(136)
Vagn Møller Svinninge

Diner & Dansemusik med humor og lune. Moderne, allround festmusik som skaber stemning og d

Pris: Kr. 2.400 - 15.000 Kontakt artisten
(3)
Asger Juul-lassen Randers NØ

solomusiker, orkester, sang, morgenmusik, pianist, festmusik, dansemusik, dinnermusik, kon

Pris: Kr. 1.500 - 12.000 Kontakt artisten
Dj-Musikeren Aalborg Øst

Voksen-Dj, Guitarist, Solomusiker

Morgenmusik Petersson Holbæk

Morgenmusik hele Sjælland og København

Pris: Kr. 1.700 - 2.200 Kontakt artisten
(11)
Claus Agernem Herning

Dinner musik med akustisk guitar og sang

Book musiker til morgensang hos os

Morgensang er en fantastisk måde at starte en skøn begivenhed. I Danmark bruges morgensang ofte i forbindelse med kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup. Her står en eller flere musikere klar ude foran deres dør, klar til at spille og synge.

En sand klassiker for musikere til morgensang er sangen “Det Er Så Yndigt At Følges Ad”, hvor der spilles på blæserinstrumenter og synges til. Mange vælger dog også andre løsninger, hvor der eksempelvis kan være en guitarist og en sangerinde, der spiller numre, som har stor betydning for paret.

Hos 123festmusik har vi et stort udvalg med over 2.300 musikere, bands og dj’s, og til morgensang, og derfor har vi også et stort udvalg af musikere til morgensang.

Så skal du arrangere kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller lignende, kan vi hjælpe med musikken.

Så nemt indhenter du tilbud

Vores service er baseret på, at det skal være så nemt for dig - samtidig med at du får præsenteret det helt rigtige udvalg. Derfor har vi en match-service, hvor du kan oprette dit arrangement på få minutter. Herefter sender vi det ud til de af vores over 2.300 artister som jeres ønsker.

Artisterne får derefter mulighed for at tjekke kalenderen og læse om jeres arrangement, inden de vælger at byde ind på opgaven. Du får altså udelukkende tilbud fra musikere, som matcher præcis det, I ønsker.

Vores service med at indhente tilbud på musiker til morgensang, så er det altid 100% gratis og uforpligtende. Du indgår selv dialogen med de forskellige musikere, og booker kun hvis der kommer det helt rette match.

Musikere til morgensang
Indhent tilbud på musikere til morgensang