HITZILLA
5.0 / 5 baseret på  28 anmeldelser (Læs anmeldelser)

HITZILLA

Hjemby: Jylland Pris: 15000-30000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 42

Professionel :: Musikglæde :: Højt service niveau ::

Vi er HITZILLA (tidligere ACOUSTIC HEAVEN), vi har igennem mange år spillet til utallige bryllupper, hal baller, Firma fester, fødselsdage, byfester, Julefrokoster og alt muligt andet.
Vi ved hvad der skal til for at sætte gang i en fest, og tilpasse musikken til gæsterne.
Vi tilbyder også en prof. DJ - til vores pauser eller under maden, eller begge dele, det aftaler vi med jer.
Vi spiller primært danske hits fra 80’erne men også nyere og ældre, og internationale hits.
Vi er et rutineret LIVE band, som brænder for musikken og spiller sangene med hjertet.
Vi er meget professionelle musiker, med et meget højt service niveau.
Vi har spillet til utallige fester, og elsker at få folk på dansegulvet og se gæsterne synge med!
Festen er vigtigst, musikken er prikken over i'et 😁

Læs vores kunde anmeldelser på dem som har booket os via 123festmusik. Og kig ind på vores Facebookside, for at se flere anmeldelser!

Jan: Guitar & sang.
Bente: Forsanger.
Morten: Bas & sang.
Joel: Trommer & kor
Michael: Keyboard & kor


