North Avenue
4.8 / 5 baseret på  10 anmeldelser (Læs anmeldelser)

North Avenue

Hjemby: Silkeborg Pris: 20.000 - 35.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Den bedste fest kræver den bedste musik!

Livet er for kort til kedelige fester og med North Avenue garanterer vi, at din fest bliver alt andet end kedelig!

North Avenue har siden starten i 2009 kørt landevejene tynde i hele Danmark , weekend efter weekend, med et festfyrværkeri i bagagerummet. Det er stadigvæk venskabet, samt lysten og kærligheden til livemusikken der driver værket, men med tiden er musikken blevet meget mere end bare en hobby. Bandets medlemmer udspringer fra eller studerer p.t. på hhv. musikvidenskab i Aarhus, samt musikkonservatoriet i hhv. Aarhus og Aalborg.

Vi spiller alle de største hits fra de sidste seks årtier, hvor spilleglæde, dans og fællessang er nøgleordene. Alle sange er gennemarbejdet ned til mindste detalje, igennem timevis af hårdt arbejde i vores øvelokale i Aarhus.
– Vi har nemlig fokus på alle de små detaljer når vi spiller. De er vigtige, for det er dem der gør numrene unikke og interessante.
Foruden både mandlig og kvindelig frontvokal, kan alle øvrige medlemmer også synge. Det giver os fleksibilitet til at lægge tre -og firestemmige vokal-klange, der gør produktet særdeles unikt.

Vi spiller til alle slags fester, og vi sætter en ære i at levere en gennemført professionel musikoplevelse i øjenhøjde, uanset antal gæster og størrelsen på jobbet! Vi har ikke stjernenykker, og vores mål er at levere den perfekte fest, hver gang!

Fester skal huskes, og livet er for kort til kedelige fester! North Avenue er for alle der ikke vil tage nogen chancer når det kommer til musikken. Vi leverer top professionelt produkt, udført af energiske, glade og ikke mindst dygtige musikere.
Der er garanti for hæse stemmer, ømme stænger og fest til den lyse morgen, og vores vigtigste mål er at få alle ud på dansegulvet, ung som gammel.

Vi tager dig i hånden og koordinerer alt på forhånd, så du ikke skal have en bekymring vedr. musikken til din fest!

Vi glæder os til at spille for dig og dine gæster! :-)


Anmeldelser af North Avenue

Firmafest  - 
Fantastisk band! Både teknisk gode, men især gode til at få gang i festen og få alle med ud på dansegulvet. Første gang vi har haft et helt fyldt dansegulv til en af vores julefrokoster :-) så tak for en god aften :-)
Firmafest  - 
Skide godt! Jeg kan på det varmeste anbefale North Avenue. Gode sangvalg og rigtig fed lyd, helt igennem suverænt. Tak tak tak!
Bryllup  - 
Skabte den fedeste stemning til vores bryllup - helt suverænt med de forskellige genre og skiftende vokaler - kan KLART anbefales ! Hilsen Martin og Maria
Bryllup  - 
Hvorfor kan man ikke give flere stjerner. Vi havde north avenue til at spille til vores bryllup. De leverede varen. De spillede en god variation af nuværende og gamle hits. Vi har talt med flere af vores gæster, som har gemt deres kort til senere brug. Skulle vi gøre vores bryllup om, vil vi stadig booke north avenue. Kom før tiden, tilpassede sig festen, spillede til efter aftalt tid.... Vh Christina & Anders Jeppesen
Sommerfest  - 
De var med til at skabe en helt fantastisk sommerfest!. Udover at være nogle super dygtige og energiske musikere, var de også utroligt søde og veloplagte unge mennesker. De agerede enormt professionelt, men stadig men en afslappet og nede på jorden attitude. Musikken var perfekt afstemt så den passede til både unge og gamle, og lydenniveauet var lige tilpas. De forstod at trække folk på dansegulvet, og holdte festen kørende til langt ud på natten. Desuden formåede de at efterkomme op til flere sangønsker i løbet af aftenen. Alle vores gæster roste bandet til skyerne, og var fuldt ud ligeså tilfredse som os selv. North Avenue var uden tvivl pengene værd, og levede op til alle de forventninger man kunne have til et partyband! Jeg kan kun varmt anbefale dem til andre der måtte lede efter musik til sin fest. Hilsen Henrik Jensen.
Bryllup  - 
North Avenue spillede til vores bryllup og vi var meget begejstrede for deres nede-på-jorden attitude og gode energi. Vi valgte dem ret sent, men lige siden vi besluttede os for at det skulle være dem var de vildt professionelle og virkede som om de havde styr på det hele. De kom til aftalt tid og der var fuldt dansegulv hele aftenen, hvor de spillede hit efter hit, det var en rigtig god oplevelse. Vi kan roligt anbefale dem til andre. Dygtige unge musikere, gode sangvalg og nogle rigtig søde mennesker!
40 års fødselsdag  - 
Super band. Dygtige og masser af energi.
Bryllup  - 
Vi havde en super oplevelse med North Avenue, som spillede til vores bryllup. Vi havde booket dem for 3 timer til at sætte gang i festen, og det lykkedes fuldstændigt for dem og vi har fået stor ros fra alle vores gæster mht. musikken. Vi var en god blanding af unge venner og ældre familiemedlemmer, men musikken var for alle og både de unge såvel som mine ældre faster og onkler var på dansegulvet og nød musikken.. Der var helt klart value for Money og de kan helt klart anbefales til andre. Jeg vil ikke tøve et sekund med at booke dem igen, hvis jeg står og mangler et band igen til et arrangement. Kæmpe ros skal de have!
Byfest  - 
Vi havde den store fornøjelse at blive underholdt af NORTHAVENUE til vores netop overstået byfest. De leverede varen til alles fulde tilfredshed. De er topproffesionelle og er meget imødekommende. De er meget lydhør over for ændringer, krav og foreslag. Vi har allerede en halv aftale med dem i forbindelse med et andet arrangement senere. Lyden er i top, stemningen er i top. Her er en gruppe unge mennesker der både har benene på jorden og i næsen ;-) NORTHAVENUE Skal have de varmeste anbefalinger fra Løgstrup Byfest. Det er dem vi booker næste gang der skal live musik på programmet. Kort sagt man kan ikke blive skuffet over disse professionelle, høflige, festlige og dejlige mennesker de levere et brag af en fest. De får den sidste halve stjerne næste gang de kommer forbi. Tak for en super aften det swingede ;-) Lennart Ingemann, Løgstrup Byfest 2015
Bryllup  - 
Der var flere festsange de ikke kunne spille til under middagen - det var lidt ærgerligt og virkede lidt kikset. Efter middagen var de vildt gode og kunne virkelig sætte gang i festen. Spillede en masse godt og blandet musik

Kontakt North Avenue

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Angels (Robbie Williams)
Treasure (Bruno Mars)
Lyset brænde (Ray Dee Oh)
Jeg tar' imod (Thomas Helmig)
The one that I want (Grease)
Lidt i fem (Rasmus Seebach)
10.000 nights of thunder (Alphabeat)
Ain't no mountain high enough (Marvin Gaye)
Let me entertain you (Robbie Williams)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her