SingStarz + DJ One
4.7 / 5 baseret på  36 anmeldelser (Læs anmeldelser)

SingStarz + DJ One

Hjemby: Valby Pris: 9000-15000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

SINGSTARZ BANDET TIL DIN FEST BRYLLUP, FØDSELSDAG, FIRMAFEST, DUO OG TRIO. Karsten Krambs Cirke

Duo - Trio - Showband

SingStarz består af Karsten & Cirke, og ved lejlighed en trommeslager, eller saxofon. SingStarz har eksisteret i et par år, vi har alle spillet i andre bands, men har nu dannet dette ultimative party band ! 
SingStarz er Show og Topunderholding, alle de store Hits og et medrivende Sceneshow. Til store firma arrangementer har vi også en saxofon med, og en extra sangerinde, vi kan optræde med i alt 6 personer på scenen i et kæmpe show.

Skal vi vælge Duo eller Trio?
Valget kommer an på en del faktorer og ikke mindst prisen. Når vi spiller som duo er trommerne indspillet på forhånd og vi har dem med på mp3. Når vi kommer som trio har vi en rigtig trommeslager med, begge dele virker super fint.

Kan I ikke liiiige....
Vi kan næsten alt, vi har 20 års erfaring fra store og små fester, HUSK det er DIN fest, spar hellere lidt på ostepops og saltstænger end en fest der går død kl 23 :-) Brug vores kontakt info hvis du har spørgsmål, eller bare vil vide hvordan en lille, som stor fest blive noget alle taler om - i mange år efter.

Evt. Pianist til at klare musik under maden.

HUSK - Det er jeres fest, vurder selv hvad der er vigtigst.

Kjolen snakker de om 1 uge efter.
Maden snakker de om 1 måned efter.
FESTEN snakker de om 10 år efter.... ... musikken er en del af festen.