Anmeldelser af HITZILLA

Niklas Skovgaard Bilgrav
Bryllup  -  August 27 2022
Fantastisk velspillende band, kan kun anbefales herfra.
Louise Snorgaard
Bryllup  -  August 13 2022
Vi havde booket Acoustic Heaven til vores bryllup, og det er vi rigtig glade for. De spillede fra kl. 18-02, og det lød så godt! Vi har fået så mange positive kommentarer fra vores gæster på musikken. Vi havde ønsket et par bestemte sange, og de blev mødt meget positivt. Jeg vil helt klart booke dem igen. De havde overset vores betaling, hvilket jo kan ske. Men i stedet for at blive trukket til side kl. 02 om natten, hvor promillen ikke er lav, kunne det have været rart, det var blevet gjort tidligere på dagen.
Anna Marie Munch
Bryllup  -  April 11 2020
I var absolut fremragende fra start til slut 😀 de varmeste anbefalinger herfra - I blev rost til skyerne👍😀 Dejligt varierende musik der var med til at sætte gang i gæsterne👍 Dejligt at I tilpassede lyden efter gæsternes anbefalinger 👍
Katrine
Bryllup  -  August 17 2019
Acoustic Heaven spillede til vores bryllup den 17. August 2019. Uden tvivl et helt FANTASTISK band! De spillede både under middagen og efter til fest og dans. De forstod at fange stemningen og fik gæsterne ud på dansegulvet. Derudover er de yderst professionelle. Efterfølgende har vi fået flere henvendelser fra vores gæster, som alle roser bandet til skyerne. Vi vil sige stort TAK for at i var med til at gøre vores dag helt perfekt og kan varmt anbefale alle at booke dette skønne band. Største bifald herfra. De bedste hilsner Brudeparret Søren & Katrine
Karsten Vinding
Julefrokost  -  December 02 2017
Vi havde booket Acoustic Heaven til vores julefrokost. Jeg har kun positive ting at sige. Bookningen gik smertfrit, med hurtige svar og fleksibilitet i forhold til arrangementet. Venlig og imødekommende hele vejen igennem. På selve aftenen var de der i god tid, og havde alting klar til tiden. Musikken var virkelig god, de spiller virkelig godt, og forstod at holde dansegulvet fyldt. Der var noget for de flestes smag. Under spisningen var der rolig musik, med et par "sing along" sange. Der var virkelig god stemning, og de var også meget fleksible med hensyn til musikønsker og en enkelt "gæste"optræden. Jeg kan varmt anbefale dem, vi er allerede i gang med at booke dem igen til næste år.
Søren Andersen
Julefrokost  -  November 18 2017
Acoustic Heaven forstår at spille til årets julefrokost i Hammershøj. Super hyggelig musik under middagen, spædet med et par enkelte fællessange. Når der spilles op til dans forstår de bare at holde et dansegulv i gang, med deres brede spektrum af musikgenrer. Fedt at man bare har lyst til at danse hele tiden, fordi der kommer det ene fede nummer efter det andet. Tak for en fantastisk aften.
Winnie Sommer Jensen
50 års fødselsdag  -  November 11 2017
Stor tak til ACOUSTIC HEAVEN for en helt igennem professionel musik oplevelse. Tak for Jeres måde at være på. Total oppe at køre over, hvor fed en oplevelse det var at have Jer til at spille til min 50 års fødselsdag. En dag jeg og mine gæster aldrig glemmer. Ikke sIdste gang at vi booker ACOUSTIC HEAVEN til en fest. Både under og efter middagen var musikken bare i top.👍👍👍🎉🎉🎉😍😍😍 Mange hilsner JØRGEN
Frank Andersen
Anden fest  -  November 04 2017
God lyd og super god musik. Behagelige at snakke med før, under og efter festen😀
Flemming Bang Larsen
40 års fødselsdag  -  September 09 2017
Super god musik - kan kun anbefale dem
Trend Camping
Sommerfest  -  Juli 08 2017
Det er et rigtig godt band. Meget proffesionele hele vejen igennem. Var klar til at spille i god tid inden start. God og alsidig musik, meget hyggeligt "stille" musik under spisningen. Rigtig godt dansemusik. Søde og venlige personer. Helt klart et band at anbefale.
Birgitte Sibbersen
Bryllup  -  Juni 10 2017
I er et super proffesionel band :-) Spillede først stille og dejlig dinner musik og efterfølgende dansemusik for fuld udblæsning :-) Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og alle gæster var i hopla. Ikke sidste gang vi booker jer :-) Flere af vores gæster har sagt, at de aldrig har været til en fest, med så god musik både under middagen og til dans. Alle fyrede den bare af, både unge og gamle :-) Tusind tak fordi I var med til at gøre vores bryllupsdag helt speciel :-) Knus Birgitte og Torben
Maria Ellermann
30 års fødselsdag  -  November 12 2016
