(15)
Kort Varsel Årslev

Danmarks Gladeste Orkester - uden undtagelse!! ;)

Imitation Rødovre

bryllupsband live musik til bryllup, dansemusik, live band, cover, musik til firmafest

(26)
Hit'n'Run Aarhus C

Super velspillende musikere der forstår at skabe en fest og få alle på dansegulvet!

(28)
HITZILLA Jylland

Professionel :: Musikglæde :: Højt service niveau ::

(5)
Årets Band København V

ÅRETS BAND - hvert år!

(2)
Di2synger/Eternal Music Måløv og Stenllle

Nålen i høstakken...den er lige her, og det er ikk' engang løgn :-) Dinner- og dansemusik

(15)
Det sorte får Hammel

Top professionelt 4 mands orkester, der leverer et fantastisk show, med lækker lyd og lys.

(18)
Dreamers and Believers SØNDER STENDERUP

Dreamers and Believers - et musikalsk festfyrværkeri!

Gør firmafesterne et hak federe

Firmafester er en kæmpe del af kulturen hos de fleste virksomheder. Fordelt over hele året afholdes der forskellige fester, der skal give glæde til de hårdtarbejdende medarbejdere og skabe et stærkere sammenhold. Ved at booke et band til firmafest, kan disse gøres et til langt federe og mere mindeværdige arrangement.

Forestil dig, at du har planlagt festen. Folk er glade, de har fyldt drinksglas, og der har været en masse sjove happenings. Festen er faktisk allerede en succes. Du ved dog godt, at klimaks slet ikke er nået endnu, for du har booket det fedeste band til firmafesten. Ingen af gæsterne ved det dog endnu.

Da klokken nærmer sig 21, banker du på glasset, tager din mikrofon, og nu er gæsterne spændt. Du spørger gæsterne, om de er klar til at feste endnu mere, og det er der vidst ingen tvivl om. Dernæst røber du, at du har hyret det fedeste band til firmafesten.

Nu fik festen pludseligt et ekstra gear, og alle gæsterne hiver nærmest hinanden med op på dansegulvet, da de kan se, bandet er ved at stille op.

Se, dét er en fest, alle vil huske.

Bands til alle typer firmafester

Der findes både mange forskellige fester året rundt, og så er firmafester altid forskellige fra firma til firma. Derfor skal bandet til firmafesten også passe til lige præcis jeres arrangement. Herunder kan du se de typiske firmafester, vi booker bands til.

Fredagsbar

Her er tale om de lidt større fredagsbarer, hvor der er lagt i ovnen til en stor fest. Ofte lidt mere low-key og med en mindre pakket plan. Festhumøret er dog ikke lavere af den grund, og et band til firmafesten her vil kunne gøre underværker.

Julefrokost

Hvis ikke den største fest for de fleste virksomheder, så er det tæt på. Sådan en firmafest er fyldt med god mad, taler, kåringer, fejringer og meget mere. Her runder de fleste virksomheder året af og takker medarbejderne for deres gode indsats.

Sommerfest

Hvis det danske sommervejr viser sig fra sin flotte side, så har disse firmafester et helt unikt element - nemlig at hele eller dele af festen kan foregå under åben himmel. Det kan være i en have, på en tagterrasse eller lign. Har man festen udendørs, giver et band til firmafesten en fed stemning, der nærmest kan tage alle gæsterne en tur ned af promenaden i solrige Málaga.

Halloween- og fastelavns-fester

To store årlige udklædningsfester, hvor selve udklædningerne giver anledning til grin, gys, sjove historier og samtaleemner. Typisk slår folk sig lidt mere løs og er lidt mere “fjollede”, fordi de har taget en udklædning på. Hvis man har et tema, kan et band til firmafesten være et fedt indslag, da bandet vil kunne underbygge temaet. Eventuelt med tøj/udklædning, tema, sangvalg eller lignende. Forestile dig et heavy-band der står og spiller foran en flok zombier, vampyrer og mumier.

Band til firmafest
Indhent tilbud på bands til firmafester