A Celebration
4.8 / 5 baseret på  5 anmeldelser (Læs anmeldelser)

A Celebration

Hjemby: Odense C Pris: Kr. 9.000 - 17.000
Svarprocent: 97% Svartid: 1-2 timer

Alle de hits der får folk på dansegulvet - Til en pris alle kan være med på

Vi er et professionelt partyband der spiller et hav af dansehits fra de sidste 5 årtier - 100% live og med garanti for hæse stemmer og ømme fødder til hele selskabet :-) Kontakt os uforpligtende for et godt tilbud!

Repertoiret består af mere end 300 af de største hits fra de sidste 5 årtier, fra bl.a. Kim Larsen og Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Earth Wind and Fire, Tøsedrengene, Danseorkestret, OneTwo, Thomas Helmig, The Beatles, Bryan Adams, Michael Jackson, George Michael, Jason Mraz, Robbie Williams, U2, Rasmus Seebach, Lukas Graham, Daft Punk og mange flere..

Vi kan også engageres i en pakkeløsning der inkluderer musik under middagen. Både som band, en pianist eller guitarist. Kontakt os for at høre mere om mulighederne..

Lige meget hvilken løsning vi sammen finder frem til, er i altid sikre på højeste musikalske kvalitet og god stemning! :-)


Anmeldelser af A Celebration

Peter Lange
Bryllup  -  August 27 2016
Havde et super bryllup hvor Celebration spillede både dinnermusik og efterfølgende op til dans. Det kan varmt anbefales herfra.
Anne Boelsgaard
Bryllup  -  September 05 2015
De forstår virkeligt at sætte gang i en fest. De spillede til vores bryllup i sept på Havreholm slot. De levede klart op til vores forventninger og vi kan klart anbefale dem, Tak for jeres godt arbejde. I var fantastiske ☺️ Mvh Kasper og Anne
Jesper
Bryllup  -  August 08 2015
ACelebration leverede en fantastisk underholdning under middagen og til danse efter. De kan klart anbefales til en brylluppsfest eller anden fest.
Line Jensen
Bryllup  -  August 16 2014
Alt gik fuldstændigt efter planerne..! Det har været nemt lige fra jeg startede med og snakke med bandet frem til de kom :) Bandet havde stillede det hele op da vi selv ankom til festen :) De var utrolige dygtige til og få publikum med og alle var meget tilfredse :) de kunne alle melodierne på sangene der blev sunget.. Gæsterne var meget imponeret.. Klart et band jeg vil anbefalde!!! Og tak for en super aften :)
Pernille Vejle-Sørensen
Bryllup  -  August 16 2014
Bandet var oplagte og i godt humør og spillede en masse blandet musik, hvilket passede rigtig godt til vores bryllupsgæster, som var overvejende i 20'erne og 30'erne.

Kontakt A Celebration

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Medley (Medley)
Nyt Medley (Nyt Medley)
Viva La Vida (Coldplay)
Larger Than Life (Backstreet Boys)
Blame It On The Boogie (Jackson 5)
Can't Stop This Feeling (Justin Timberlake)
Shape Of You (Ed Sheeran)
Every Breath You Take (The Police)
Den Jeg Elsker (Thomas Helmig / Søs Fenge)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her