Jeg havde til min 30 års fødselsdag booket Tina og Jan fra Acoustic Heaven. Efter tæt dialog med Tina havde vi sammenstrikket musik lige efter mit hoved. Tina og Jan havde endda øvet flere af Tina Dickows sange - selvom de ikke var en del af deres repetoire. De kom i god tid inden mine gæster og stillede diskret op. Herefter sad de stand-by til at festen var klar til dans. Virkelig super service. Lydniveauet blev tilpasset lokalet, så der både var plads til snak og dans. De spillede i 3 timer og var virkelig gode til at situationsbedømme musikvalget. Stille start og vild slutning. Derudover var de super behagelige og gode til starte festen - som i øvrigt varede til kl 6 ;)
Per terkelsen
60 års fødselsdag  -  Oktober 29 2016
Der er tale om et meget professionelt band, der burde have 10 stjerner, de sprænger skalaen. De er udover at være musikalsk meget dygtige samtidigt ualmindeligt dejligt smilende og tiltalende mennesker. De kan det hele såvel dinner musik som danse musik. Til min fest blev de understøttet af spontane klapsalver under middagen og senere et fyldt dansegulv fra start til slut. De var et stort plus for festen.
Karina Møller
Bryllup  -  Oktober 08 2016
Vi havde Acoustic Heaven til at spille til vores bryllup, og det var intet mindre end fantastisk! Stille og rolige klassikere under maden og gang i den på dansegulvet bagefter. Bandet har et kæmpe repertoire og det var en fornøjelse at høre dem give den gas. Vi kan klart anbefale Acoustic Heaven, som udover deres musikalske talent også bare er nogle herlige mennesker, som man føler sig tryg ved.
Torben Pedersen
Bryllup  -  September 03 2016
Acoustic Heaven spillede til vores bryllup lørdag den 3/9-16, og det var en helt fantastisk oplevelse. Super professionelt hele vejen igennem. De kom om eftermiddagen og stillede op og lavede lydprøver, inden vi skulle gå til bords. De skulle gå på ved 23 tiden, og selvom det blev lidt forsinket fra vores side, så ventede de helt tålmodigt. Super søde og venlige mennesker. Og hvad angår musikken så er de helt FANTASTISKE. Det hele lød super godt og der var hele vejen igennem, masser af mennesker på dansegulvet. De overgik virkelig langt over hvad vi havde forventet, og håbet på. De gjorde virkelig vores bryllupsdag helt perfekt <3 Eneste minus var, at tiden gik ALT for hurtig. Der er ingen tvivl om at vi vil hyre dem igen, når vi skal holde stor fest. Den største TAK til 4 utrolig dygtige og professionelle mennesker.
Susanne Stokholm Andersen
Sølvbryllup  -  Maj 21 2016
Vi bookede i november 2015 Acoustic Heaven (band) gennem 123festmusik til vores sølvbryllupsfest i maj 2016. Det fortrød vi bestemt ikke. Tina kontaktede os inden festen hvor vi fik detaljerne på plads. Under middagen spillede de stille og roligt dinnermusik som aftalt, de var meget opmærksom på at musikken ikke var for høj under middagen. Holdte få og korte pauser. Da de spillede op til dans fik den hele armen, de fik alle på dansegulvet og det var fyldt hele tiden, de fornemmede hurtigt hvilken slags musik vores gæster kunne lide at danse til. På opfordring gav de ekstra numre, da aftenen var ved at være slut. Alle vore gæster roste bandet og valg af musik. det betød meget for os og det gjorde os blot endnu mere glade for at have booket Acoustic Heaven til at spille til vores fest. Kærlig hilsen Susanne og Martin Andersen.
Line meier
Bryllup  -  April 30 2016
Acoustic Heaven spillede til vores bryllup i april 2016. De spillede super godt og fik alle gæster ud på dansegulvet. De kom til planlagte tid og var meget professionelle. Acoustic Heaven var med til at gøre aftenen perfekt. Vi kan på det varmeste anbefale dem❤️ Vh Line og Jens
Dieter Jensen
Konfirmation  -  April 16 2016
I forbindelse med min datters konfirmation havde vi booket Acoustic Heaven Duo. Det er et valg vi ikke har fortrudt. Vi oplevede to musikere som i den grad overraskede os positivt med deres enorme indlevelse og engagement. Tina's lidt hæse stemme lyder simpelthen som en drøm og når den så bliver suppleret med guitarvirtuosen Jan's sublime guitarspil så ender det hele på et niveau vi ikke havde regnet med. Selv min datter var imponeret (Og der skal altså noget til). Endnu en ting der skal nævnes, er deres flexibilitet i forhold til den tid de var bestilt til at spille. Vi havde sagt til dem, at de skulle spille fra klokken 2000 til 2400, men tiden løb fra os under middagen. De var heldigvis meget forstående og gik først på kl. 2100 og spillede alle 4 timer, således de først var færdige kl. 0100. Det synes vi var super fedt, at de sætter kunden i første række. Vi takker Tina og Jan for en rigtig dejlig aften/nat og siger på gensyn, for det er ikke sidste gang vi bruger dem
Tina Gade
Sølvbryllup  -  Marts 26 2016
Acoustic Heaven spillede til vores sølvbryllup i Viborg med knap 80 gæster. Vi havde forud for festen en god dialog og fik alle aftalerne på plads, - hvilket også betød, at alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Acoustic Heaven var medvirkende til, at stemningen var helt i top, og dansegulvet var hele aftenen fyldt med danseglade gæster, som efter bedste evne sang med på de mange kendte sange. Vi kan kun give Acoustic Heaven vores bedste og varmeste anbefalinger, - det var god musik for både unge og ældre, og kvaliteten var helt i top. Tina og Bjarne
