gitte
Festtype: 18 års fødselsdag
Dato: Oktober 31 2015

Anmeldelser   (5/5)

Alle musik ønsker blev opfyldt :-) Det var en KÆMPE succes. Dj kom til tiden, og vi lagde næsten ikke mærke til ham , da han satte sit udstyr op. Fik ekstra numre, så dejligt.. Vil helt klart bruge dj Sjass igen.
Sølvbryllup
Trine Larsen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: September 29 2015

Anmeldelser   (5/5)

29/9-2015 holdt vi sølvbryllup i telt i haven - DJ Sjass kom og spillede. Dj pult og lys show blev båret ind og sat op - musikken startede stille og roligt mens vi blev klar til dans. DJ Sjass sendte et hæfte rundt hvor hver gæst kunne komme med deres musik ønske. Der blev spillet godt blandet musik og de danse glad var på gulvet fra start til slut. Alle alder var på gulvet og alle fik opfyldt deres musik ønske. DJ Sjass var helt i top - vi var meget tilfredse :-) Vi kan varmt anbefale det til en festlig aften . TAK herfra :-)
40 års fødselsdag
Katrine Skovsgaard
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: Maj 02 2015

Anmeldelser   (5/5)

DJ Sjass spillede til vores 2 x 40 års fødselsdag, og det fortrød vi ikke ét sekund. DJ Sjass og hans makker kom rettidigt og var super veloplagte. De var flexible i forhold til opsætning, og de havde virkelig meget professionelt udstyr med, som foruden mixerpult, computer og gode højttalere også omfattede masser af diskolamper, røgmaskine, storskærm og konfettikanon. Vi havde James Bond tema, og de to DJ's var klædt på til lejligheden og havde planlagt musikken under middagen med James Bond temaer med tilhørende musikvideoer på storskærm. Efter middagen spillede de op til dans, og dansegulvet var ikke tomt i fem timer! De spillede både de gamle klassikere og mere nutidige hits, og de opfyldte alle gæsters ønsker. Efter ni timers nonstop musik pakkede de sammen og ryddede fint op efter sig. Vi vil helt sikkert anbefale dem til andre og også selv benytte os af dem en anden gang."
Anden fest
Jorun Magnussen
Festtype: Anden fest
Dato: Februar 07 2015

Anmeldelser   (5/5)

Mikkel var en super DJ, var præcis og meget omhyggelig og målrettet mod målgruppen unge handicappede. Både musik og lys var perfekt tilpasset de unge.... Stor ros. De unge mennesket var på dansegulvet fra start til slut og det siger noget om, hvor godt arrangementet var. Alle har udtrykt stor tilfredshed og spurgt, hvornår han kommer igen. Fem stjerner til Mikkel, hvis det er det meste man kan få. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Julefrokost
karoline
Festtype: Julefrokost
Dato: December 12 2014

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde booket DJ Sjass til vores julefrokost. Han var klar med musikken og lys da vi var klar til dans :-) Han var bare fantastisk til at ramme vores musik smag og var hurtig nå vi kom med ønsker. Vi har før prøvet forskellige DJ's men han er helt en vi vil vende tilbage til! Tak for en god fest :-)
Anden fest
Nanna Nielsen
Festtype: Anden fest
Dato: November 08 2014

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde bestilt DJ Sjass til at spille til min kandidat fest, hvor gæsterne gik fra 20 til 70. DJ Sjass kom i god tid med en hjælper, klar til at gå igang. Festen var desværre en smule efter tidsplanen på dette tidspunkt, men de var ekstremt fleksible og hjælpsomme med at få det hele til at fungere. De havde al musik og hjalp til med fællessang og festivitas i løbet af aftenen. DJ Sjass var bestemt med til at gøre aftenen helt igennem fantastisk.
Anden fest
John Kristian Jørgensen
Festtype: Anden fest
Dato: August 14 2014

Anmeldelser   (5/5)

DJ SJASS & co. "leverede varen" 100% til vores arrangement 14/08/2014. Alle ønsker blev opfyldt for de ca. 60 børn/unge i alderen 6-14 år, og vi er blevet opfordret til at gentage successen næste år! DJ SJASS kom velforbredt og i god tid før arrangementet. Vi giver DJ SJASS vores varmeste anbefaling.
Bryllup
Jonas og Camilla
Festtype: Bryllup
Dato: August 09 2014

Anmeldelser   (5/5)

