Bendt Aaen
4.8 / 5 baseret på  3 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Bendt Aaen

Hjemby: Viborg Pris: 2000-8000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 5

God musik.......Så er DET sagt......

Keyboard, guitar, saxofon, sang

Speciale: Countrymusik med stort C. Den originale lyd og stemning.

Morgen musik til sølvbryllup etc En eller to mand.

Professionel musiker med fingeren på pulsen. Både hvad angår repertoire, anlæg og performance.

Spiller til firmaarrangementer, cafejobs, værtshuse, familiefester korts sagt en bred vifte af begivenheder hvor folk mødes.

Under eventuel middag spiller jeg dæmpet musik, så gæsterne kan snakke sammen. jeg spiller og synger gerne for på de omdelte festsange. Brudemarch, og vals er selvfølgelig på repertoiret. Jeg kan sagtens lave syng med og skåle sange, hvis det ønskes. Jeg kan dog også godt lade være.

Under dansen bliver der skruet lidt op for både tempo og lydstyrke. Her er musikken fra Elvis til Big Fat Snake, Credence til Seebach. Kim Larsen til Helmig. Har gæsterne lyst til en enkelt vals eller et nummer med Kandis, klares dette også.

Jeg spiller et meget bredt repertoire (op mod 1000 numre). Mit publikum er typisk de unge, der er blevet voksne eller unge voksne.

Så hvad enten I skal have et stemningfuld indslag til festen eller i kirken eller I skal have helaftensarrangement med lækker dinermusik og dansemusik med gang i. Så skal i bare kontakte mig. Se mine anmeldelser.....

Jeg kan endvidere bookes som duo/ trio ved større arrangementer. Spørg!

Kontakt mig allerede i dag for et uforbindende tilbud på underholdning til jeres næste fest


Anmeldelser af Bendt Aaen

Anden fest  - 
Vi fandt Bendt Aaen på 123festmusik. Godt sted at finde musik. Vi skulle bruge en musiker, der kunne spille til en reception om fredagen, samt en fest om lørdagen(70 års) Op til arrangementet havde vi en god dialog med Bendt Aaen om musikvalg, pladsforhold, festlige indslag etc. Bendt Aaen kom i god tid inden arrangementet. Der var lidt med plads om fredagen, Men Bendt var utrolig samarbejdsvillig og sammen fandt vi hurtigt den bedste løsning. Til receptionen spillede han et bredt repertoire. Nævner : Tears in Heaven, Girl From Ipanema(sax), Eagles og mange andre klassikere. Lydniveau: Perfekt! Man kunne snakke sammen, men fornemmede i hele teltet, at der var en LEVENDE musiker. Og så havde han en trådløs mikrofon, som vi lånte til talerne. God service! Om lørdagen til familiefesten: Bendt kom igen i god tid, flyttede instrumenter, satte lys op. Under middagen: Fortsatte hvor han slap om fredagen. Det ene kendte nummer efter det andet. Igen kunne vi snakke sammen. Til dansen blev der spillet masser af, både evergreens men også nye numre for de lidt yngre var på repertoiret. Der var godt gang i dansegulvet i de 2 timer, som blev spillet. Og det næsten non-stop. Nævner: Tom Jones, Rasmus Seebach Bendt Aaen spiller Guitar, keyboard og saxofon og synger. Og hold da op. Han spiller godt på alle instrumenter, men hans vokal er i særklasse det bedste, vi har hørt til en fest. Mange af vores gæster kommenterede netop på dette. Både danske og udenlandske gæster. Natmaden var ca. 20 minutter forsinket. Ingen problem. Bendt Aaen fortsatte med at holde os på gulvet, så det ikke blev "opdaget". Jeg ved positivt, at Bendt Aaen allerede er booket til et sølvbryllup i efteråret hos en af vores gæster. Så vi glæder os til et genhør med denne dejlige musiker. Skal I have fest? Så skal i booke Bendt Aaen, hvis I vil have musik af høj kvalitet! - Professionel, musikalsk, og med smil på læben. Henrik Nilsson
Bryllup  - 
Bendt Aaen spillede ved vores Maj-bryllup. Bendt var klar til at spille da vi ankom til receptionen. Han spillede os ind og under middagen var musikken varieret og tilpas dæmpet og han spillede et godt bredt blandet repertoire. Under middagen spillede han sangene fra gæsterne og efter middagen spillede han op til dans. Han var rigtig god til at læse vores gæster, hvor vi havde fra 16 - 83 år og alle fik musik de kunne lide og danse til og alle kunne lide Bendt. Bendt mestrede både saxofon, keyboard, guitar og sang rent og flot. Hele vejen igennem fremstod Bendt som professionel og som en der sætter en ære i at levere kun det aller bedste. Vi kan kan kun på det varmeste anbefale Bendt. /Thure & Theresa
70 års fødselsdag  - 
Meget overbevisende og dygtig musiker der behersker flere instrumenter incl. guitar, men som også indeholder en rigtig smuk sanger af langt højere standard end man normalt oplever til fest og hygge. Desuden magter Bendt at tilpasse sig selskabets sjæl. Kort sagt : "Det perfekte valg" ! Han fortjener medvind på alle musikalske og underholdende veje.Vi ses om ikke før så næste gang!

Kontakt Bendt Aaen

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Bonsoir Madame (Big Fat Snake)
Springsteen (Fire)
Jobim (Girl from Ipanema -Dinner)
Armstrong (Wonderful World - dinner)
Moonjam (Sarai)
Robbie Williams (Angels)
Disco (You to me are everything)
Big Fat Snake (No peace like in heaven)
Hit (Everytime you go away)
Roy Orbison (California Blue)
Øde Ø (Rasmus Seebach)
Costa del sol (C.V Jørgensen)
Walk of life (Dire Straits)
Volvo B18 (Roger over)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her