(7)
The Swinging Dixies Tranbjerg J.

Rockabilly, swing, rock n' roll & country fra 50'erne og frem til i dag

(1)
Mr Dean And The Rebels Århus

Leverandør af autentisk Rockabilly og Rock 'N' Roll fra da farfar var dreng.

Hvad er rockabilly-genren?

Rockabilly er en genre, som blev “opfundet” helt tilbage i halvtredserne i USA, navnligt i den sydlige del. Rockabilly genren er en af de første genre inden for rock and roll og er kendetegnet ved at kombinere lyde fra country og rythm and blues.

Selve ordet rockabilly kommer af en sammentrækning af “rock” og “hillbilly”, og det er også blevet kaldt “hillbilly music”.

I moderne musik er genrene ofte lidt mindre kraftigt tegnet op mellem forskellige genre, og det er blevet mere populært at låne lave sin egen lyd, som kan være baseret på mange forskellige genre. Derfor findes der også mange rock-numre, som har små elementer fra country-musikken, uden man nødvendigvis vil kalde det et rockabilly-band.

Book et rockabilly-band til jeres fest

Har I en forkærlighed til nogle af tidens store kustnere som Elvis Presley og Johnny Cash, så kan det rockabilly band være det perfekte valg til jeres fest. Her får I garanti for masser af energi på scenen og masser at catchy rytmer.

Hos 123festmusik kan du finde et udvalg af rockabilly bands og indhente tilbud fra dem nemt, gratis og online. Opret dit event i dag her på siden.

Rockabilly bands
Indhent tilbud på rockabilly bands