(160)
Mejse DeLux Odense M

Vi spiller til bryllup, privatfest, fødselsdag, firmafest, julefrokost, reseption, sølvbry

(60)
VORES LILLE ORKESTER København

VORES LILLE ORKESTER LIVE MUSIKKEN TIL JERES NÆSTE FEST

(28)
HITZILLA Jylland

Professionel :: Musikglæde :: Højt service niveau ::

Pris: Kr. 15.000 - 30.000 Kontakt artisten
(26)
Hit'n'Run Aarhus C

Super velspillende musikere der forstår at skabe en fest og få alle på dansegulvet!

Pris: Kr. 12.000 - 25.000 Kontakt artisten
(19)
Dreamers and Believers Sdr. Stenderup

Dreamers and Believers - et musikalsk festfyrværkeri!

Pris: Kr. 9.000 - 15.000 Kontakt artisten
(15)
Det sorte får Hammel

Top professionelt 4 mands orkester, der leverer et fantastisk show, med lækker lyd og lys.

Pris: Kr. 13.000 - 25.000 Kontakt artisten
(15)
Kort Varsel Årslev

Danmarks Gladeste Orkester - uden undtagelse!! ;)

Pris: Kr. 35.000 - 45.000 Kontakt artisten
(11)
Lando & Kathrine Løkken

Lando og Kathrine - musik til festen.

Pris: Kr. 8.000 - 15.000 Kontakt artisten
Vis flere

Giv festen et ekstra gear med et festband

Hvis du tidligere har oplevet en fest med et rigtigt fedt festband, så kender du til følelsen af, at festen får et ekstra gear. Det kan være en formidabel fest, hvor der er gang i dansegulvet og god stemning, men når festbandet indtager scenen, så får festen et ekstra gear. Den gode stemning bliver lige et hak bedre, de folk der tøvede ved siden af dansegulvet tilslutter sig og så er det her, de stærkeste minder bliver skabt.

Når du booker et festband, indgår I naturligvis i en snak om, hvordan de helt præcist skal være med til at gøre jeres arrangement uforglemmeligt. Festbandet vil naturligvis tilpasse sig jeres plan ift. tidspunkt, varighed, pauser mv., men de vil også lytte til jeres ønsker omkring genrer, konkrete ønsker til sange og meget mere. De engagerer sig med andre ord i jeres arrangement, og deres fornemmeste opgave er at gøre det uforglemmelig.

5 grunde at finde og booke dit festband her

  • 1) De bedste fester skal have et festband
  • 2) Spar tid og få det bedste overblik
  • 3) Book ikke i blinde
  • 4) Oplev festbandet
  • 5) Book trygt band gennem os
Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at booke det helt rigtige festband til din fest. Vi har udviklet et helt unikt system, som anbefaler de bedste festbands til dig ud fra ganske få informationer.
I stedet for at søge på internettet i en jungle af forskellige festband-hjemmesider, så kan du her på siden nemt sammenligne bands, deres musik, anmeldelser og generelle præsentation. Det mener vi giver det bedste overblik.
Vores system viser dig de festbands, der allerede har modtaget bookinger og anmeldelser øverst, så du kan sikre dig at andre har booket bandet og haft glæde af dem til deres fest.
På bandets præsentationsside kan du høre musikken fra bandet og se videoer. Dette er en fantastisk måde at få fravalgt bands, som ikke er din stil, og kontakte de bands som spille det, du godt kan lide at høre.
Hele kernen i vores platform er anmeldelser. Når du søger efter et festband, vil du få mulighed for at se tidligere kunders anmeldelser af alle festbands. På den måde kan du få en sikkerhed ved at vælge en band, der har mange gode anmeldelser i forvejen. Du kan naturligvis også læse, hvad tidligere kunder har skrevet om dem, så du kan se, om de bliver rost for ting, der også er vigtige for dig.
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her