Dj'en gik på som aftalt og spillede de numre som vi havde ønsket inden festen. Lyd og lys var helt perfekt og brudevalsen blev spillet som aftalt til tiden. Alt i alt en meget vellykket aften fra DJ Sjass. Tak
Sommerfest
Ken Lauritsen
Festtype: Sommerfest
Dato: Juli 05 2014

Anmeldelser   (5/5)

Vi bookede DJ Sjass med meget kort varsel til golfklubbens sommerfest. Han kom i god tid og opsætningen foregik hurtigt. Der blev spillet herlig hyggemusik før og under middagen og efter blev der skruet op for volumen og dansegulvet var fyldt fra start til slut. DJ Sjass har en rigtig god forståelse for at finde den rette musik i forhold til gæsterne og der blev taget imod ønsker med et smil på læben. Vi ringer gerne efter DJ Sjass en anden god gang. Kokkedal Golfklub Juli 2014
Konfirmation
Tina w Damgaard
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 29 2014

Anmeldelser   (5/5)

Mikkel og co. Kom på det aftalte tidspunkt, og selvom de lige måtte vente på at vi blev klar, var der intet stres. Det var en super aften ! Musikken varierede så ung som gammel følte sig godt tilpas på dansegulvet. Gulvet var aldrig tomt 👍. Fedt lysshow ! Min datter som blev konfirmeret synes at det var så fedt med DJ Sjass for alle drengevennerne gad også danse . Vi vender helt klart tilbage til DJ Sjass næste gang vi har brug for musik til et arr. Vh Tina Damgaard
Konfirmation
Anja Nielsen
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 03 2014

Anmeldelser   (5/5)

For to år siden bookede vi DJ-Sjass til vores søns konfirmation. Det var virkelig en succes, og da vi igen stod og skulle bruge en DJ til den næste konfirmation, var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville booke DJ-Sjass igen. Vi mailede sang-ønsker og gav også DJ-Sjass frie hænder til at fylde ud med gode numre. DJ-Sjass kom også denne gang i god tid til festen, stillede sit professionelle udstyr op, og så var der gang i dansegulvet. Der var rigtig god lyd, og lysshowet fuldendte dansegulvet perfekt. Havde man nogle sangønsker, var det bare at sige dem, og så blev de spillet. DJ-Sjass er rigtig sød og nem at snakke med, og det gør, at man føler sig rigtig godt tilpas. Man kan virkelig mærke, at DJ-Sjass er professionel, og at han elsker at være DJ. Flere af vores gæster spurgte efter hans nummer, da de var meget begejstrede over det flotte lysshow, den virkelig gode lyd i højtalerne og den gode musik, og de sagde, at "ham skal vi da helt sikkert booke en dag". Jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at vi skal booke DJ-Sjass næste gang vi har brug for en sød, punktlig og professionel DJ :-) Kan klart anbefales!!!
Julefrokost
Anne Nørrevang Johansen
Festtype: Julefrokost
Dato: December 13 2013

Anmeldelser   (5/5)

Dj Sjass var levede fuldt op til mine forventninger og sørgede for at der var fyldt med danseglade mennesker på dansegulvet alle 6 timer. De kom I god tid og var klar til det aftalte tidspunkt.
40 års fødselsdag
Christian
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: September 28 2013

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde booket DJ SJASS til min kones 40 års fødselsdag den 28/9-2013. Allerede fra første kontakt følte vi os i trygge hænder! Alt faldt på plads i smukkeste orden. Musikken ankom til tiden, målretningen mod publikum var perfekt og personalet både proffessionelle og meget venlige. Og sikke et flot lysshow! Jeg kan kun på det varmeste anbefale DJ SJASS. mvh Christian
Bryllup
Sofie
Festtype: Bryllup
Dato: August 24 2013

Anmeldelser   (5/5)

Mikkel er en fantastisk DJ. Han lavede et super mix til vores brudevals, han spillede alle de sange, som gæsterne ønskede, og han blev, til dansegulvet var tomt :-) Jeg kan kun anbefale ham og vil helt klart bruge ham igen. Han var klar til at spille til tiden, og han spillede forsk. genrer der passede til målgruppen.
Fødselsdag
Natascha Nielsen
Festtype: Fødselsdag
Dato: August 17 2013

Anmeldelser   (5/5)

Rigtig god DJ og service. Der var ikke en finger at sætte på DJ Sjass. Kan klart anbefale ham til alle og enhver! Rigtig god oplevelse.
50 års fødselsdag
Christian Larsen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Juni 24 2017

