Bryllupsduo
4.8 / 5 baseret på  37 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Bryllupsduo

Hjemby: Kbh Pris: 1000-20000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Sang og musik, under middag og til dans.

Bryllupsduo består af de to musikalske barndomsvenner Johannes Jørgensen og Jens Jakob Nissen. Vi har igennem de sidste 20 år spillet til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæer, receptioner, firmaarrangementer osv.
Vi spiller behagelig og afstemt dinermusik under middagen og spiller for på div. sange.
Efter middagen spiller vi god dansemusik for alle aldersgrupper. Vi får folk ud på dansegulvet men spiller ikke så højt at gæsterne ikke kan snakke med hinanden. Vi lægger vægt på at finde en god balance så alle gæster får en god fest.
Instrumenteringen består af el-klaver, guitar, SPD-SX-drums og vokal, og musikken er 100% live uden brug af backingtracks eller "selvspillende keyboards".
Undertiden udvides besætningen med saxofon eller med bas, trommer og el-guitar.
Hvis det ønskes, modtager vi gæsterne ved ankomsten med festlig sang og harmonika.
Vi har mulighed for at medbringe discolys og discokugle efter aftale.Anmeldelser af Bryllupsduo

Anden fest  - 
Ankom lige på aftalte klokkeslæt. God underholdning tilpasset stemningen.
Fødselsdag  - 
Johannes spillede til vores firmas fødselsdag om morgenen, da vi tog imod medarbejderne. Johannes var med harmonika og sang et alletiders indslag, der satte en god og underholdende stemning, og alt blev spillet med humor og imødekommenhed. Vi giver Johannes en varm anbefaling!
Bryllup  - 
Super god duo der spillede lækkert under middagen til vores bryllup og spillede op til dans bagefter. Vi var meget tilfredse med dem og har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster. De kan bestemt anbefales.
Bryllup  - 
Johannes tog imod bryllupsgæsterne med harmonika spil mens han gik rundt mellem gæsterne. Under maden blev der spillet levend og med indlevelse - en super god oplevelse. Han har en virkelig god følelse af gæsterne og spiller rigtig flot ! Vi ses helt klart igen
Bryllup  - 
Johannes kom til tiden og spillede de herligste viser, som alle kunne synge med på. Han spillede endv. til sangene som var til festen. Han er en meget dygtig artist. Giver ham den bedste anbefaling og vil 100 % booke ham en anden gang. På gensyn :-)
Bryllup  - 
Bryllupsduo kan varmt anbefales til alle! De var klar da vi ankom til feststedet og begyndte at spille udendørs under vores velkomstdrinks. De spillede noget roligt musik under middagen og spillede med under alle sangene/indslagene. Senere på aftenen satte de gang i festen og tilpassede musikken så alle kunne være med, samt de tilpassede temaerne (vi er fra forsvaret) og spillede alt hvad folk ønskede, også selvom det ikke var noget de havde noder på. Bryllupsduo kan varmt anbefales, vi vil helt sikkert bruge dem, hvis vi skal have musik til en fest igen.
Bryllup  - 
De spillede til vores fest lørdag d 5 maj 2018,og de var super gode og alle har givet os positive tilkendegivelser om deres underholdning. Vi er sikre at ville bruge dem igen til at skabe stemning og hygge.
Anden fest  - 
Den 21. januar 2018 var der Søndagscafé på Hyldegården i Ringsted. Denne dag var helt særlig, fordi søskendeparret Tabita og Johannes Sørensen kom for at underholde. Det blev en dejlig oplevelse for de mange fremmødte. Alle var begejstret for underholdningen. Tabita og Johannes sang spillede på smukkeste vis, dels solonumre, men også numre, som alle kunne synge med på. Tak for en dejlig eftermiddag. Tabita og Johannes kom meget velforberete og medbragte en folder med sange, udvalgt til dagen, så vore sangbøger fik vi ikke brug for. Indimellem blev der også fortalt små historier om kunstnerne, hvis numre de fremførte, og også lidt om dem selv. Vi kan varmt anbefale dette charmerende, musikalske par. Venlig hilsen Karin / Frivilligcenter Hyldegården Hyldegårdsvej 42 4100 Ringsted
Oktoberfest  - 
Et par gode drenge som kom i god tid og var hurtig til at hjælpe med fællessang.. Et godt og bredt repertoire af god musik. Startede som aftalt med tyroler musik og efterfølgende musik til alle gæsters behagelighed. Vi kan kun varmt anbefale 2 dygtige musikere.. Mvh Pia og Tom
Fødselsdag  - 
