Dr. Nielsens Festorkester
5.0 / 5 baseret på  8 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Dr. Nielsens Festorkester

Hjemby: Odense Pris: 6000 - 15000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Dr. Nielsens Festorkester - trio - duo - solo

I et mainstreammarked skiller vi os ud ved et meget ærligt udtryk i vore videoer. Alt vi laver er live - der er ikke rettet på noget. Det du ser er det du får. Vi bruger ikke tiden på at se smarte ud. Vi bruger tiden på at formidle musikken helt indefra. Kærlighed til det vi laver og passion i det vi gør - vi er her, fordi vi elsker at spille musik.

Vi kan tilpasse repertoiret til stort set enhver lejlighed. Dette kan du som kunde konstatere, hvis du besøger vores hjemmeside highoctanemusic. Vi mestrer det hele i et autentisk og samtidig meget personligt musikalsk udtryk. Vi efterligner ikke originaler - vi er originaler.

Derfor gør vi meget ud af at forventningsafstemme sammen med kunden. Det gælder både musikken under spisningen og repertoiret efter spisningen.

Ønsker kunden en eller to mand der underholder til spisning og med efterfølgende band til dans, så klarer vi det. Ønsker kunden dans til good old rock'nroll, så er vi også leveringsdygtige. Vi spiller både som trio og duo.

Vi fornemmer også stemningen undervejs, og det ligger i vores tilgang, at festens midtpunkt er værten og gæsterne.

Vi har alle mange års erfaring i netop at mestre de mange stilarter og typer af publikum.


Anmeldelser af Dr. Nielsens Festorkester

80 års fødselsdag  - 
Super godt indslag til min svigermors 80 års fødselsdag. Rigtig god kommunikation omkring de ønsker som vi havde til sangvalget. Som blev til et super godt sammensat sang program. Alt i alt en super god performance.
Bryllup  - 
De spillede til vores bryllupsfest i sommers. Det var kanon god musik. Den kom i god tid og stillede op. De ramte lige den type musik, vi ønskede os. Der var god kommunikation, og de gjorde hvad de kunne for at indfri vores ønsker. Vi var så glade for, at vi valgte dem til at spille til brylluppet. Stor ros til dem! De kan klart anbefales!
Anden fest  - 
Vi havde dr Nielsen festorkester til at spille i 3 timer til vores torvedag i Gørlev. De kom i god tid og var klar. De kan varmt anbefales for det var god blandet musik.
Bryllup  - 
Vi havde booket DR. Nielsens festorkester til vores bryllup og har ikke fortrudt et sekund. De overholdte alle vores aftaler og vi kunne trygt læne os tilbage og nyde et bredt repertoire med musik til enhver smag. Da mange af vores gæster inkl. Bruden selv er musikere gav de også gæsterne lov til at være med på et par numre til stor begejstring. De var nærværende og gode til at fange vores gæsters opmærksomhed. Stor ros herfra og vi glæder os til at genhøre dem til vores byfest i næste uge.
60 års fødselsdag  - 
Fantastisk festband Vi havde booket dk Nielsen festorkester til min 60 års fødselsdagsfest - Vi var 32 festglade mennesker som var på dansegulvet i de 3 timer de spillede. De kan deres kram, De underholder med et bredt udvalg af danske og udenlandske sange og spiller godt - synger godt og får dansegulvet med . Vil helt klart anbefale bandet til andre der skal holde fest
Anden fest  - 
Det var som første gang, igen en fantastisk oplevelse at have så dygtige musiker på besøg. De kom i god tid og er søde og professionelle. Vi havde denne gang lagt op til oplevelses musik, hvor folk bare skulle hygge og lytte til lækker musik. Det klarede Dr.Nielsen til perfektion. Folk havde en fest og kunne hele aftenen lytte til de fedeste numre og sjove historier, som hvis selskabet er til det, også kan blive lumre. De kunne lynhurtigt se og høre hvad slags musik vi denne lørdag var i humør til. Vi ved at de hvertfald skal komme på Dueslaget og spille igen
Julefrokost  - 
Vi havde Erik Rene Nielsen ude solo til vores julefrokost for henimod 60 feststemte fodboldtrænere og Erik gjorde det forrygende med en solid sprød sangstemme og en fed guitarlyd, hvor han ved flere lejligheder fik deltagerne til at skråle med på kendte covernumre. Erik var utrolig fleksibel, meget lige til, en hyggelig og social engageret gut, der gik godt i spænd med os alle. Punktlig, mødte i god tid, klarede selv opsætningen. Alt spillede helt som efterspurgt. Vi kan kun anbefale Erik til alle der måtte komme forbi hans profil her. 5 store stjerner herfra! Mange hilsner fra FB, Frederiksberg Boldklub.
Anden fest  - 
Vi har haft fornøjelsen at have Dr. Nielsens Festorkester eller HighOctane, som de også kalder sig, til at spille for os ved to fester i efteråret 2022. Først til vores høstfest med 30 deltagere, og i december til vores 60-års fødselsdag, 60 deltagere, på restaurant. De leverer en fantastisk musik og sang, og kan både spille hyggemusik og til dans. De kommer i god tid, så alt bare er klart til festen. Og så er de bare nogle rigtig hyggelige og fine herrer at have besøg af. De er også rigtig gode til komme med hyggelige kommentarer og fortællinger undervejs. Deres musik er super, og de forstår at tilpasse sig. God fornøjelse med at have dem til jeres fest. I vil blive så positivt overrasket.

Kontakt Dr. Nielsens Festorkester

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Route 66 (Rolling Stones)
Prinsessen af Ålborg (Poul Krebs)
Lucielle (Little Richard)
Shook me all night long (AC/DC)
Vågner i natten (Dodo and the Dodos)
Hjem til Århus (PS 12)
Morgendagens tåber (Poul Krebs)
Rabalderstræde (Gasolin)
Hounddog (Elvis)
Pride and joy (Stevie Ray Vaughan)
Refrainet er frit (Gasolin)
Hvis din far gi'r dig lov (Kim Larsen)
Achy breaky heart (Billy Ray Cirus)
Proud Mary (Creedence)
Romeo (Sebastian)
Brown eyed girl (Van Morrison)
For enden af regnbuen (Peter Belli)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Texas Flood (Stevie Ray Vaughan)
Bag duggede ruder (TV2)
Rocking all over the world (Status Quo)
Hvalen Hvalborg (Shu-bi-dua)
Gør mig lykkelig (Kim Larsen)
Ring Ring (Abba)
Mig og mine venner (Gasolin)
Blue shuede shoes (Carl Perkins)
Tush (ZZ Top)
Have you ever seen the rain (Creedence)
Sweet home Alabama (Lynyrd Skynyrd)
Sweetheart (Henning Stærk)
Highway to Hell (AC/DC)
Johnny the Blues (Johnny Madsen)
Fed Rock (Shu-Bi-Dua)
Sådan nogen som os (Poul Krebs)
Johnny B. Goode (Chuck Berry)
Dust my broom (Elmore James)
Going Down (Freddie King)
Good golly miss Molly (Little Richard)
Sirenesang (Gasolin)
Til mig og mine venner (Gasolin)
Gudbye t'Jane (Slade)
I en lille båd der gynger (Bamse)
Smokie (Living next door to Alice)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her