Lando & Kathrine
4.8 / 5 baseret på  11 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Lando & Kathrine

Hjemby: Løkken Pris: Kr. 8.000 - 15.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Lando og Kathrine - musik til festen.

Leder du efter det bedste musik til din næste fest?
Vi er en erfaren og udtryksfuld duo der spiller iørefaldende dinérmusik og veltilpasset dansemusik til alle lejligheder og for alle aldersklasser. Repertoiret er utroligt stort og spænder bredt, MEGET bredt.

Lando og Kathrine placerer sig i eliten af festmusik!

Lando og Kathrine spiller musik til festen og sikre hits fra de sidste 6 årtier men lægger hovedvægten på musik fra 80erne og frem til i dag. Selv helt nye radiohits og dancehits fra top 10 listen er på repertoiret som løbende udvides og vedligeholdes.

Hvis I booker Lando og Kathrine får I med GARANTI, velkvalificeret musik til jeres fest.
I har SIKKERHED for at den musikalske del af festen forløber fuldstændigt PROBLEMFRIT og uden anledning til gene under middagen eller for gæster der ønsker at tale sammen under dansen.

Vi sætter FOKUS PÅ DIG som vært, derfor er vi meget opmærksomme på alle de dejlige traditioner der høre med til de forskellige typer af fester vi spiller til og vi sørger for at alt forløber lige præcis sådan, som du ønsker det.

Lando & Kathrine
80er Hits - https://www.youtube.com/watch?v=fsLeTXVgVKw
90ér Hits - https://youtu.be/WQKgm9tvS0Q
RadioHits one - https://youtu.be/shiDsWguK4Y
RadioHits two - https://youtu.be/sv5maOe3qyQ

Rigtig god fest!


Anmeldelser af Lando & Kathrine

Lone Vile
50 års fødselsdag  -  November 04 2017
Super musik og virkelig dygtig sangerinde 😊 Var med til at gøre vores fest til en succes.
Jeanettr
50 års fødselsdag  -  Januar 28 2017
Fantastisk evne til at tilpasse musik til spisning og bagefter til dans. Skøn sangerinde. Lando Duo er med til at holde festen i fang på en dejlig måde så der hele tiden var folk på gulvet og de spiller endda ønsker fra gæsterne. Lan kun give mine varmeste anbefalinger
Susanne Nielsen
50 års fødselsdag  -  November 25 2016
Lando mødte meget tidligt og havde stillet op, da vi ankom til stedet. Han spillede alsidigt musik under middagen, og han tog hensyn til et par tvillinger på 5 mdr. Da dansen begyndte var sangerinden klar, og de gjorde alt for at sætte gang i folk. Efterfølgende har jeg kun fået ros for valg af musik, og rosen kan kun sendes videre til Lando Duo.
Bjarne Olesen
70 års fødselsdag  -  Maj 20 2016
Lando har en speciel evne til at føle selskabet, Vi har nu haft artisten 2 gange til privatfester og det har været stor succes hver gang. Glad hilsen fra Edna og Bjarne.
Ren'e Nielsen
Sølvbryllup  -  Februar 20 2016
Kan kun anbefale dem, super aften. Spillede under middagen og derefter op til dans. De var lynhurtige til at spotte hvilken slags musik de skulle spille for at få gæsterne på dansegulvet.flot opstilling af deres scene. Sangerinden synger pragtfuld. Vi anbefaler helt klart. Tak for en dejlig aften
Helle Frost
50 års fødselsdag  -  Marts 21 2015
De var supergode og riktig søde. Spilte fantastisk 80-90 talls musik. vi er ytters tilfredse og kan kun anbefale til fulle. dette står til UG
Kristine Lyngshede
Bryllup  -  Oktober 04 2014
Lando var god til at se hvad der passede til lige præcis vores fest og han var virkelig professionel. Hali synger fantastisk og de spillede hits, både fra tidligere, men også helt aktuelle. Vi kan kun anbefale at booke dem. Tak for en perfekt baggrund til vores bryllup.
Jesper Viborg
Bryllup  -  September 28 2013
Vi var super tilfredse med at vi valgte Lando og Hali (Musiktilfesten.eu) til at spille til vores bryllup den 28/9 2013. Lando spillede god og varieret dinnermusik, og da de spillede op til dans fik de gang i både unge og gamle. Hvis vi skulle gøre det om, så ville vi have dem til at spille igen :-)
Sanne Guldholt
Bryllup  -  Juni 10 2017
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Lando og Kathrine til jeres/din fest. Vi havde hyret dem til vores bryllup den 10/6 2017, og vi kunne på ingen måde have valgt nogle bedre. Lando spillede diskret baggrundsmusik under maden, musik fra f.eks. Michael Jackson, Robbie Williams og flere, som jeg desværre ikke kan huske nu. Efter middagen kom Kathrine til, og dansemusikken startede. Det var en ren succes, og både min mand og jeg tilbragte megen tid på dansegulvet. Musikken var en god blanding af store hits fra 1980'erne og lidt nyere, og Kathrine sang helt fantastisk. Flere af vores gæster kommenterede dette og spurgte også, hvor jeg havde fundet dem henne. Vi er helt sikkert klar på at hyre Lando og Kathrine en anden gang - og jeg håber, det bliver før vores kobberbryllup Lando og Kathrine - tusinde tak for en hel fantastisk aften!!! De kærligste hilsner fra Sanne Guldholt
Betina Hauerberg
Bryllup  -  Juni 18 2016
Lando og Halli var med til at gøre vores bryllupsfest til en uforglemmelig oplevelse. De leverede top professionel underholdning og vi fik udelukkende super positive tilbagemeldinger fra alle gæster. De leverer hver for sig og sammen flot sang og flere af gæsterne mente at de var bedre end originalerne😀 De får vores bedste anbefalinger og skal vi holde fest igen - bliver det kke uden dem. Mange hilsener Claus og Betina
Anni
Firmafest  -  November 09 2013
Harmonisk duo der forstod at skabe stemning og tilpasse musikken efter et meget broget publikum. Tog også imod musikønsker.

Kontakt Lando & Kathrine

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her