Black Jack Duo
4.7 / 5 baseret på  3 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Black Jack Duo

Hjemby: Randers NV Pris: 8.000,- - 15.000,- Kr.
Svarprocent: 75% Svartid: 1-2 timer

Musik ud over det sædvanlige ;-)

"Black Jack Duo" er absolut blandt de bedste 2 mands bands her hjemme. Et band for jer som ikke går på kompromis, foretrækker kvalitet og ikke vil nøjes med det næstbedste.

Black Jack Duo optræder top professionelt, hvor man ikke et øjeblik er i tvivl om glæden ved musikken og det at gøre netop jeres arrangement festligt og succesfuldt. En af de mange positive tilbagemeldinger er, at BJD virkelig "kommer ud over scenekanten" uden at overtage festlighederne.

Oplev altid flot sceneopsætning med lys m.m., så der også rent visuelt er en oplevelse for gæsterne. Et band, som er et godt valg til netop jeres fest, og som med deres dæmpede dinér musik og efterfølgende dansemusik med gang i, får folk op fra stolene og ud på dansegulvet.

Intet arrangement er for småt og intet arrangementer for stort. "Black Jack Duo" fyrer den af og giver sig 130% uanset antallet af gæster.

"Black Jack Duo" har et meget bredt og alsidigt repertoire, med både danske og udenlandske hits fra de glade tressere og frem til nu. Vi garanterer at der er musik for både yngre og ældre og vi får det til at ”swinge”.

Spilleglæde kan høres… - og "Black Jack Duo" elsker at spille.

"Black Jack Duo" en sikker succes som både du, som arrangør og dine gæsterne vil huske i lang tid efter.


Anmeldelser af Black Jack Duo

Sølvbryllup  - 
Der blev spillet skøn musik hele aftenen til vores sølvbryllup; under spisning og til dans. Hele tiden passede volumen og stilen perfekt, og det var med til at give festen en rigtig god stemning. Jeg vil gerne booke Black Jack Duo en anden gang hvis jeg skal holde fest.
Fødselsdag  - 
De bedste anbefalinger. Lilly Kørup Christensen
Firmafest  - 
God og afvekslende musik i forskellige genre til både yngre og ældre.

Kontakt Black Jack Duo

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her