46 Rockbands er parat til at spille til din fest
Her nedenfor kan du vælge det område og den by hvor din fest skal holdes. Derefter vil vi vise dig en side med de bedste festbands i netop den by.

I hvilken by mangler du Rockbands

Lej eller book den bedste Rockbands på webstedet Navn 123festmusik.dk

Hjemby : Tranbjerg J.

    (7 Anmeldelser)

Rockabilly, swing, rock n' roll & country fra 50'erne og frem til i dag

Klik for at se video

Pris : 8.000 - 20.000 KR.

Hjemby : Tønder

    (5 Anmeldelser)

Rudi & George Band med nye erfarne musikere, duo, trio, kvartet? Du/I vælger selv evt. kom

Klik for at se video

Pris : 5000 - 10000 KR.

Hjemby : Odense

    (4 Anmeldelser)

En hyldest til Larsen & Gasolin'

Klik for at se video

Pris : FRA DUO/BAND 5.000/8.50

Hjemby : Aalborg

    (4 Anmeldelser)

Et Rock og Bluesband som kan sit håndværk..

Klik for at se video

Pris : 10.000 KR.

Når du booker Rockbands

Hvis du er på udkig efter et rockband, så er her nogle gode råd. Vi er Danmarks største booking bureau og booker rockbands til fødelsdage, bryllupper og firmafester i hele landet.

1) HVAD SØGER DU PRÆCIS? Rockbands er en af vores bredeste kategorier, da et rockband kan være utrolig mange forskellige ting. De fleste rockbands på vores side er bands der spiller 60´er og 70´er rock, men du kan også godt finde nogen der spiller nyere rock eller mere hård rock. Giv os nogle inputs på hvad du søger? Er det Elvis rock eller Rolling stones, Beatles slipper man vist ikke uden om, Så er der Queens, Led Zeppelin. Hvilke kunstnere skal der spilles musik af til din fest?

2) DE DYGTIGE GUITARISTER: Har bandet den der dygtige guitarist som ikke er altoverskyggende, men som kan lægge guitarsoloerne på de rigtige steder? Disse guitarister er svære at finde. Meget tit vil guitaristen komme slæbende med sit pedalbræt og 4 guitarer, og have svært ved at ikke at overdøve resten af bandet. Så sørg for at lytte godt til musik numrene og check at bandets guitarist ikke har et ego problem

3) ANMELDELSERNE: Et godt sted hvor du kan få info om et rockband før du booker dem er ved at læse deres anmeldelser. De anmeldelser som vores bands har er med garanti udført af en kunde, og bandsene kan ikke manipulere med dem

Vi kan hjælpe dig med at finde og booke det bedste festband

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service

Ja tak, match mig med en artist/band