The Swinging Dixies
4,9 ud af 5 baseret på  7 anmeldelser | Læs anmeldelser

The Swinging Dixies

Hjemby: Tranbjerg J. Pris: 8.000 - 20.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 12

Rockabilly, swing, rock n' roll & country fra 50'erne og frem til i dag

The Swinging Dixies har spillet sammen siden 2008 og har fra starten fokuseret på at levere de bedste og største klassikere fra 50’erne samt at udvikle deres egne fortolkninger af nyere tids numre – alt sammen med stor respekt for den rå, energiholdige lyd, der kendetegner genren, og som får publikum; unge som gamle; til at begejstres, synge med og fylde dansegulvet aftenen igennem.
The Swinging Dixies består af Jesper D. Hansen i front på vokal og akustisk guitar, Thomas Kromann på hollowbody-guitar samt Michael Kruse på kontrabas.
Bandet har spillet over det meste af landet og til stort set alle former for arrangementer - men uanset størrelsen på arrangementet er bandet altid nærværende og holder kontakten til sit publikum. Valget af numre tilpasses løbende publikums ønsker, og der fortælles gerne et par små anekdoter fra scenekanten, når stemningen derfor er til stede.
Setlisten består af alle de største klassikere fra de gode gamle dage, og tæller således kunstnere som Elvis, Johnny Cash, Chuck Berry, Dolly Parton, Eddie Cochran, Ray Charles, Bill Haley og mange flere. Derudover spiller bandet også en god mængde af nyere pop- og rockhits, som de har udviklet deres egne fortolkninger af. Numre af kunstnere som Robbie Williams, Bruce Springsteen, AC/DC, Guns n' Roses, George Michael, Depeche Mode og Roxette er således også at finde i bandets repertoire.
En koncert leveres i bedste Swinging Dixies-stil: med et glimt i øjet og en garanti for forrygende og bundsolid underholdning fra start til slut – samt rigelig af mulighed for en swing-om til alle klassikerne; nye som gamle.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (7)
Lone Brink Larsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 30 2018

4 kanon festlige gutter, der spiller så man ik kan sidde eller stå stille, fantastisk Rock’n Roll. Waw ! Fantastisk stemning. De kan varmt anbefales, hvis din fest skal ha festlig og fed musik. Vi havde bestilt 3 sæt, det fik vi fuldt ud, fuld knald på dansegulvet, alle vore gæster var vilde med dem og drivvåde bagefter. Tak for jeres del af vores fantastiske fest den 30/6-18 👏👏👏🎸🌞 Mange hilsner fra Lone Brink Larsen & Jørgen I Larsen

Lone Brink Larsen (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juni 30 2018

Utrolig sympatiske musikere. De fangede gæsterne ved den første dans og dansegulvet var fyldt i 2,5 timer. De er meget varierende i musik valg, så de rammer de flestes smag. De var med til at gøre festen uforglemmelig, ikke kun for værtsparret men også for alle gæsterne.

Rene Mikkelsen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: April 14 2017

Kanon Band !!!!! De gjorde VIRKELIG en forklæd til min 50 års fødselsdag her i Sønderborg. Der blev danset og bare flippet ud til musikken 

Minigolfbanen (5 /5) Festtype: Sankt Hans | Dato: Juni 23 2016

Super band der fik alle med, og gav en uforglemmelig oplevelse. Alt forløb som aftalt og vores bedste anbefalinger til disse 3 skønne drenge. Vi har booket dem igen. Minigolfbanen i Saxild

Lis Boje (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Maj 21 2016

Total fantastisk musik. I var med til at gøre min fødselsdag 100% perfekt.

Marianne og Ib Kring (5 /5) Festtype: Fødselsdag | Dato: Juni 28 2014

Tusind tak for en kanonfed indsats / aften i lørdags! I gjorde det helt suverænt. Vi har ikke fået armene ned endnu. At se Jeres spilleglæde, scenekunst, og ikke mindst Jeres musikalske evner, er nærmest hårrejsende flot! Også talrige tilbagemeldinger fra vore gæster roser musikken til skyhøjde, - så derfor de varmeste anbefalinger herfra! Med venlig hilsen Marianne og Ib Kring

poul sørensen (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Oktober 11 2014

Bandet leverede varen,fik god respons fra publikum,ialt en tilfredsstillende oplevelse.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Shake, Rattle & Roll (Bill Haley & His Comets)
Why Don't You Get A Job? (The Offspring)
(C'est La Vie) You Never Can Tell (Chuck Berry )
Blue Moon Of Kentucky (Bill Monroe )
You Shook Me All Night Long (AC/DC)