Dreamers and Believers
4.9 / 5 baseret på  18 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Dreamers and Believers

Hjemby: SØNDER STENDERUP Pris: 9000 - 16000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 32

Dreamers and Believers - et musikalsk festfyrværkeri!

"Dreamers and Believers" spiller med en nerve og intensitet det bredeste repertoire, du kan tænke dig - masser af country, irsk og rock, samt selvfølgelig de allerbedste danske hits! Og vi garanter, at alle kommer på dansegulvet - uanset alder!

Vi har så stort et repertoire, at du sagtens kan vælge en forrygende aften med et irsk tema eller en countryaften, men du kan også vælge det allerbedste - nemlig en blanding af det hele!

Dygtige musikere, den flotteste flerstemmige sang, mange instrumenter, gør at i får lyden af et langt større band – og du kan forvente, at vi lyder lige så godt på scenen, som her i vores optagelser!

Mange vil gerne have et stort band - måske med 5/6 musikere, eller flere. Det er fuldt forståeligt, men de fleste fester foregår i mindre forsamlingshuse, hvor pladsen ikke rækker til det.

Det har vi løst ved at indspille trommerne i vores eget studie, hvilket betyder, at vi kan være alle steder - helt uden at gå på kompromis med lyden. Samtidig har det også har en positiv virkning på prisen.

Den lille fest kræver ofte mindre opstilling af grej, end den store koncert - og derfor skal vores musik være til at betale af alle. Vi glæder os derfor til at give jer et tilbud, som er svært at afslå!

Derfor tag Dreamers and Believers med i dine overvelser - det vil du ikke fortryde, og husk - ingen scene er for lille eller for stor!

Sidste nyt til alle countryfans:
Er du vild med Gretchen Wilson, Trisha Yearwood, Tanja Tucker, Dolly Parton m.fl. vil du elske vores dygtige sangerinde, som har en stemme så tæt på de originale kunstnere, at det er svært at høre forskel! Og vi vil rigtig gerne indtage jeres countryklub eller temafest med et forrygende countryprogram!Anmeldelser af Dreamers and Believers

Havnefest  - 
Rigtig god og alsidig danse musik, dansegulvet var fyldt fra start til slut 👍
60 års fødselsdag  - 
Kanon godt og festligt orkester, et konstant fyldt dansegulv.
70 års fødselsdag  - 
En dejlig aften med den musik som vi elsker. Der blev danset, lyttet og nydt nogen rigtig go’e timer. Kan varmt anbefales til et publikum, der både er unge og ældre. De er hamrende dygtige og forstår at spille den musik alle aldre holder af. Har været til flere fester med større og langt dyrere bands, men endnu ikke oplevet nogle, som overgår disse tre herlige gutter.
90 års fødselsdag  - 
Det er tre dygtige og hyggelige musikere, som får ALLE ud på dansegulvet.
60 års fødselsdag  - 
Helt fantastisk liveband, det kan skabe en fantastisk fest - alt blev helt nøjagtigt afpasset til selskabet - så dansegulvet blev fyldt fra start til slut
50 års fødselsdag  - 
Fed musik
Anden fest  - 
De var supper gode og folk fik lyst til at danse Og hade et bredt udvalg af sange 😁👍👍 Jack v Nielsen
50 års fødselsdag  - 
Vi har nu haft glæden af dreamers and belivers 3 gange på Camping pladsen de spiller fantastisk. Både med lys og lyd. Om det er til Campingfest eller 50 års fødselsdag tilpasser de sig til publikum med et stort musik udvalg De skal da helt sikkert spille hos os igen mvh Give Camping Jesper Ø Gosvig
Sommerfest  - 
.
50 års fødselsdag  - 
Vi holdet 2x50 års fødselsdag. Og Dreamers and belivers spillede. De var super gode. Der var næsten nogle på danse gulvet hele aftenen. De sørgede for at vi fik en rigtig god fest
Byfest  - 
Vi havde et brag af en fest!! Der var super kemi mellem band og gæster.
60 års fødselsdag  - 
Super velspillende alsidigt partyband. Spænder vidt musikalsk. Vi havde en super dansefest. Hilsen Doris
60 års fødselsdag  - 
En helt forrygende musikalsk oplevelse. De tre gutter formår virkelig at fastholde folk på dansegulvet, og så kan de jo bare synge! Vi har fået flere henvendelser fra vores gæster bagefter, som har rost musikken til skyerne! Samtidig var der noget for alle som var med, uanset deres alder - og jeg kan forstå, at de flere ekstra bestillinger med hjem, fra et par af vores gæster. Vi vil helt sikkert også bestille dem igen, til vores næste fest i familien!
Fødselsdag  - 
Vi havde en superfest, som vi har fået mange skulderklap for efterfølgende fra gæsterne. Det skyldes ikke mindst den vidunderlige musik som blev leveret. Der blev danset og sunget med, som vi sjældent har oplevet det før. Vi fik tilmed gratis en halv time længere, end hvad der var aftalt. Det er bestemt ikke sidste gang, vi sender bud efter disse to dygtige og festlige musikere, ligesom jeg fik indtryk af at flere af gæsterne ville hyre dem også. Mvh. Palle Hoffmann
40 års fødselsdag  - 
Hold fast sikken fest vi havde, og jeg skal love for at musikken spillede over al forventning. Der var gang i den fra først til sidst. De er bare så dygtige, og jeg kan kun anbefale dem videre. Næsten en skam at de kun kan få 5 stjerner, for de havde fortjent en mere! Henning Nielsen
60 års fødselsdag  - 
Fantastisk musik og en utrolig flot lyd, som de to kan levere. Der var både unge og ældre med til festen, men det her var noget som de alle kunne lide. Stemningen var bare så høj, og jeg skal love for at de kunne trække folk ud på gulvet. Selvom de kun er en duo, var de bestemt hver en krone værd, og vi var også enige om, at det kunne selv et stort band ikke have gjort bedre. Vi havde aftalt, at de under spisningen satte lidt stille baggrundsmusik på afspilleren og selv gik på scenen bagefter. Det fungerede perfekt. Mvh. H.J.
60 års fødselsdag  - 
Fabelagtigt simpelthen. De er bare så dygtige og sjældent har jeg været til en fest hvor der blev danset så meget. Og det til trods for at vi var lidt skeptiske mht deres lidt countryprægede repetoire, men jeg skal love for at det tog kegler. Og så kan de knægte jo bare synge. Nej det er ikke sidste gang vi hyrer dem! Jo de var der i god tid og til sidst gav de os endda en halv time ekstra. Mvh. A. Bloch
60 års fødselsdag  - 
Fin danse musik. Og det var godt til både unge og ældre. Blev rost af mange Havde fået at vide at man helst ikke spiller til fest sange. Det var helt ok.

Kontakt Dreamers and Believers

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Cecilia (Simon and Garfunkel)
Dreamers and Believers (Derek Ryan)
Island in the Stream (K. Rogers & Dolly Parton)
Let him go, let him Tarry (LisaMqHue)
DanceTheNightAway-Live (Mavericks)
Sultans of Sving (Dire Straits)
Hvorfor går Louise til Bal (Bamses Venner)
Patsy Fagan (Derek Ryan)
Alt hvad hun ville var at danse (TV2)
Apple Jack (Lisa Mq. Hugh)
Hold the Line (Toto)
For evigt (Volbeat)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her