Soulman Group
4,5 ud af 5 baseret på  2 anmeldelser | Læs anmeldelser

Soulman Group

Hjemby: Slagelse/København Pris: 10000-50000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Soulman Group - et delikat liveband til fest, bryllupper og happenings, hvor de fedeste hits søges!

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! Et band med et hold af musikere, som har erfaring fra et hav af optrædener i forskellig regi, blandt andet X Factor og Dansk Melodi Grand Prix.

Soulman Group spiller hits fra de seneste seks årtier inden for pop, soul og funk: Michael Jackson, Stevie Wonder, James Brown, Lukas Graham, Danseorkestret, Marvin Gaye, Prince, Gnarls Barkley og mange flere.

Soulman Group skræddersyr en løsning til netop det arrangement, du skal holde. Bandet spiller både små, akustiske set, fødselsdage, bryllupper og så videre, men Soulman Group drøner også ud over scenekanten på festivaler og ved større firmafester.

Soulman Group er et unikt tilbud til den kræsne musikelsker, men også den festglade, som vil have gang i gaden. Bandet er garant for alle slags arrangementer. (Blæsertrio kan tilkøbes). Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Soulman Group (2)

Lea Dam Jensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: December 14 2013

FANTASTISK OG FESTLIGT Soulman Group leverede varen og mere til. Glade og energiske fra start til slut. Vi holdt bryllup og gulvet var fyldt fra start til slut af alle aldre. Utrolig vellyd og alle de fede groovy numre vi alle elsker at danse til. Af hjertet tak.

Rikke Jensen (4 /5) Festtype: Byfest | Dato: September 14 2013

Vores by holdt en høst fest, og festen starede først rigtigt da bandet gik på! Det var en udsøgt fornøjelse og høre og se dette band! De var helt fantastiske og satte bare gang i hele festen. Alle fest deltagere kom og sagde at jeg skulle booke dem igen til næste år, så vi planlægger festen 2014. efter hvornår Soulman Group har tid!! :-)

Kontakt Soulman Group

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Medley (Soulman Group)