Hit'n'Run
4.8 / 5 baseret på  26 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Hit'n'Run

Hjemby: Aarhus C Pris: 12000- 25000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Super velspillende musikere der forstår at skabe en fest og få alle på dansegulvet!

Hit'n'Run består af et hold super dygtige musikere fra det århusianske musikmiljø. Hit'n'Run sætter gang i festen med rock- og popnumre fra 70'erne og opefter og musikken bliver leveret med en energi og nerve, så selv de mest inkarnerede bænkevarmere ikke kan lade luftguitaren stå:-)


Anmeldelser af Hit'n'Run

Julefrokost  - 
Godt udvalg af sange og god musik
60 års fødselsdag  - 
Hit'n'Run var en af de primære årsager til at vores nyligt afholdte teltfest blev en bragende succes. Dansegulvet var fyldt fra første dans, til slutningen 3 timer senenere. Det var en god blanding af primært ældre rockklassikere præcist som vi havde bedt om. Det var fint krydret med nye hits, som også sad lige i skabet. Det er tydeligt at bandet elsker at spille sammen, hvilket smitter af på alle der lytter med. under middagen havde vi guitaren og basse til at give en rigtig god og afslappet stemning. bandet var meget opmærksom på om lydniveauet var passende og opfordrede os til at være med til at ønske musiknumre. Vi og resten af selskabet var meget begejstrede, og vi giver Hit'n'Run vores allerbedste anbefalinger. De bedste hilsner Berit og Anders fra Stouby
Reception  - 
Hit'n'Run var med til at skabe en hyggelig stemning til vores firmas reception. De spillede lækker baggrundsmusik på el guitar og kontrabas.
50 års fødselsdag  - 
Super musik, rigtig gode til at lave en fest
50 års fødselsdag  - 
Der har været god kommunikation op til festen. De leverede det lovede - dansemusik hele aftenen.
Sommerfest  - 
Jeg kan meget anbefale Hit’Run. Vi havde dem til at spille på Skørping byfest d.19/8 De kom som planlagt og satte deres anlæg op. De leverede fantastisk dansevenlig rock. Der var folk på dansegulvet fra første nummer og til slut. Gav flere ekstranumre👍 Et band der ikke bare står stille på scenen, men også bevæger sig ud mellem publikum. Tak for en fantastisk god aften.
Sølvbryllup  - 
Hold da op en fest, stor tak til jer alle 4, det kørte alt som det skulle. Vi nød jeres musik lige fra starten, det var rigtig charmerende med musik fra start, tak fordi du foreslog det. Senere blev der da godt nok danset, vi gæster gjorde hvad vi ku og hold da op I gjorde det så godt. Hils dem alle 3 og forhåbentlig ser vi jer igen. Mange sommerhilsner Afshin og Charlotte
60 års fødselsdag  - 
Musik til min 60 års fødselsdag med 50 gæster. Vi startede op med 2 artister fra gruppen Hit'nRun, nemlig LoungeDuo. De spillede fra kl. 18.00 til kl. 22.00. Fantastisk dinnermusik. Flere af min gæster har rost dem til skyerne. Kl. 22.00 ankom de 2 sidste fra gruppen og så skal Jeg da lige hilse, at der kom gang i festen. Der blev fyldt op på dansegulvet fra første sang og så fortsatte det hele aftenen med fed blandet dansemusik. Var der efter guitaristens mening ikke helt fyldt, tog han sin guitar med rundt i salen og opfordrede til dans. Alt med et charmerende smil og en afslappet holdning. Kan på det kraftigste anbefale dette medlevende band. Så hyr LougeDuo og Hit'nRun, så er I sikker på topunderholdning i verdensklasse. Mvh Gitte og Jan
Sølvbryllup  - 
Lige i øjet og en hyggelig flok
50 års fødselsdag  - 
HitnRun leverede virkelig varen til vores 2*50 års fødselsdag. De fik gang i de danselystne gæster og havde et alsidigt musikprogram. Vi havde desuden booket deres lounge duo til at spille under maden. Perfekt hyggemusik i baggrunden. Tidsplan og aftaler blev holdt og detaljer som ikke var aftalt på forhånd klarede vi på stedet. Vi kommer helt sikkert til at booke dem til fest igen.
Sølvbryllup  - 
Så kom alle 80 gæster da op og danse! Fantastisk band og stor tak til Hit`n`Run for at levere musik der fik os alle igang. Vi kan varmt anbefale Hit´N´Run, hvis man vil have festmusik der skal være ud over det sædvanlige. Vores gæster- ven blandet skare af unge og middelaldrende var hurtigt på dansegulvet. Repertoire var godt mixet og leveret med overbevisning. Dygtige og charmerende musikere og forsanger. VI er faktisk overraskede over så meget vi fik for pengene. Tak for en super fed oplevelse.
Bryllup  - 
FANTASTISK band, lækker dinner jazz musik under hele middagen, det var så behageligt. Dansemusikken var helt i top, god musik, rigtig god sanger med en fed stemme og så hoppede de jo også rundt ude blandt os på dansegulvet. Det var så fedt. De kan virkelig anbefales, vi vil i hvert fald med glæde bruge dem igen!!!!!
Bryllup  - 
Det var fedt, og musikerne var super søde! Hit'n'run sørgede fra start til slut for, at dansegulvet var fuldt. De varmeste anbefalinger herfra :-)
Sølvbryllup  - 
Perfekt band til vores sølvbryllup. Dansegulvet var fuldt fra start til slut.
Sølvbryllup  - 
Da vi et par gange tidligere har hørt Hit'n'Run, var vi ikke i tvivl om at de skulle spillede til vores sølvbryllup. Alle gæster kommenterede på det fantastiske orkester, der fornemmede stemning og puplikum og spillede lige den musik vi kan lide. Opsætning og nedtagning af udstyr foregik ubemærket og så gør det jo ikke noget, at det er nogle virkelig søde og omgængelige mennesker, der tilpasser sig kundens ønsker. Hit'n'Run er vores favorit-festband og det er bestemt ikke sidtste gang vi booker dem.
50 års fødselsdag  - 
Fantastiske band som virkelig kommer ud og for publikummet med. Kan kun varmt anbefales.
Sommerfest  - 
artisterne i dette band , er helt unikke , spiller det, der til festen der er folk vil høre og danse til .
60 års fødselsdag  - 
HIT'N'RUN var helt fantastiske og forstod på flotteste vis at bidrage til at gøre vores fest til en oplevelse for både os og vores gæster.
40 års fødselsdag  - 
HitnRun var både professionelle og gode til at tilpasse sig forslag og ønsker - skabte en fantastisk god stemning til vores fest og fik alle på dansegulvet det meste af tiden
Bryllup  - 
Det var super god musik. Der blev virkelig sat gang i festen og alle vores gæster roste musikken. De kom til tiden og gjorde klar på en diskret måde. Ingen klager herfra.
Kobberbryllup  - 
Super godt band. Det tog dog lidt tid inden de lurede af hvad puplikum var mest vilde med. Men efter det kørte rocken bare der ud af ;)
Anden fest  - 
Vi har netop holdt en stor fest, 100 pers i telt i vores have. Unge og gamle. Mødet med Hit'n run var en fantastisk og helt igennem fed oplevelse. Overraskende dygtige og top proffesionelle musikkere og charmerende forsanger; der gav den gas uanset om der var mange eller få på dansegulvet. Super dejlige gutter, nærværende, go indfølingsevme og fedt at de spiste med, som en del af selskabet. Mine aller bedste anbefalinger. Julia
60 års fødselsdag  - 
De var med til at gøre min 60 års fødselsdag uforglemmelig. Respons fra gæsterne👍🥰 De kan varmt anbefales.
Bryllup  - 
Hit´NRUN spillede til vors bryllup med 120 gæster. Der var konstant folk på dansegulvet. God rockmusik. Hele tiden gang i den. Og ikke for øredøvende. Vi var meget tilfredse og købte os til en time ekstra. Kan varmt anbefales.
Sommerfest  - 
Et rigtig godt orkester, men måske lidt for meget rock til en campingplads, men vi var nok også lidt for sløve til at sige mere specifikt hvad slags musik der skulle lægges vægt på. Men de er rigtig gode.
Anden fest  - 
Vi takker for en virkelig vellykket aften med godt musik /dansemusik af et særdeles oplagt band ..kan stærkt anbefales hilsen Mc Krudtkarl

