Cha Cha Nougat

Cha Cha Nougat

Hjemby: Randers Pris: 7500-25000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Let's have a party!

Hvilke sange er det nu lige, der får festen helt op at koge? Er det danske 80’er hits? Er det de fede Motown klassikere? Er det musik fra de glade 60’ere? - eller skal vi have fat i noget af det sidste nye?
Tænk ikke mere over det, men send i stedet bud efter Cha Cha Nougat, så får du hele pakken: lige fra discoinferno over verdenshistoriens største pophits til håndspillet rock der rykker. Kort og godt: fra Dorthe Kollo til AC/DC.

Bliver der brug for hyggelig dinnermusik, så ’no worries’, den klarer Cha Cha Nougat også.

Med sangerinden Dorthe Nielsen i den vokale forgrund som skiftevis popdiva, rockbitch og discodronning sammen med en håndplukket samling af rutinerede musikere til at bakke hende op, er der fyret op til fest med smukke vokalharmonier, sydende hammondorgel, klaver ad libitum, masser af guitar og en supertight rytmesektion.
Om det er små eller store arrangementer – og om det er pop, ballader, disco eller rock, så klarer Cha Cha Nougat opgaven med begejstring, kærlighed, nerve, nærvær, engagement og spilleglæde.

Du får rig lejlighed til at synge med på numre som Er Der Nogen I Himlen, Superlove, Volvo B18, Smilende Sussi, Let Me Entertain You, Angels, Simply The Best, Highway To Hell og mange, mange flere.
Lad dig bare rive med. Syng og dans kultiveret, vildt eller fjollet – og bliv ved til du vælter. Vi er med hele vejen…

- men husk at smøre stemmebåndene og danseskoene - der bliver brug for begge dele!
Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Party mix (Cha Cha Nougat)