Johannes Jørgensen spillede til min fødselsdag i lørdags. Han var der da jeg ankom, i god tid. Han var fantastisk, han skabte en enorm god stemning, han var sød og behagelig, han gik rundt imellem os og spillede harmonika. Han spillede udover den aftalte tid, vi kunne ikke stoppe. Hvis jeg kunne give gam 10 stjerner skulle han have det. Han måtte aflevere mange visitkort til glade gæster. En stor ros til Johannes som spillede alt det gæsterne kunne lide. Birthe Petersen
Bryllup  - 
Vi havde bryllupsduo til vores bryllup. Vi havde til kage og reception om eftermiddagen harmonika spil fra Johannes som gjorde en super hyggelig stemning. Senere var de gode til at spille afdæmpet sange under spisningen samt spille op til dans senere hvor de både fik de unge og ældre med! Jens Jakob havde en super god stemme!! De var med til at gøre vores store dag til en uforglemmelig dag Stor ros til Johannes og Jens Jakob også fra vores gæster!!👍👌
Bryllup  - 
Johannes var enormt sød og imødekommende. Han skabte en fantastisk stemning og havde endda iført sig et sæt matrostøj som passede til temaet til vores venindes bryllup:)
Oktoberfest  - 
Rigtig, rigtig fint Oktoberfest-indslag. Festlige, godt humør, fleksible. Vil helt klart anbefale dem til andre og booke igen en anden gang!
Bryllup  - 
Bryllupsduo gjorde et fantastisk job. De kom til tiden og de spillede mange af de sange vi i forvejen havde ønsket. De tilpassede sig på fornemste vis selskabet. De sang og spillede fantastisk både til dinner og dans. Vi kan jeg varmt anbefale alle at hyre bryllupsduo.
Oktoberfest  - 
50 års fødselsdag m. Oktoberfest som tema. Bryllupsduo ankom i god tid og fik sat gear op og gjort klar. Så stod Johannes og Jens Jakob udenfor teltet og spillede og sang festlig tyrolermusik mens gæsterne ankom. Det gav den helt rette stemning til vores tema. Bagefter spillede de i teltet mens vi spiste. De fik gæsterne til at synge med og danse på bænkene. De fik skabt den helt rette stemnig og vi har fået masser af positive tilbagemeldinger fra vores gæster. Vi kan varmt anbefale Bryllupsduo til enhver slags fest.
Bryllup  - 
De gjorde det så godt.
Bryllup  - 
Havde "bryllupsduo" spillende til vores bryllup med saxofon og klaver. De spillede både til ceremonien og efterfølgende jazz som baggrundsmusik. De gjorde det fantastisk og var med til at gøre det til den helt perfekte dag. Der var en god dialog med dem op til brylluppet, de svarede hurtigt, og var meget flexible ift vores musikønsker. Vi kan varmt anbefale dem!
Konfirmation  - 
Fantastisk makkerpar, der har supergod indlevelse og fornemmelse for deres publikum. Gode til at tage initiativ! ifx inden velkomst tog I initiativ til at spille udenfor og nærmest gå gæsterne imøde med musik, det var en dejlig overraskelse for gæsterne. under middagen var I gode til at starte fællessang. I var en naturlig del af festen og styrede os perfekt igennem gæsternes sange til konfirmanden. Tusinde tak for at I var med til at give Emilie en fantastisk konfirmationsfest. I er superdygtige! I både spiller og synger godt. Vi håber vi får chancen for at høre jer spille igen en anden gang! mange roser til jer begge fra Emilie, Peder og Yvonne Madsen i Næstved
Anden fest  - 
Johannes var en rigtig god og festlig musiker. var god til at få gæsterne med til sang og musik. Det var dejligt at han spillede på harmonika også, det satte beboerne meget pris på. . Vi vil helt sikkert benytte os af Johannes igen, evt. også med det større orkester til et andet arrangement i huset. Johannes ankom i god tid og var klar til at spille som aftalt.
Firmafest  - 
Punktlige, festlige og skabte god stemning
Sommerfest  - 
Vi havde hyret JJ via 123Musik til at spille til vores sommerfest på Kronborg. Dinnermusik og efterfølgende musik til dans. JJ Duo ramte lynhurtigt vores musiksmag både som baggrundsmusik til dinner men så sandelig også til dansen bagefter. Stor cadeau til musikerne som var med til at gøre festen til noget særligt. JJ duo var kommet i ordentlig tid og havde stillet issenkrammet op og var på fra første minut. God kommunikation aftenen igennem. Alt i alt en rigtig god oplevelse for os. Kan helt klart anbefale JJ Duo til en hvilken som helst fest du måtte ønske at skyde af.
Fødselsdag  - 