Anmeldelser   (4,5/5)

Super god musik i 5 timer hvor alle i alle aldre var på dansegulvet mange gange.
50 års fødselsdag
Heidi Jørgensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Marts 25 2017

Anmeldelser   (4,5/5)

DJ Sjass spillede til min 50 års fødselsdag, der blev simpelthen danset fra start til slut, musikken var tilpasset selskabet, så dansegulvet var fyldt af glade dansende mennesker hele tiden. Kan klart anbefale DJ Sjass😊👍.
50 års fødselsdag
Martin Fehrn
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: August 15 2015

Anmeldelser   (4,5/5)

En fantastisk aften med Mikkel som DJ, han forstod at tilpasse sig til selskabet. Kom en uge før og så forholdene an så han ikke kom med for meget udstyr. Et meget flot lysshow til musikken var meget betagende. En dejlig fest med DJ musik som fik folk på gulvet. Tak her fra.
Julefrokost
Søndergaard Nedrivning
Festtype: Julefrokost
Dato: December 05 2014

Anmeldelser   (4,5/5)

Super godt arbejde! Dejlig musik og glad DJ! Mon ikke vi kommer til at bruge jer igen næste gang :)
Fødselsdag
Ida Lønstrup
Festtype: Fødselsdag
Dato: Marts 09 2013

Anmeldelser   (4,5/5)

Super måde at bestille musik på :-) Og DJ Sjass var meget omhyggelig med at planlægge den musik, jeg gerne ville have. Tog også kontakt nogle dage før, så jeg var aldrig i tvivl om proffesionalismen. Super godt valg :-)
Bryllup
Sarah
Festtype: Bryllup
Dato: September 10 2016

Anmeldelser   (4/5)

Vi var så tilfredse med DJ SJASS og kan klart anbefale ham videre til andre som star og mangler en DJ. God musik, fede lyseffekter og god korespondance med ham.
50 års fødselsdag
tina nielsen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: November 30 2013

Anmeldelser   (4/5)

Fint musikudvalg. De spillede den musik, som passede til mine gæster, der gjorde at der hele tiden var mange på dansegulvet, flot lysanlæg! Rigtig godt og kan varmt anbefales.
Anden fest
Cathrine
Festtype: Anden fest
Dato: April 10 2014

Anmeldelser   (3/5)

Vi havde en vellykket fest med en masse god musik og lys. Det var lige til tiden og han fortsatte enda også over tid. Han spillede det folk ønskede og ville høre, så det var rigtig godt. Alt i alt gik det hele som det skulle, både musikken og lyset var super godt!
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte DJ Sjass

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
DJ Sjass
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
DJ´s for de voksne
DJ Sjass er certificeret i kategorien::DJ´s for de voksne

DJ med 20 års Erfaring og god omtale Jeg spiller de sange der holder gang i dansegulvet, tilpasser Altid musikken så Alle gæsterne kan nyde diverse Mix af de gode Danse-Hits. Har stort udvalg af musik, lige fra 60èrne til de sidste nye Hits.

DJ´s til bryllupper
DJ Sjass er certificeret i kategorien::DJ´s til bryllupper

DEN BEDSTE MUSIK TIL JERES BRYLLUP Inden den store dag, beder jeg jer om nogle musikønsker. Dette kan være specifikke numre, bands eller hele genre. Når jeg modtager dette, sætter jeg mig ned og finder lignende numre, så musikken er efter jeres smag

Mobildiskoteker
DJ Sjass er certificeret i kategorien::Mobildiskoteker

Jeg har gennem mine 20 år som mobil DJ spillet til alle slags fester, og ved derfor hvordan man kan få de forskellige typer fest til at gå op i en højere endhed. Det gælder om at læse publikum og dansegulvet,få en Jeg spiller ud fra jeres ønsker.

DJ´s  til konfirmationer
DJ Sjass er certificeret i kategorien::DJ´s til konfirmationer

Den bedste musik til konfirmationen Jeg spiller alt fra de nyeste hits til de gamle klassikere, så der på den måde både er musik for de unge og modne. Alle Musik ønsker blive også spillet

DJ´s til Fødselsdage
DJ Sjass er certificeret i kategorien::DJ´s til Fødselsdage

Gør din næste fest til en Succes - kontakt DJ Sjass allerede nu, og få et godt tilbud til din fødselsdags-fest !