(108)
Vagn Møller - Next Time Party Band Holbæk

Diner & Dansemusik med humor og lune. Moderne, allround festmusik som skaber stemning og d

(42)
Let's Dance Hvidovre

Medlevende Musiker med bredt repertoire af musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste

(37)
Panduro One-man-band Silkeborg

Panduro One-man-band. Festmusik til bryllup, sølv- og guldbryllup, fødselsdag

(26)
Party Hits Unplugged Frederiksberg

Spiller hits kogt ned til vokal og guitar

(19)
Valiant OneManBand (tidligere Winums OneManband) Tommerup

Professionel Festmusiker med fantastisk stemme og lækkert guitarspil

(15)
Martins Musik Brædstrup

Erfaren og præsentabel musikker med over 35 års erfaring

(14)
Safir næstved

"Smagsfuld og stilig musik af høj kvalitet med prisbelønnet konservatorieuddannet sangerin

(13)
Bjarne.P Fåborg / Esbjerg.

Med flere års erfaring med musik til, Bryllup, Sølv/Guldbryllup, Konfirmation, Fødselsda

Vis flere

Derfor skal du hyre en festmusiker

Forestil dig, at festen er kommet godt fra start. Gæsterne har hygget sig med velkomstdrink og et dejligt måltid. Nu er vi kommet til det store tidspunkt på aftenen - bordene er flyttet lidt til siden og dansegulvet skal inviges.

Det perfekte ved dette øjeblik er, at du slet ikke er i tvivl om, hvorvidt dansegulvet bliver fyldt eller ej. Gæsterne har nemlig set, hvordan festmusikerne har rigget op til den helt store performance - og de kan ikke vente med at indtage dansegulvet.

Festmusikerne får kun lige rundet de første par numre, før dansegulvet boomer med god energi. Som aftenen udvikler sig tilpasser musikerne stemningen. Hvis festen stikker af, bliver der hevet frem fra den tunge balle-skuffe med alt fra Kim Larsen til Wonderwall. Går festen over i gode snakke og hyggelige øjeblikket, bliver fløjlsstemmerne fundet frem, og der kommer pop-ballader ad libitum på bordet.

Det er dét festmusikere kan - de skaber og styrker festlige stunder.

5 grunde at booke en festmusiker gennem os

  • 1) Vi booker 300 jobs om måneden
  • 2) Se anmeldelser af festmusikerne før du booker
  • 3) Få tilsendt tilbud fra de musikere der er ledige
  • 4) Sammenlign tilbud og book den bedste
  • 5) Book trygt gennem os

Hver eneste måned året rundt booker vi 300 spillejobs til festmusikere. Dette betyder at vi har kunne optimere dette system til give dig den bedste bookingsoplevelse. For dig som kunde betyder det, at du får tilbud fra de absolut bedste festmusikere i Danmark.

Fra alle disse bookinger indsamler vi anmeldelser fra kunderne og bruger dem i vores kategorisering af artisterne. Dermed er det nemmere for dig at sammenligne, hvilke festmusikere der er gode og erfarne, og hvilke der endnu ikke har så mange bookinger.

Hvis du igennem systemet indsender en gratis forespørgsel, så matcher vi dine krav op med de bedste festmusikere og sørger for, de sender dig tilbud, som du frit kan vælge imellem.

Fra disse uforpligtigende tilbud kan du nemt sammenligne priser og kvalitet, og når du føler dig klar, kan du så booke den festmusiker, du synes der passer bedst til din fest.

Når du booker gennem vores platform, har du mulighed for at se festmusikernes anmeldelser, så du trygt kan booke en festmusiker, der allerede har bevist, at de er dygtige. Da anmeldelser på vores platform er så centrale, vil musikeren også kun tage jobs, hvor de passer godt til, så de kan få flere gode anmeldelser. På den måde bliver vores system til anmeldelserne din garanti for en god oplevelse.

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her