FAQ

Artister

 • Hvor er min YouTube-video?

  Har du tidligere haft en video på din profil via 123Festmusik’s YouTube-kanal - er den formentligt ikke længere på siden.Vores YouTube-kanal er lukket - og vi har valgt at artister selv skal have mulighed for at knytte deres egne YouTube-videoer eller -profiler til siden.

  Hvordan virker Top10-Certificering?

  For at blive vist på Top10-siderne skal man udfylde både Kategori og Byer. Man skal vælge elementer i begge kategorier, MEN jo flere man vælger jo færre point får man. Man skal have minimum én god anmeldelse på siden for at blive Top10-Certificeret - der skal også være en video og gode lydfiler

  Hvorfor kan jeg ikke få gamle eksterne bookinger og anmeldelser ind på siden?

  Dette er en beslutning 123Festmusik har taget for at sikre troværdigheden af de anmeldelser der bliver lagt op på siden. En ekstern booking skal registreres før festens afholdelse, så vi kan verificere kunden, før de får adgang til anmeldelser.

Til dig der søger musik

 • Hvem og hvad er 123Festmusik?

  123Festmusik blev startet i 2005 og er en af Danmarks første booking-platforme. 123Festmusik er en platform hvor du gratis kan søge og booke musikere, bands og DJ's til dit arrangement. Du kan både lave åbne eller direkte forespørgsler så du finder lige det du skal bruge til din fest. Kontakten til artisterne er 100% gratis. Kontakten foregår mellem dig og artisten, så du slipper for dyre gebyrer og provision til os (mellemmanden).

  Hvem henvender 123Festmusik sig til?

  123Festmusik henvender sig til alle der ønsker at booke musik til deres arrangement eller fest. Vi har leveret musik til alt fra konfirmationer, bryllupper og sølvbryllupper til store firmaarrangementer som julefrokoster, receptioner og sommerfester. Uanset budget og musiksmag har vi noget der passer til dig og din fest!

  Hvordan sikrer 123Festmusik troværdigheden af artisternes anmeldelser?

  For at sikre os, at alle anmeldelser er troværdige, sørger 123Festmusik for, at de anmeldelser der er på siden bliver verificeret, både i form af en booking-bekræftelse der skal ske før festens afholdelse og derefter gennem en mail via vores system med det unikt link der kun giver personen, som har booket den givne artist, mulighed for at skrive en anmeldelse. Artisterne har ikke selv mulighed for at fjerne eller redigere i anmeldelser. Alle anmeldelser er altså baseret på kundens oplevelse af og med artisten.