Starscream
4,3 ud af 5 baseret på  2 anmeldelser | Læs anmeldelser

Starscream

Hjemby: København Pris: 10.000-50.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 7

Et af Danmarks absolut mest rutinerede bands, med flere hunderede jobs på bagen!

Starscream er et meget rutineret og professionelt festkollektiv, som spiller musik til livets helt store fester! Med efterhånden 15 års erfaring, er man i sikre hænder, uanset om man skal giftes, holde kæmpe firmaarrangement, fejre fødselsdag eller bare bruge et rigtig godt band til at få godt gang i dansegulvet.
For det er nemlig der vi kommer til vores ret! Med et bredt repertoire, smittende energi, god lyd og lækkert lys er vores primære job, at få jeres gæster ud på dansegulvet! Med klassikere fra The Beatles, Phil Collins, Thomas Helmig, Michael Jackson, Kim Larsen samt nyere kunstnere som Pharrell, Robbie Williams og Maroon 5 kommer vi vidt omkring og sørger for at der er lidt for alle jeres gæster!

Som noget helt særligt, inkluderer vi altid et DJ-sæt efter livemusikken. Ikke bare en fast playliste. Men en aktiv DJ, som holder gang i dansegulvet, for dem der endnu ikke er færdige med at danse! Så hvis man ikke kan få sig selv til at vælge i mellem live musik eller DJ, er man kommet det helt rigtige sted hen! For her får man begge dele!​
Vores absolutte mål er at levere så god underholdning som muligt, til jeres arrangement. Og det betyder selvfølgelig også god lyd. Med over 15 års erfaring i diverse professionelle lydstudier og liveproduktioner i ryggen, sørger vi for at det hele lyder "helt rigtigt". Det må ikke være for lavt, MEN heller ikke for højt.

Ordet kollektiv, betyder i vores tilfælde, i bund og grund at vi er flere musikere på hver post. Dvs. at vi har flere sangere, flere guitarister, trommeslagere osv.
Ved en forespørgsel, vil I opleve at vi fortæller jer hvilken af vores sangere som er ledig på jeres dato og med hvilket størrelse band, han kan komme og optræde med.
På den måde sørger vi for, at I altid får mest muligt for jeres penge, samtidigt med at størrelsen af underholdningen, også matcher jeres fest. Udover vores faste musikere, har vi også faste afløsere på alle poster. Dette gør at I er sikret mod sygdom, uanset hvem af os der skulle blive syg. Alle vores musikere er professionelle, top-tjekkede og 100% forpligtede til at give jer og alle jeres gæster en uforglemmelig aften, med nogle af tidernes største hits!
Læs hvad andre kunder har sagt om os (2)
Lars Teute (4,5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Marts 15 2014

Jeg bookede STARSCREAM til at spille til min 40 års fødselsdag, og jeg blev ikke skuffet! Bandet fandt mig da jeg ledte efter musik til min fest på "123-festmusik", og de var professionelle fra start til slut.Mine gæster var fra 6 år til 79 år og alle var enige om at det var rigtig god musik. Jeg kan ydermere sige, at børnene var vilde med at blive underholdt/leget med i deres pauser. Jeg kan til enhver tid anbefale dem. Mvh Lars Teute

Margrethe (4 /5) Festtype: Byfest | Dato: Oktober 02 2015

Rigtig god musik.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire