UNDER COVER
4,6 ud af 5 baseret på  16 anmeldelser | Læs anmeldelser

UNDER COVER

Hjemby: roskilde Pris: 2.000-10.000 kr. Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 34

UNDER COVER | Festbandet fra Roskilde der giver festen et spark i r....

UNDER COVER er dit sikre valg til festen! Du får et velspillende og yderst varieret band, der cover noget særdeles lækkert livemusik!
Det giver en særlig energi når UNDER COVER optræder, der er nærvær og kontakt med gæsterne hele tiden. Og så får dansegulvet én over nakken! Der er altid en masser af "dem" du kender, og sangene bliver udvalgt særligt så det passer til festen. Det er en god blanding af nyt og gammelt, og bandet tager sig kærligt af at iklæde hitsene i nye klæder, så de fremstår friske, og alligevel genkendelige. Ja,
UNDER COVER kan stille op som solist, duo eller 4-mands band. Bandet har spillet sammen siden 2016, og de har en lang række spillejobs i baggagen. Der ligger ligeså en del bookinger forude, så tøv ikke, kontakt bandet og få et tilbud.

Bandet består af Tony Eric guitar, Per Groth trommer, Peter Tang Kristensen bas samt Allan B Kristoffersen vokal/guitar.

Udvalg af kunstnere som Under Cover har med i guitartasken:

Avicii
Beatles
Bruno Mars
Bruce Springsteen
Bryan Adams
Brixx
CV Jørgensen
Danseorkesteret
Dodos & the Dodos
Eagle Eye Cherry
Elvis
Folkeklubben
Gasolin'
George Ezra
Jerry Lee Lewis
John Mogensen
Jason Mraz
Johnny Madsen
Kent
Kim Larsen
Michael Falch
Nial Horran
Nikolaj og Piloterne
One Republic
Rocazino
Rasmus Seebach
Shu-bi-dua
Thomas Helmig
Tom Odell
Oasis
Survivor
Tom Petty
Travis
Travelling Willburies
TV-2
Ulige Numre
Walking the moon
Østkyst Hustlers

Læs hvad andre kunder har sagt om os af UNDER COVER (16)

Ditte (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: September 12 2020

Trods corona og at kun halvdelen af bandet havde mulighed for at komme, leverede skyggespil en Mega god stemning, en rigtig god lyd, var god til at snakke mellem numrene, var gode til at fornemme hvilken musikgenre vi mest var til og var generelt rigtig gode til at underholde gæsterne!

Under Cover koncert og dinner på Klub Svanen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 26 2019

Vi havde Under Cover ude og spille til vores klubfest og hold nu op, hvor var de gode!! Publikummet er voksne udviklingshæmmede og de forstod at spille alle de rigtige sange, som de kunne synge med på og danse til. Til sidst, da vi troede at vores medlemmer havde danset, hvad de kunne, fik de lige sat gang i festen igen, så der blev danset lidt mere! Helt forrygende og meget nærværende! Det smittede af på festen at se, at Under Cover havde en fest på scenen: og så var det prikken over i'et at forsangeren tog sig tid til at fotografere sammen med vores medlemmer. Det var en stor oplevelse for dem, som de sent vil glemme. Generelt set var det hele utrolig professionelt: God lyd, godt lys og godt, bredt repertoire. Vi var yderst tilfredse! Tak for at gøre vores årlige klubfest til en rigtig fest!

Jonas Rasmussen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 05 2019

Vi havde i lørdags den udsøgte fornøjelse at have Under Cover til at sætte gang i festen til min 50 års fødselsdag. De forstod at få folk på gulvet, og deres sange var skide gode, så der var hele tiden gang i gulvet. Bandet var gode til at præsentere musikken på en meget professionel måde og formåede samtidig at gøre det til oplevelse for mig og min hustru, som fik små sjove stikpiller hele aftenen. Tonen var uformel, og selvom gæsterne var fra 8 år og op til 75 år, var der noget for alle. Der var både Østkyst hustlers Han får for lidt (tak for den haha) og Ed Sheeran til den yngre del, og Beatles og Nancy Sinatra, så alle kunne være med. Vi fik tre gode timer og nogle velvalgte ekstranumre, og det er helt klart at vi vil bruge Under Cover igen, og flere gæster har spurgt til visitkort af bandet. Jeg takker for god super musik, super kontakt med publikum og I spiller super godt! De varmeste anbefalinger herfra. Knus Jonas Rasmussen, Ballerup

martin larsen (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 12 2019

Spillede til min søns konfirmation d.12/5. Her skabte under cover stemnings fyldt musik, til alle aldre. Kan kun anbefale dem til enhver lejlighed.

Mathilde Friid Sørensen (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Oktober 27 2018

Jeg holdt min 40 års fødselsdag, og her havde vi fået under cover til at spille. De ankom i god tid, og der var ingen dikkedarer. Da først musikken gik i gang, kom folk op af stolene og vi havde en fest. Det var skide godt, og der var både nogle vi kunne synge med på og danse til. Stemningen var helt i top, da de spillede en flok John Mogensen sange, det var super godt og skægt! Bandet var gode til at blande sangene, så det var varieret og der var noget for både ung som gammel. Jeg hørte både Beatles Bruno Mars og Folkeklubben. Så kæmpe tak til under cover

Alex Kristoffersen (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: September 28 2018

UNDER COVER styrede festen kanon-musik både under velkomsten og spisning, til gang-i-dansegulvet-musik efterfølgende. Det lød skide godt, og bandet skabte en dejlig stemning, de havde en rigtig god fornemmelse for genre/musikvalg, selvom vi kun havde udvekslet nogle få sange pr tlf inden. Flere af vores gæster roste bandet og musikken. Under Cover får fem store stjerner herfra!

Stafet For Livet Slagelse (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 08 2018

Under Cover spillede på Stafet for livet i Sorø, og de leverede bare varen. God musik hele vejen igennem udført proffessionelt. Vi håber at kunne trække på Under Cover igen i 2019.

Marie (5 /5) Festtype: 30 års fødselsdag | Dato: Maj 11 2018

Jeg holdte min 30års fødselsdag for 7 veninder og havde til anledningen booket Under Cover til at komme og spille en intim-koncert for os. De gjorde det fantastisk! Gode sangvalg (jeg havde også selv fået lov til at ønske et par numre på forhånd), gode entertainere der formåede at skabe en god stemning med deres gode humør, små anekdoter til sangene og deres gode sang- og guitarevner. Alt i alt en succes - booker meget gerne Under Cover en anden gang. De varmeste anbefalinger her fra.

Søholm Parkby Sommerfest (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: August 12 2017

Tak for skøn underholdning til vores sommerfest! Vi var super tilfredse med musikken; Bandet spillede godt, havde god kontakt til publikum med snak mellem numrene, og deres udvalg af sange virkede gennemtænkt, der var noget for både ung og gammel. Under Cover får vores anbefaling!

Anja Damgaard Højrup (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: December 01 2018

Fantastisk imødekommende, venlig, samarbejdsvillige og ikke mindst godt band! De var med til at skabe en fantastisk stemning og god fest til vores bryllup.

Anders Peter (4,5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: November 02 2018

Vi havde en skæg aften, da vi havde vores årlige firmafest d. 2. november. Vi fik Under Cover på besøg, og bandet spillede to timer plus nogle ekstra numre, som de heldigvis kunne levere. Vi havde spurgt dem inden, om det var muligt at få nogle rolige numre først og så mere gang i den til sidst. Der var fin afveksling i sangene, og folk var ret glade for musikken. Under Cover kan vi sagtens give en anbefaling.

Louise Nielsen (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 28 2019

Rigtig god energi og fleksibilitet - vi var meget tilfredse med Undercover som spillede til vores bryllup; de satte gang i festen og tilpassede sig fint til publikummet.

Bispebjerghjemmets Venner (4 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juni 16 2018

Under Cover var omdøbt til Gule Raps, da vi kun havde 2 af musikerne til at underholde, men vi blev underholdt med et dejligt blandet repertoire, med bl.a. John Mogensen, Kim Larsen og andre vi kunne syngemed på. Enkelte countrysange fik vi også med. Michael og Allan startede på scenen, men i slutningen af programmet, gik de ned mellem publikum og spillede uden forstærker, og det faldt i rigtig god jord. Som der blev sagt, de var nogle rigtig gode trubadurer, og det kunne de godt lide at høre. Det skal lige nævnes, at publikum var i aldersgruppen 60 år til 100+

Katrine Jørgensen (4 /5) Festtype: 30 års fødselsdag | Dato: Maj 12 2018

Bandet spillede og sang fantastisk godt! Desværre var udvalget af sange de første knap to timer lidt for langsomt til at sætte gang i dansegulvet. Da der endelig kom en sang med gang i, og der kom gang i dansegulvet, blev den erstattet af en langsom og dansen gik død igen. Til gengæld blev den fyret max af de sidste 45 minutter både fra bandets side og alle gæsterne. Det var SÅ fedt!

Lisbeth Nørreslet (4 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Februar 07 2018

superfin optræden. megen nærvær og positivitet . En rigtig god oplevelse. Allan både synger og spiller godt. Selvom det var en uvant situation med et kobberbryllup tog han opgaven på sig og gjorde det til en dejlig oplevelse for kobberbryllupsparret 😀

Fredags Live Føllegaard (3,5 /5) Festtype: Fredagsbar | Dato: Februar 23 2018

Under Cover leverede varen og skabte en god stemning med deres smittende gode humør og gode kontakt med publikum. Det var dejligt forfriskende at høre dem spille kendte numre tilsat deres eget lille twist. Tak for en god aften! :-)

Kontakt UNDER COVER

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Save Tonight (Eagle Eye Cherry)
Hvis Din Far Gir Dig Lov (Kim Larsen)
Mustang Sally (Commitments)