Om 123Festmusik

123Festmusik’s historie startede tilbage i 2005 – under navnet ”Alt-til-din-fest”.
Det startede som en unik, gratis service for de festglade danskere, der skulle bruge underholdning og mad til deres fest,
kunne søge blandt et stort udvalg af festklovne, musik og catering.

Med tiden udviklede siden sig til kun at tilbyde musik,
om det så var DJ, dinner-musik eller den helt store band-opsætning man søgte. I 2012 skiftede Alt-til-din-fest navn til 123Festmusik,
da det nu var en platform der udelukkende fokuserede på booking af musik.
2012 var også året hvor 123Festmusik udvidede til Sverige og Tyskland.
Året efter udvidede vi igen, denne gang til Østrig og senest i sommeren 2017 åbnede 123Partymusik i Schweiz.
Det betyder at vi nu er aktive i fem lande.

Musik er et af de vigtigste elementer for, at en fest bliver en succes.
Som den første booking-platform for livebands, DJs og musikere i Danmark,
har 123Festmusik gjort det lettere at finde musik til både privat- og firmafester.
Vi drømmer om at kunne hjælpe alle festglade mennesker i Danmark, om at få den fest de drømmer om, ved at hjælpe med at finde og booke den helt rette festmusik.
Der bookes dagligt bands til bryllupper, DJs og duoer til fødselsdage, soloartister til familiefester, og meget meget mere. - Det er vi både glade og stolte over!

I 2020, da Corona-virussen var i fokus, skete der mange spændende ting bag kulisserne. De to hold bag 123festmusik og den danske musikplatform Gixter fusionerede med en og samme vision - at skabe et musikunivers, der konstant udvikler sig, og som vil være det absolut bedste sted for musikere og musikelskende kunder at være. Gixter er en platform skabt af kærlighed til musik og med en overbevisning om, at levende musik hæver stemningen og styrker oplevelser og minder for til alle slags arrangementer. Det handler om at gøre en forskel. Forskel for dig som musiker og forskel for alle arrangører der med lys og lanterne leder efter musikalske forestillinger. Musik er uden tvivl en af ​​de vigtigste ingredienser til en vellykket fest, og 123Festmusik og Gixter vil sammen gøre det let og problemfrit at finde solo-musikere, DJ'er og bands til alle slags arrangementer. Vores mål er at hjælpe alle festdeltagere med at finde god musik og at booke den perfekte kunstner, der gør begivenheden til en succes.

123Festmusik er ejet af:

MyGoodParty Aps
Ny Banegårdsgade 55, 4.,
8000 Aarhus
CVR: 38038362