Kort Varsel
4.8 / 5 baseret på  15 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Kort Varsel

Hjemby: Årslev Pris: 35.000-45.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 28

Danmarks Gladeste Orkester - uden undtagelse!! ;)

Vi er et anderledes orkester end de fleste. Der findes næppe et orkester der engagerer sig mere i dit arrangement end os – og vores success-kriterie er at dine gæster går hjem med ømme fødder og hæse stemmer! Vi har en spilleglæde der er stærkt smittende og hver gang spilles der som var det sidste gang vi får lov. Vi er ganske vanedannende og har derfor byfester, halfester, firmaer etc. der booker os år efter år – nogle af dem 6 år i træk nu – så vi er slet ikke i tvivl om at vi faktisk ER Danmarks Gladeste Orkester! ;)

Vi gør en hel del mere ud af lyd og lys (og selvfølgelig også musikken) end de fleste andre gode bands, så dine gæster får en noget større oplevelse af et festband end de forventer.

Med to sangere (M+K) i front, dækker vi et bredt repertoire hvor alle kan være med - Justin Timberlake, Tina Turner, TV2, Dodo & The Dodos, Gnags, Abba, Shawn Mendes etc. Fællesnævneren er at dine gæster ikke kan stå stille, når først vi er gang.

Afhængig af arrangementet kan vi starte med at spille stille eller festligt (alt efter dit ønske) under spisning. Når festen for alvor starter, tændes der for lyset, røgen, den sprøde lyd og magien slippes løs. Tillader stedet det, medbringer vi konfettikanoner. Vi kan også tilbyde at tage Danmarks største sæbeboblemaskine med – så er festen total.

Bassisten i Kort Varsel har en lang karriere som DJ, så i alle pauser fylder han gulvet og holder festen varm til bandet har ladet op igen.

Det kalder vi NONSTOP party…!

Referencerne tæller bl.a. halfester/byfester i Årslev, Aunslev, Balling, Tistrup, Nr. Søby, St. Rise, Herrested, Ørbæk Marked, Hesselager, Ullerslev, Stubbekøbing, Langeskov Marked, Rolfsted… firmafester hos bl.a. Isover, OUH, RAH, Falck, KMD, KPMG, Budweg, Halsnæs Kommune, Odense Marcipan, GF Forsikring samt et hav af fødselsdage og bryllupper.

Vi er glade og medgørlige så vi sammen kan skabe årtiets fest - så kontakt os nu ganske uforpligtende.

En arrangør sagde for nylig: " Kan så meget bekræfte, at Kort Varsel gør alt for at festen bliver en succes. Årslev Boldklub har afholdt Halgal Halbal 80’er fest sidste år. Kort Varsel var en stor del af at festen blev en kæmpe succes. De havde masser af lys og effekter med.Desuden pyntede de indgangen med lys og røgeffekter som gjorde helhedsbilledet af ankomst og fest helt perfekt. Og musikken og engagementet i festen er helt unik. Det var så stort... så ja skal du have fest og med et af Danmarks bedste festbands skal du vælge Kort Varsel."