Anmeldelser af SingStarz + DJ One

Bryllup  - 
Super professionelt band som fik alle op af stolende, og var med til at vores fest blev den mest fantastiske 😁
Bryllup  - 
Vi havde booket Singstarz til vores bryllup d. 10/6-17. Det var en helt fantastisk musikalsk oplevelse. De kom til den aftalte tid var glade og smilende. Vi havde et specielt ønske i stedet for den traditionelle brudevals som vi havde snakket om på forhånd og det fungerede bare super. De leverede på alle måder og var super gode til at få gang i folk og holde en stemning kørende. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster der synes at det var et fedt band der spillede rigtig varieret og var meget "levende" under deres optræden. Helt klart et band vi klart kan anbefale. Jeanet og Martin
Bryllup  - 
Vi har haft den mest fantastiske fest, hvilket ikke mindst skyldes et helt fantastisk band. Musikken var formidabel - alle unge som ældre var vilde med det og de formåede at ramme det helt rigtige repertoire og var hurtige til at efterleve ønsker. Der har været enorm stor fleksibilitet og vilje til at hjælpe os med løsninger og trods tidsplanen skred, var der kun glæde og alternativer. Det bedste band jeg selv har booket eller hørt til fester nogensinde.
Bryllup  - 
Singstarz spille til vores bryllup lørdag d.20/8-16. Det var en helt fantastisk oplevelse! ALLE til festen roste musikken, musikerne og deres fantastiske optræden. De forstod at få alle med og nå ud til folk både via musikken og optræden, det var bare super fedt. Vi havde først dinner musik 1 mand i 5 timer, hvorefter der kom band. Alt var perfekt og tidsplanen havde de fuldt ud styr på. Vi kunne have hørt dem i timevis, skrålet med og have danset til den lyse morgen, men desværre har alting en ende. Festen havde ikke været det samme uden deres fantastiske musik og optræden! Vi er så glade for at det netop blev dem, der skulle spille denne aften. De er super gode og yderst professionelle og kan kun give dem de allerbedste anmeldelser. Vil til en hver tid anbefale dem til andre som skal holde fest! De havde en stor del af skylden i at vores dag blev helt perfekt!!! 1000 tak fordi I ville spille for os Mvh Stine Møller Jørgensen
Bryllup  - 
Singstarz spillede til min mands og mit bryllup på Dronninglund slot sommeren 2016. Det blev et brag af en fest og bandet forstod præcis hvilken slags musik vi gerne ville have. De leverede en fest fra de begyndte og til de sluttede. Til brylluppet havde vi middagen oppe på 2 sal og musikken og dansen skulle være nede på 1 sal. Da middagen var færdig og alle gæsterne havde trukket nedenunder stod bandet klart med hele udstyret stillet op. Det var SÅ dejligt at de tog sig af det hele!!!! Førend brylluppet var de også meget professionelle og utrolig samarbejdsvillige. I bandets egen præsentationstekst skrev de at mange deltaljer ved et bryllup bliver glemt men bandet og musikken er noget af det folk husker. Det kan vi kun skrive under på. Det eneste minus var bare at vi ikke havde hyret dem til at spille i endnu længere tid ;) Så kan derfor klart anbefale dette band til enhver der vil holde en fest som går i mindebøgerne 😜 Tusind tusind tak for sangen!!!!
Julefrokost  - 
Fantastisk super fedt band. Singstarz forstår virkelig at give den max gas og få folk ud på dansegulvet. De spillede til vores julefrokost i fredags den 11. dec og satte hele festen i gang her på Københavns Universitet. Alle mine kolleger har efterfølgende rost Singstarz til skyerne. De leverer et skønt og varieret mængde af sange. Kan kun give min bedste anbefaling for Singstarz!!!
Anden fest  - 
Fantastisk og underholdende band med gode sanger som virkelig forstod at sætte gang i festen. De var der til tiden, satte udstyret op uforstyrrende og formåede på fremragende måde at tilpasse musikken til festens publikum. Bestemt et band jeg vil overveje at booke til min næste fest.
Sølvbryllup  - 
Super godt musik. Dansegulvet var fuldt hele tiden.
Bryllup  - 
Singstarz får vores bedste anbefalinger! Til vores bryllup bookede vi Singstarz til at spille om aftenen og samtidig fandt de en pianist til at spille under middagen. Pianisten var utrolig dygtig og imponerede alle - han spillede frit fra hjertet og spillede til de sange der var lavet til os. En meget dygtig og charmerende musiker. Selvom aftenens program trak meget ud (vi snakker timer), og bandet måtte vente og vente, fik de hurtigt gjort klar og gik på straks efter midnat og brudevals. De spille herefter i ca 2.5 time uafbrudt! De fedeste numre der trak alle på dansgulvet - præcis som vi ønskede os :) Alle vores gæster var imponerede over dem. Fed lyd og fantastisk sangerinde. Der blev sagt utrolig mange rosende ord fra vores gæster. Vi vil til enhver til anbefale Singstarz til alle der mangler et fedt party band!!
Bryllup  - 
Super professionelt og imponerende band. De spillede til vores Bryllup, og det var en kæmpe success. Ville bestemt vælge dem igen en anden gang.
Anden fest  - 