Lars jørgensen
Kobberbryllup  -  Februar 06 2016
Acoustic Heaven spillede til vores kobber bryllup i Kibæk krydsfelt. De ringede inden tiden samt sendte SMS med hvad der var aftalt, så intet kunne gå galt. Det gjorde der heller ikke, alt klappede bare lige fra start. Bandede leverede en suveræn musikalsk oplevelse, de var hele tiden opmærksom på om lydniveauet var i orden. Deres repertuar var bredt og der var mange numre vi kunne synge med på. Det bevirkede også at danse gulvet var fyldt konstant. De var meget flexible med tidsplanen, da den skred en halv time fra vores side af, så blev de bare ved det længere. Det var også fantastisk at have et band ude at spille som kun holdet små korte pauser. Vi fik virkelig noget for pengene. Vi kan kun give Acustic Heaven vores varmeste anbefalinger. Kh. Dorthe og Lars Jørgensen
Niels Søgaard Hansen
60 års fødselsdag  -  November 14 2015
Vi havde den store fornøjelse at have Acoustic Heaven til at spille til min 60 års fødselsdag.Vi fandt bandet via 123 festmusik, og var ikke i tvivl om at det skulle være dem, da vi havde hørt lidt af deres musikeksempler. Vi havde en rigtig god dialog i ugerne op til festen hvor vi fik vendt alle de praktiske ting - og hvor de var meget fleksible i forhold til at tilpasse sig til vores tidsplan. Bandet kom som aftalt og fik sat grej op og lavet lydprøver osv. Der blev spillet musik under spisning på perfekt niveau, så alle kunne tale sammen. Tina var hele tiden opmærksom på om lydniveauet var rigtigt. Senere på aftenen kom der gang i noget dans - også her glimrede bandet med den rigtige timing og "skruede op" så det passede. Dansegulvet var stopfyldt fra start til slut! Vi havde en FANTASTISK fest, hvor bandet gjorde sit til at det gik sådan. Meget høj kvalitet i sang og guitar mm. og et stort katalog af musik - jeg tror ikke der er noget, de ikke kan spille. Vi kan 110% anbefale Acoustic Heaven, hvis man vil have kvalitetsmusik og en garanti for en god fest! Vi booker dem garanteret også til min 70 års fødselsdag ;-)
Susanne Bjørn Thøgersen
60 års fødselsdag  -  Oktober 24 2015
Acoustic heaven spillede til min mors 60 års fødselsdag, hvilket var en stor succes. De var meget professionelle og leverede god musik, som fik folk på dansegulvet. Kan varmt anbefales! :o)
Henriette & Tom Levin
Kobberbryllup  -  Oktober 17 2015
Vi havde Acoustic Heaven til at spille til vores kobberbryllupsfest. Vi kendte dem ikke på forhånd. Vi fandt dem på 123festmusik, og lyttede til deres lydfiler. Vi bookede dem, vel vidende at der fifles meget med lydfiler. Men hold da lige op. De overgik langt de lydfiler de havde liggende. De havde fra start til slut et drive og en nerve der tog kegler. Der var ikke mange øjeblikke i løbet af aftenen at dansegulvet var tomt. Da vores autistiske søn ønskede et nummer de ikke lige havde på setlisten, fandt de den i en pause på I-padden, og spillede så fra den. De havde en perfekt føling med festen hele vejen igennem, og synes vi at det blev for højt, skruede de straks ned.Op til dagen fik vi løbende sms'er fra Tina, så vi var aldrig i tvivl om at de nok skulle dukke op, og at alting var okay. Acoustic Heaven var sammen med vores dejlige gæster, med til at gøre vores aften perfekt og uforglemmelig. Vi kan kun anbefale dem til andre der ønsker en god dansefest med sange der kan synges med på. Vi kunne næsten ikke gå dagen efter, og stemme var heller ikke meget af. Vi glæder os til at hyre dem en anden gang ☺
niels
50 års fødselsdag  -  September 26 2015
Tak for en super fed aften, med jeres gode band. I kommer virkeligt rundt med jeres meget varieret rep. og har et god tag I pubilkum. Selv på et lille spillested fik I en fed stmning igang og masser på dansegulvet. Super forsanger og hold da op en dygtig guitarist. Vi ses forhåbentligt igen Niels Madsen
Ann
Bryllup  -  August 15 2015