Musik kommer fra levende mennesker. Når det kommer fra hjertet, og musikere forstår at tilføje noget til den musik de spiller, så er det kunst. Og når de samtidigt forstår at læse festen, så får du, hvad du har brug for. Og på det rigtige tidspunkt! Jens Jakob og Johannes skabte festen som vi husker ligeså godt som "smuk festen".
Bryllup  - 
Bryllupsduo var med til at gøre vores bryllup til en fuldstændig uforglemmelig dag. De afpassede musikken til den ældre del af selskabet, når der var behov for det og ligeledes for den yngre del af selskabet og så sang og spillede de 'Heart of an engel' helt utrolig smukt. Den havde vi ønsket som musik til brudevalsen. Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi kan varmt anbefale dem !
Bryllup  - 
Rigtig gode musikere, som var gode til at spille og synge med på sange, spille de sange vi ønskede og god musik.. ;)
30 års fødselsdag  - 
Johannes og Jens var intet mindre end fantastiske. De var med til at gøre min 30 års fødselsdag et en uforglemmelig aften. Mange af mine gæster roste dem til skyerne, så jeg er fuldt ud tilfreds med deres optræden. Det bliver ikke sidste gang jeg bruger dem til en fest! Tusind tak!!
Bryllup  - 
Disse to gutter var med til at gøre voress bryllup til en rigtig fest. De spillee passende afdæmpet under middagen, hjalp til med festsangene og satte gang i festen bagefter. De var utrolig dygtige og venlige og vi ville klart hyre dem en anden gang. Vh. Kent og Katrine
Anden fest  - 
Godt band, meget professionelle!! Varme anbefalinger herfra!!!
Bryllup  - 
Det var bare en super oplevelse. Han kom med små historier inden sangen og han kunne rigtig få selskabet til at synge med. En musiker jeg helt sikkert vil anbefale til andre.
Bryllup  - 
Jeg var meget tilfreds det var en fantastisk oplevelse for min svigerdatter da der blev sunget en sang på færøsk, der blev sunget 2 numre og de gav dem bare så godt så vi var ovenud tilfreds og glad for vores valg. Han forstod at få gæsterne med og kunne fortælle lidt sjove historier. Jeg vil absolut anbefale ham/ dem til andre.
Oktoberfest  - 
De var meget flexible og havde et stort repertoire af musik. De overholdte vores aftaler og var med til at have en god fest. Jeg vil nok overveje dem en anden gang.
Julefrokost  - 
Overholdt alle aftaler, effektiv spilletid, var "på". Der blev både spillet på klaver fra scenen og harmonika blandt publikum.
40 års fødselsdag  - 
Artisten havde en afslappet og åben tilgang til selskabet og skabte en hyggelig stemning. Han var dygtig musikalsk og klar på ønsker fra selskabet. Vi var særligt glade for delen på harmonikaen. Vi var godt underholdt og vil klart anbefale ham til andre.
Bryllup  - 
I var gode til at følge stemningen .i levet op til vores forventning. I gjorde folk glade
Bryllup  - 
Dejlig oplevelse, de kom og stillede op i god tid og var gode til at fange den stemning som der var til festen.
90 års fødselsdag  - 
4 stjerner af 5, da alting altid kan blive endnu bedre. Vi vurderer kun din harmonika underholdning, da vi denne gang, kun har gjort brug af ham/dig/Johannes, og evaluering kun efter hvordan fødselarerne oplevede Johannes underholdning med deres favorit HARMONIKA SPIL!! -og resultatet er at vores forældre på bare 80 og 90 år,følte sig rigtig godt tilpas, og så godt underholdt , og de er ellers ret kræsne!!, da de har været til mange harmonika træf/ fester!! SÅ Johannes, =halvdelen af "bryllupsduo, "det var alle pengene værd,så vi kan kun give dig den varmeste anbefaling og stor TAK for din professionelle tilgang til at gøre festen god for værtsparret. TUSINDE TAK FOR DET JOHANNES
60 års fødselsdag  - 
Alt forløb som aftalt, musikken var god og iørefaldende. De kan spille alt hvad vi lige kunne finde på af ønsker, og de var også gode til at komme med bemærkninger , små historier som satte stemningen helt i top. Tak for en god og underholdende fest som i var meget med til at skabe.- Hilsen Michael Ravn
Sommerfest  - 
Meget imødekommende, beboerne på plejecenteret nød det rigtig meget

Kontakt Bryllupsduo

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Hymn to freedom (Oscar Peterson)
Love me tender (E. Presley)
Let me entertain you (R. Williams)
Alle Sømænd (Otto Brandenburg)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her