Kontakt Hit'n'Run

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Bonsoir Madame (Big Fat Snake)
Don't Let Me Down (Beatles)
Born To Be Wild (Steppenwolf)
Johnny The Blues (Johnny Madsen)
That's All Right Mama (Elvis Presley)
I Thank You (ZZ Top)
Stuck In The Middle With (Stealers Wheel)
Hip To Be Square (Huey Louis)
Sharp Dressed Man (ZZ Top)
Burhøns (Gnags)
Hot Stuff (Donna Summer)
Stor Mand (Andreas Odberg)
Ild I Min Røg (Hjalmer)
Mr. Swing King (Gnags)
Jeg Tager Imod (Thomas Helmig)
Disco Inferno (The Trammps)
Kom Tilbage Nu (Moonjam)
Crazy (Gnarls Barkley)
Sweet Home Alabama (Lynard Skynard)
For Evigt (Volbeat)
You Can Leave Your Hat On (Joe Cocker)
Stupid Man (Thomas Helmig)
Superstition (Stevie Wonder)
Det Var Inga, Katinka.. (Gasolin)
Play That Funky Music White Boy (Wild Cherry)
Money For Nothing (Dire Straights)
Unchain My Heart (Joe Cocker)
Folsom Prison Blues (Johnny Cash)
Come Together (Beatles)
Cheque Book (Henning Stærk)
I Feel Good (James Brown)
Langebro (Gasolin)
Rabalderstræde (Gasolin)
Lay Down Sally (Eric Clapton)
Long Train Runnin' (Doobie Brothers)
Footloose (Blake Shelton)
Seven Nation Army (Ben L'oncle Soul)
Acky Breaky Heart (Billy Ray Cyrus)
Juice (Blæst)
Highway To Hell (AC/DC)
På Banen (derudaf) (Gasolin)
Mustang Sally (wilson pickett)
Sleeping My Day Away (D.A.D.)
Jyllingevej (Kim Larsen)
To Mennesker På En Strand (John Mogensen)
Honky Tonk Woman (Rolling Stones)
Smoke On The Water (Deep Purple)
Fire (Bruce Springsteen)
Kvinde Min (Kim Larsen)
Pink Floyd (Have A Cigar)
The Blues Brothers (She Caught The Katy)
Personal Jesus (Depeche Mode)
Midt Om Natten (Kim Larsen)
Shame Shame Shame (Shirley & Company)
Shut Up And Dance (Walk The Moon)
Is This Love (Bob Marley)
Whole Lotta Rosie (AC/DC)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her