Dette band er I bare nødt til at booke!!! Uden tvivl!!! Allerede samme dag som jeg havde lavet en søgning på 123festmusik kontaktede Tina fra Acoustic heaven mig pr. mail. Da jeg ikke havde svaret efter 2 dage sendte hun mig en sms for de ville SÅ gerne spille til vores bryllup! Vi fik nogle lydfiler og blev enig om en god pris og så var de booket! Derefter var der løbende kontakt i månederne op til brylluppet så man ikke følte sig glemt eller manglede svar på noget. Kort inden festen lavede vi endda om i programmet så arrangementet også blev med dinner musik - også til en god pris. Da vi ankom til aftenfesten var der stillet op og bandet var klar da vi trådte ind i spisesalen - så hyggeligt! Det var det helt rigtige niveau og musik valg til dinner! Da dansefesten gik i gang var der bare power fra start og vi fik folk ud og danse - vi var et lille selskab så gulvet var ikke fyldt hele tiden men musikken fortsatte ufortrødent og opfordrede folk til at komme ud på gulvet! Der blev spillet nyt og gammelt lige i vores stil - og de havde hørt efter da især bruden med veninder gerne skulle rocke til lidt "bamse-sange"- den fik ikke for lidt! :):):) Bandet spillede perfekt hele aftenen, der var ikke på noget tidspunkt vi synes det lød til at de var ved at gå "døde" og de blev ved til det sidste!! Da der til sidst ikke var nok damer ofrede Tina sig og tog brudens far med på gulvet - stor succes!!! vi siger tak for en mega fed fest - og vi booker jer gerne en anden gang og anbefaler Jer helt klart til vores venner og familie - vi ved jo i gerne kører langt! I var så seje :-) :-) :-)
Tina
Bryllup  -  August 08 2015
Vi lavede et opslag på 123festmusik.dk, hvor vi søgte dinner og dansemusik til vores bryllup. Tina fra Acoustic Heaven kontaktede os via mail og linkede til deres hjemmeside - vi kunne lide hvad vi hørte og endte med at booke dem😊 Hele tiden op til brylluppet har vi været i både SMS og mail-kontakt med Tina, som bla. har været god til at spørge ind til vores ønsker og forestillinger! De har bla. øvet vores sang, "Here Without You" med 3 Doors Down op til vores bryllup! Pga. div indslag til brylluppet, skulle hele tidsplanen fremskyndes med tre kvarter, hvilket lidt gik ud over opstilling af musikken og lydprøver, men hverken vi eller gæsterne mærkede noget som helst til det! Noget af det bedste var, at Tina 2-3 dage før brylluppet skrev en SMS og bare ridsede hele vores aftale op i korte træk! Super professionelt og en bekymring mindre op til vores store dag😊 Vi har kun været glade for at vi bookede Tina og Acoustic Heaven som band (alle 4)
Janne
Bryllup  -  Juni 13 2015
Vi havde fornøjelsen af at have Acoustic Heaven til at spille til vores bryllup. Det var super god musik af høj kvalitet og vi er ovenud tilfredse. Mange af gæsterne gav også udtryk for at det var virkelig god musik og at de sagtens kunne finde på at hyre Acoustic Heaven til fremtidige fester. Bandets musikalske omdrejningspunkt er en yderst kompetent guitarist, men hele bandet er dygtige musikere og godt sammenspillet. Forsangeren har desuden en god stemme. Deres repetoire er bredt; med hovedvægt på dansevenlig dansk pop, men inkluderer også en række udenlandske klassikere. Der var godt gang i dansegulvet hele aftenen. Ud over at være gode musikere er medlemmerne af bandet meget behagelige og nemme at tale med. De er meget servicemindede og øvede bl.a. en særlig sang vi havde ønsket os. De bekræftede vores aftale flere gange i forløbet op til festen og kom til det aftalte tidspunkt. Vi kan absolut give Acoustic Heaven vores varmeste anbefalinger. VH Janne og Peter
Carsten Østergaard
Sølvbryllup  -  Juni 06 2015
Det hele startede med en god dialog, hvor forventningerne afstemtes. Vi havde en rigtig dejlig sølvbryllupsfest, hvor musikken satte den berømte prik over i'et. Dygtige musikere der leverede varen. De dominerede på ingen måde festen, men sørgede for en lind strøm af dejligt musik der faldt lige i vores smag. Masser af skønne 80'er og 90'er hit men også nyere numre. Musikken var perfekt at danse til, og hvis man ikke var til dans, har rigtig mange af vores gæster sagt at det var skøn at lytte til. For de danseglade var det svært at holde sig i ro. Musikere der kan deres kram, guitarspil i topklasse, og Tinas vokal er helt i top. Kan varmt anbefale duoen!

Kontakt HITZILLA

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Nye sange kommer løbende (Vi opdaterer løbende)
Blinding lights (The Weekend)
Flash dance (Maniac)
Proud Mary (Tina Turner)
Stor Mand (Odbjerg)
Aldrig undvære dig (Danser med drenge)
Dieters Lieder (Dig og mig)
Fed rock (Shubidua)
Sol hverv (Lord Siva)
Indianer (Tøsedrengene)
Regndans (Danseorkestret)
Blitz Baby (Jung)
Vimmersvej (Bamses venner)
Wholl stop the rain (Creedence Clearwater)
Tarzan Mamma mia (Kim Larsen)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Hjem til Århus (På slaget 12)
Stærk tobak (Shubidua)
Lidt i fem (Rasmus Seebach)
Hvorend jeg går hen (Søs Fenger)
Sleeping my day away (D.A.D.)
This is my life (Kim Larsen)
Alpetop (Shubidua)
Mustang Sally (The commitments)
Video Video (Brixx)
Lets twist again (Chubby Checker)
Kom tilbage nu (Danseorkestret)
Og mange flere (Diverse)
Rocazino (All my Love)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her