(4)
Black Jacks Randers NV

Musik ud over det sædvanlige ;-)

Pris: Kr. 9.000 - 15.000 Kontakt artisten
(15)
Kort Varsel Årslev

Danmarks Gladeste Orkester - uden undtagelse!! ;)

Pris: Kr. 35.000 - 45.000 Kontakt artisten
(11)
Lando & Kathrine Løkken

Lando og Kathrine - musik til festen.

Pris: Kr. 8.000 - 15.000 Kontakt artisten
(160)
Mejse DeLux Odense M

Vi spiller til bryllup, privatfest, fødselsdag, firmafest, julefrokost, reseption, sølvbry

(26)
Hit'n'Run Aarhus C

Super velspillende musikere der forstår at skabe en fest og få alle på dansegulvet!

Pris: Kr. 12.000 - 25.000 Kontakt artisten
(5)
A Celebration Odense C

Alle de hits der får folk på dansegulvet - Til en pris alle kan være med på

Pris: Kr. 9.000 - 17.000 Kontakt artisten
(5)
A Celebration Odense C

Alle de hits der får folk på dansegulvet - Til en pris alle kan være med på

Pris: Kr. 9.000 - 17.000 Kontakt artisten
(28)
HITZILLA Jylland

Professionel :: Musikglæde :: Højt service niveau ::

Pris: Kr. 15.000 - 30.000 Kontakt artisten

Gør jeres store dag unik med et bryllupsband

Brylluppet er for mange den største dag i deres liv. Her vælger vi at ære kærligheden og sværge troskab til vores udkårne. De fleste bryllupper afsluttes med en storslået bryllupsfest, hvor der serveres lækker mad, nydes godt selskab med gæsterne, laves sjove indslag og festes i mange timer.

Denne dag mener vi kan gøres helt unik, hvis I vælger at hyre et bryllupsband. Et band til brylluppet vil skabe et element, der tager festen til et nyt niveau, da det altid bringer flere folk på dansegulvet. Typen af bryllupsband skal naturligvis passe til den type musik, som I godt kan lide.

Typer af bands til bryllup

Der findes ikke to bryllupper, som er helt ens, og derfor passer det samme bryllupsband heller ikke til alle fester. Herunder kan du se nogle af de typiske valg, som passer godt til et bryllup.

I kirken

Her snakker vi nok ikke bryllupsband i den traditionelle forstand, da der naturligvis ikke er mulighed for at opsætte et stort band. Men det kan være ekstremt smukt med en lille opsætning med blot et par musikere. Her skal man vælge instrumenter og arrangement, som passer til kirkens smukke akustik - dette kan eksempelvis være fløjte, violin, akustisk guitar og sang.

Til receptionen

Typisk et mindre bryllupsband, der kan skabe god stemning og underholdning, mens venner og familie kan hygge sig. Et bryllupsband til receptionen fungerer typisk som baggrundsmusik, men der ender dog ofte med at samle sig et publikum, når først musikken spiller.

Under maden

Et bryllupsband kan være en fest under maden. Her kan de både give den bedste musikalske oplevelse og assistere toastmaseteren i sin rolle med at styre slagets gang. De kan hjælpe med alt fra indslag til en ba-dum-dum-tschh fra trommeslageren efter en joke.

Til festen

Muligvis det mest oplagte sted at have et bryllupsband. Her skal festen skydes i gang, og dette gøres til ug med et bryllupsband. Det har en nærmest magisk effekt på et tomt eller halvt fyldt dansegulv, når livemusik starter. Pludselig er gulvet proppet, fællessangen starter og danse-moves bliver et hak vildere.

Bryllupsband
Indhent tilbud på bryllupsbands