Anmeldelser af Kort Varsel

Byfest  - 
Det var helt fantastisk - rigtig god stemning
Firmafest  - 
Som altid gav de os en kæmpe fest. De spiller det bedste musik for en hver smag. De kommer altid til tiden og er super klar til når vi ankommer. Kan kun varmt anbefale dem. Så max antal stjerner herfra:-)
Temafest  - 
Meget professionelle og ekstrem arrangerede i både forberedelsen og selve festen kan varmt anbefales
Bryllup  - 
Super super godt band, som spillede til vores bryllup De spiller og synger fantastisk. Dejlig dæmpet musik under middagen - og da dansen gik igang formåede de at fylde dansegulvet fra start til slut. Vil til enhver tid anbefale dette band, og når vi engang skal holde stor fest igen er det med sikkerhed dem vi vil booke!
Bryllup  - 
De største anbefalinger her fra. Kort varsel spillede til vores bryllup i lørdags, 22/8/15 og gjorde det til UG. Mange af vore gæster kom og sagde hvor er de gode og troede at de kostede det dobbelt af prisen. Jeg har været MEGET kritisk omkring alt til vores bryllup og især musikken, for det er dem som kan dræbe en stemning eller sætte gang i den. Og selvom de kostede 6,5 kilo mere en budgettet sagde st de måtte var de alle pengene værd, hold da op. Under middagen var der ingen lys tændt på scenen og rolig musik, selv 2 af vores gæster som døjer med tinitus kom og sagde de slet ikke havde brugt deres øreprobber som de normalt skulle gøre til sådan en slags fester. De var hele 7 mand og 2 af dem var bare til at justere og vudere/indstille musikken til rummet, yderst professionelle. Vi var en "lille" fest på 59 mand og påtrods af en temparstur på 25 grader var der nogle på gulvet hele tiden og på et tidspunkt var ALLE ude at dase fra 16 til 82 år det kørte bare. Kæmpe ros og de største anbefalinger her fra, man for virkelig noget for pengene ved kort varsel. ☺️ Mvh Alex og Sheila
Bryllup  - 
Fedt band med evne til at få folk med. Min oplevelse var, at de virkelig ønskede at give mig den bedste fest - og det gjorde de
Bryllup  - 
Hvis der kunne gives flere stjerner, havde i fået dem! TAK for en fantastisk oplevelse til vores bryllup d. 1/8-15 :-) Vores gæster har alle rost jer til skyerne :-) Vi var fuldt ud tilfredse og i var med til at gøre dagen perfekt! De varmeste anbefalinger herfra!
50 års fødselsdag  - 
Det er det fedeste band jeg har hørt live til privatfester. Kort Varsel fangede vores gæster fra start til slut. Fantastisk band, det vil jeg til en hver tid anbefale videre til andre der søger musik til deres fest.
Firmafest  - 
Helt igennem fantastisk. Søde og samarbejdsvillige mennesker. Skøn musik med en god blanding af julemusik og dansemusik som fik folk op af stolene. Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Kort varsel er gode til at tilpasse sig målgruppen og formår både at spille under middaggen og til dansen. VI er meget tilfredse og har booket dem igen til næste julefrokost. :-)
Julefrokost  - 
Den bedste musik til årets julefrokost nogensinde var bare nogle af de ord der blev sagt om Kort Varsel efter julefrokosten. De leverede et fantastisk show samt ørehængende musik som alle kunne synge med på. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og alle havde ømme ben og hæse stemmer flere dage efter. Kan kun varmt anbefale andre at booke Kort Varsel til deres fest.
Bryllup  - 
Kæmpe tak fordi I var med til at gøre at vores bryllup blev til et brag af en fest!!! Vi har kun positivt at sige!!! Det var jo den vildeste fest!!!! Kh Christian og Julie
Anden fest  - 
Vi var yderst tilfreds med KORT VARSEL, og har kun fået godt feedback fra vores gæster, som havde et meget bredt aldersspænd. Bestemt værd at overveje til næste fest også! Det eneste der er, hvis vi skal sige noget er, at det tager lang tid at rydde op, men det er der ikke noget at sige til med alt det udstyr 😉
Julefrokost  - 
Vi havde for første gang den kæmpe fornøjelse af Kort Varsel til vores årlige Julefrokost. Hold nu op hvor var de bare gode. De holdte gang i festen fra start til slut og dansegulvet var proppet. De fik virkelig folk ud af starthullerne:-) De synger virkelig godt og har et bredt repertoire og der er noget musik for en hver smag. De spillede ikke bare til festen de var med I festen og det gjorde det hele meget mere intimt selvom vi var mange mennesker. De vare meget professionelle og kom selv og ordende alt med lys og lyd, så vi ikke skulle bekymre os om det. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi hyre Kort Varsel til vores firmafester. Kan kun give de bedste anbefalinger!!!! Louise fra Budweg Caliper A/S
Anden fest  - 
Bredt dansevenlige repetoire. Godt og professionelt udstyr. Let at samarbejde med om kringvafvikling af arr.
Bryllup  - 
Kort varsel fyrrede den for vildt af og vi havde en super fest vi sent vil glemme. Grunden til at de ikke får helt fuld stjerner, er at vi havde en del sange under middagen, som vores gæster havde lavet, de kendte ikke alle sangene og fulgte dem ikke helt til dørs. Øv øv. Mange gæster sagde, "det er som at være til en super god koncert" Kan kun stærkt anbefale Kort varsel;0)

Kontakt Kort Varsel

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

En masse god musik.. ;) (Af en masse gode kunstner)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her