Vi var en gruppe ældre mennesker, hvor der både var danske og engelske gæster. Singstarz formåede at få fyldt danse gulvet hele tiden, og spillede i et lydniveau som var meget passsende. Da vi lavede aftalen, vidste jeg ikke helt hvordan aftenen ville forløbe, så vi kom senere fra middagen en planlagt. Dette blev fint tilpasset, men jeg vil opfordre til at der fra artistens side nogle dage før tages kontakt til fest deltageren, om det aftalte tid stadig er gældende. :)
Julefrokost  - 
Sinstarz er et rigtigt fedt band og meget proffesionelle, de har et moderne repetoire og kan klart anbefales.
50 års fødselsdag  - 
Det var Singstarz som gjorde forskellen.... Jeg har kun ros.... super repertoire, fantastiske stemmer. Vi havde et specielt ønske om en bestemt sang, som skulle åben festen. Det blev opfyldt til fulde. De kom som vi havde aftalt, og leverede i den grad varen. Vi havde ikke de største lokaler, og derfor ikke plads til den store scene,og mange artister, men også det fandt vi en løsning på. Vi oplevede Singstarz som professionelle og meget imødekommende. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.
Bryllup  - 
Vi bookede Singstarz til vores bryllup på Lykkesholm Slot i august 2014. Vi havde også booket Karsten til at spille under middagen, men da han var blevet syg og ikke kunne deltage, arrangerede han at der kom en anden musiker. Selvom det hele var i sidste øjeblik var det meget professionelt og ham som trådte ind i stedet for Karsten var helt fantastisk. Det hele blev klaret uden at vi som brudepar skulle indblandes, hvilket var rigtig dejligt på sådan en dag. Efter middagen da der skulle spilles op til dans, var Karsten heldigvis blevet rask. Singstarz var et helt fantastisk fest band, som virkelig formåede at holde en fest. Dansegulvet var fyldt i alle tre timer og vi har kun fået gode og positive tilbagemeldinger fra alle vores gæster. Vi kan varmt anbefale Singstarz til alle som skal holde fest. De er meget professionelle, nemme at kommunikere med og svarer altid hurtigt. Vi ville til en hver tid vælge Singstarz igen. Hilsen Benjamin og Nanna
Sølvbryllup  - 
Vi kan varmt anbefale Singstarz, vi brugte dem ved vores sølvbryllup i Brønderslev i sommeren 2014. Singstarz fik hurtig dansegulvet fyldt, og var meget prof. i deres optræden, kun positive ord fra vores gæster og os. Helene og Tom
Bryllup  - 
Vi bookede Singstarz til vores bryllup og er meget tilfredse med oplevelsen. De kom 1 time før tid, og pakkede stilfærdigt ud, mens de sidste taler blev holdt, og der blev gjort klar til kaffen. Singstarz er et meget professionelt band. Man kan godt fornemme, at de lever af at spille/entertaine. De er gode til at fornemme stemninger, tilpasse sig publikum og så synger og spiller de bare fantastisk. Vi havde på forhånd frygtet et tomt dansegulv, da det ikke umiddelbart var en dansende forsamling. Det havde vi dog ikke behøvet at frygte, da Singstarz formåede at få selv de mindst dansende gæster ud på gulvet. Vi kan derfor give en varm anbefaling.
60 års fødselsdag  - 
Singstarz er et fantastisk band med en lyd saa taet paa originalerne at man undrer sig over at det er muligt fra Whitney Houston "and IIIII" til Olivia Newton Johns Grease numre over til Gloria Ganer "I will survive" er det som at have originalerne med til fest. Vi dansede hele natten. Min varmeste anbefaling. Henrik Rasmussen
Bryllup  - 
Et rigtigt godt band der synger godt, spiller godt og fik gang i festen. Alle vores gæster var meget begejstret for bandet, og vi kan klart anbefale Singstarz.
Anden fest  - 
absolut 5***** underholdning,det er ikke sidste gang at vi ,eller for den skyld vores gæster vil benytte os af singstarz
Firmafest  - 
Det var utrolig nemt og hurtigt at få et overblik over de forskellige bands og finde frem til det band der passede ligepræcis til vores arrangement. Vi var MEGET tilfredse med bandet SingStarz, som skabte en fantastisk stemning og fik folk ud på dansegulvet med det samme - de kan varmt anbefales.
Bryllup  - 
Helt sikkert 5 stjerner fra os af, de leverede en helt igennem fantastisk musikoplevelse perfekt afstemt til gæsterne. Vi vil helt klart anbefale Singstarz til andre og hvis vi får lejlighed til det, selv bruge dem igen. Michael og Trine Lykkeligt brudepar
Bryllup  - 
Fantastisk musik, og profesionalisme. Også den anderledes acoustiske guitar, og eminent fede stemme af bandets forsanger. Ingen bøvl, med opsætning, de var klar, og ingen lange pauser, men godt fordelt, i hele tidsrummet, hvor de spillede. Gæsterne har også efter festen, rost musikke Riigtig meget. Og bandet, var glade, veloplagte, og var med til at give de sidste 20% af festen, som gjorde, at alle gæster blev til sidste nummer var spillet, også selvom det var sent. Ville anbefale Singstarz til alle fester!
Bryllup  - 
Først kom der en samarbejdspartrner, Torben og spillede på piano under middagen. Det var godt. Han vat til 7 stjerner. Singstarz. De er bare super imødekommende, smilende oglige til. Musikken lyder godt og deres stemmer er rigtige gode. Vi er glade for at det blev dem som skulle spille til vores fest. Vi vil helt sikkert anbefale dem til flere. Mvh.Britta & Hans Rasmussen
50 års fødselsdag  - 
Mega god musik👍
Sølvbryllup  - 
Vi havde dem til at spille til vores sølvbryllup og de var rigtig gode. Vores gæster var meget på dansegulvet og vi kan varmt anbefale dem. Maibritt og Henry Damgård
