4Motion
4,8 ud af 5 baseret på  12 anmeldelser | Læs anmeldelser

4Motion

Hjemby: Harndrup Pris: 9000-30000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 16

4motion er et sammenspillet cover(kopi) band som kommer fra Fyn´s land. Med en karismatisk sanger,

Er et danseorienteret rock and roll band,
med en karismatisk forsanger
der bliver bakket op af den dynamiske rytmegruppe.
Vocal Mads W.
Bass Peter " Bas".
Trommer Jens L.
Klaver Morten J
Guitarist Hans A.

UDPLUK FRA VORES MUSIK LISTE
Blue suede shoes – Twist and shout – Mustang Sally – Inga, Kathinka – Smoke on the Water – København fra en DC 9 – Midt om natten – Crazy little thing – Stand by me – Sweet home Alabama – Står på en Alpetop –Walk of life – Stupide man – Lanternen - For Evigt - Øde Ø
Wonderful tonight – Eight days a week – mm.

Vi garanterer god gang i danseskoene. Reklamationer om slidte dansesko er hverdag for dette band.

Læs hvad andre kunder har sagt om os (12)
Ole Struck-Petersen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Maj 19 2018

Min 50års fødselsdag, skulle fejres med en god fest med live musik. Så gik jagten ind på at finde musik, venner blev spurgt uden at vi kunne beslutte os, så fandt jeg over 123festmusik. Der dukkede 4 motion op og må sige besutningen faldt hurtig da jeg hørte lidt musik på deres hjemmeside. Spændt er man altid om musikkern lever op til forventningerner. De kom til den aftalte tid, og da 4motions gik igang startede festen rigtig, fyldt dansegulv hele tiden, super fest/danse musik. Det var en kanon oplevelse at have 5 mands bandet på besøg, stor ros til dem og kan varmt anbefale dem, mange af mine gæste roste dem til skyerne, så det er jo det bedste kado. Tak endnu engang for at gør min 5.0 opgradering helt speciel Mvh Ole

Aksel Grosen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 26 2017

4MOTION spillede i 3 timer til min 70 års fødselsdag. De var klar til at spille op til dans kl. 21.00 som aftalt. De spillede tresser-halvfjerdser- firser og mordene numre af rock, heriblandt kendte danske. De var fremragende til at underholde og levere musikken med god rytme og swing. Lige noget for de fodrappe. Så vi dansede til stor glæde i 3 timer, både børn og voksne. Jeg regner også med, at de vil spille til min 75 års fødselsdag.

Aksel Grosen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 26 2017

4MOTION spillede i 3 timer til min 70 års fødselsdag. De var klar til at spille op til dans kl. 21.00 som aftalt. De spillede tresser-halvfjerdser- firser og mordene numre af rock, heriblandt kendte danske. De var fremragende til at underholde og levere musikken med god rytme og swing. Lige noget for de fodrappe. Så vi dansede til stor glæde i 3 timer, både børn og voksne. Jeg regner også med, at de vil spille til min 75 års fødselsdag. Aksel Grosen Middelfart

Bo Borring Jakobsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 12 2017

4Motion spillede til vores sølvbryllupsfest, og det var en fantastisk god oplevelse. Selskabet på ca. 50 personer var sammensat af en blandet skare af deltagere i en alder fra 25 til 80, med en overvægt af deltagere fra 40 - 60 år. 4Motion satte gang i dansegulvet, der stort set var fyldt hele tiden. De numre de spillede passede perfekt til selskabet, og det blev leveret med en musikalitet og et overskud som var imponerende. De forstod i den grad at tilpasse musikken til deltagerne, og der var god kemi mellem orkesteret og deltagerne i festen. Efterfølgende har alle rost musikken i høje toner, og 4Motion var dermed med til at vores fest blev en stor succes. Vi anbefaler med stor glæde 4Motion til andre.

Thomas Kruse (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 27 2016

Dygtigt og professionelt band der formåede at spille op til dans og få alle ud på dansegulvet. Godt udvalg af numre, som både målrettede sig det unge og ældre publikum. Et rigtig godt valg til bryllupsfesten.

Bruno Knutzen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: August 13 2016

Super godt band, som leverede en fantastisk performance ved vores sølvbryllup. De levede fuldt ud op til vores forventning, og havde en playliste der passede supert ind til vores gæster. De spiller på et professionelt niveau. Så alt i alt en super aften. Kan varmt anbefales !

Jan Semmelmann (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juli 02 2016

4 Motion leverede en super performance til min 50 års fødselsdag. De kom til tiden og overholdt alle de aftaler vi havde indgået. Musikken er godt varieret og af god kvalitet. De spiller på et professionelt niveau. Det blev en super aften.

erik Steen Brixen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: September 12 2015

4 Motion er super flexibelt og godt band – super fine fyre som virkelig vil give den gas, de kan også spille stille og rolige numre med en lyd styrke så selv ældre mennesker kan tåle lyden – man er selvfølgelig ikke i tvivl om at de hurtige numre er noget der passer dem godt, hvor de udfolder sig med tromme og gitar soloer i top kvalitet. Der var flere af vores gæster der udfoldede deres luftgitar numre under festen. Jeg og mine gæster ( i alderen fra 12 til 85 år) var meget tilfredse med dem. Jeg vil helt sikkert tage fat i dem igen. De har de varmeste anbefalinger herfra – er der nogen der vil vide mere om dem må de gerne kontakte undertegnede. Med Venlig hilsen Erik Steen

ole madsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: September 05 2015

Et band der varmt kan anbefales de spillede til vores bryllup d 5 september 2015 hvor vi havde rockabilly tema og de fyrede den for vildt af de var på lige fra starten. Damerne nød at svinge deres fine kjoler til 50'er og 60'er musik men der blev også spillet nyere musik og dansk musik og man kunne se på bandet at de nød at spille for os.så tak til bandet for at vi fik en fed bryllups fest.

Kurt Madsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Maj 30 2015

4Motion spillede godt, og fandt hurtigt ud af, at festdeltagerne gerne ville danse, og høre noget musik med gang i. Dermed var bandet med til at gøre festen mindeværdig. Bandet var nemt at lave aftaler med, både om pris og om et fleksibelt starttidspunkt. Jeg vil meget gerne anbefale 4Motion.

Claus Brock (4 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Maj 28 2016

Super godt og veloplagt band med godt humør. Musikken var velspillet og rammer de fleste aldersgrupper. Bandet var gode til at tilpasse sig publikum. Lyden og lyset var også godt. Et band der varmt kan anbefales.

Annie Eriksen (3,5 /5) Festtype: Byfest | Dato: August 19 2017

Startede med god gammel rock n roll, hvilket også var, hvad vi gerne ville have. Gik dog over til noget andet musik senere. Kunne godt have tænkt mig, at det havde været lidt mere blandet.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Route 66 (Nat King Cole)
Så vender vi kajakken (Kim Larsen)
Blue suede shoes (Elvis)
Walk of life (Dire Straits)