50 års fødselsdag  - 
Jeg kan varmt anbefale Singstarz til at sætte gang i dansegulvet. Søren og Maria gjorde det rigtig godt, og de blev rost af mange af gæsterne for deres høje niveau. De var glade, service mindede og fleksible - og tilpassede musikken til gæsterne.
Bryllup  - 
Vi havde booket Singstarz til vores bryllup, efter at have lagt en anmodning om et band ind på 123-Fest musik. I øvrigt super god service af Casper da jeg havde problemer med at få oprettet anmodningen. Efter at have modtaget en del tilbud, og hørt en del musik, faldt vi hele tiden tilbage på Singstarz. Og det fortryder vi ikke et sekund.... Vi havde haft god kontakt med Karsten Krambs inden brylluppet om musikønsker..... De fik en udfordring med "Volvo B-18", men jeg skal love for at den kom, så og sejrede. Hele gulvet svingede, og der måtte også en ommer til, Karsten spiller utrolig godt guitar, og så gør det jo ikke noget at både ham og Anja sang fantastisk. Samtidig gav de også plads til at gæsterne (incl. mig selv), måtte træde op og optræde på slap line. Alle gæsterne har rost dem til skyerne, og jeg tror vist også at der blev delt en del visitkort ud..... Samtidig skal vi ikke glemme Søren, som sang og spillede fantastisk under middagen. Søren, du har fået lige så mange roser. Helt klart et band og en piainist som vi kan anbefale, og vil benytte os af igen. Det blev en super dejlig aften som alle taler positivt om.
Bryllup  - 
Glem alt om suppe-steg-is musik af et lettere komisk band der burde spille på et krammermarked eller et plejehjem. Her er et band der spiller professionelt og kan få folk op og danse. I alle aldersklasser (måske ikke de allerældste). De var egentlig anbefalet på et afbud fra dem vi ville have til vores bryllup. Men vi blev ikke skuffet. Tværtimod. De var FANTASTISKE. De unge under 18 dansede ligeså meget som vi 'gamle' i fyrrene. De blev længe og kiggede ikke på klokken. De skulle blot have nogle få kvadratmeter og de anbefalede en DJ som de skaffede til en rigtig god pris, som egentlig også bude belønnes. Mine bedste anbefalinger. Jeg vil selv bruge dem igen.
Anden fest  - 
Rigtig god gruppe, der forstod at fange stemningen. De var en succes og blev vigtig del af aftenen. Håber bare de har skiftet navnet 'Sidney Lee-jam' ud med noget mindre afskrækkende :-)
Firmafest  - 
Supergod musik og professionelle musikere.
50 års fødselsdag  - 
Singstarz stillede op som duo (sang + guitar/sang/backing-track), da det var en lille privat fest, hvor der skulle spilles til middagen. Super føling med, hvad der skulle til. Ikke for meget, ikke for lidt. Kan klart anbefales i Light-opsætning :-)
Bryllup  - 
Desværre fik vi ikke muligheden for at høre bandet, da sangerinden havde mistet sin stemme. Men super god behandling i at de selv fandt en afløser til os. Afløser Roseband var super gode. Kun en masse ros herfra :o)
Bryllup  - 
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, gode til at få folk med og skabe den rette stemning. Vi har kun fået ros fra vores gæster.
40 års fødselsdag  - 
Hej hej ! Singstarz leverede musik til min fest i topklasse :-). De er nogle søde, rare og dejlige mennesker, som overholdt alle aftaler til punkt og prikke og de sørgede for en god fest og et fyldt dansegulv ! Jeg kan varmt anbefale dem til en hvilken som helst anden fest. Hilsen Mette.
Bryllup  - 
Bedømmelse: 4 stjerner. Hej. Vi havde fornøjelsen af at have SingStarz til at spille for os til vores Bryllup d.29 juni 2013 og det var en fantastisk oplevelse. God lyd, fed musik, og rigtig godt sang sortiment. Der var alt hvad vi havde håbet på, samt forventet i forhold til den beskrivelse og samtaler vi havde med bandet. Fra første nu mer til sidste var der god energi og vi og alle gæster der ville og kunne var på dansegulvet og ville ikke forlade det igen mens bandet spillede. Grunden til at vi ikke giver 5 stjerner er at bandet kom lidt for sent og tilmed også skulle bruge tid på at skifte tøj, og dette var et problem i forhold til vores tidsplan, da vores kontrakt i forhold til lokaler ikke tillad os at gå ud over vores tidsplan. En anden begrundelse er at den saxofonist som vi havde booket på bandet extra ikke kunne høres så meget, og faldt for meget i baggrunden da der ikke var sange hvor saxofonen kunne komme til sin fulde ret. Dette var lidt ærgerligt da vi havde betalt extra for dette arrangement. Udover dette var det fantastisk dejligt at have dette band til vores bryllup og alle vores gæster roste bandet og ikke mindst sangerinden og sangvalget til skyerne. Vi var utrolig glade for den service vi fik før og efter arrangementer og bandet havde god energi og udstråling. Tusind Tak fra Isabel og Yiannis.
Bryllup  - 
Super godt band. Vi hyrede dem til vores bryllup sommeren 2013. Alt fungerede efter planen og de levede op til at få sat gang i festen med fantastiske numre.

Kontakt SingStarz + DJ One

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Shoop Shoop Song (Cher)
Greased Lightnin (Grease)
Crazy Little Thing Called Love (Queen)
Flashdance What A Feeling (Irene Cara)
Man I Feel Like A Woman (Shania Twain)
I m Outta Love (Anastacia)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her