(15)
Martins Musik Brædstrup

Erfaren og præsentabel musikker med over 35 års erfaring

(11)
Hennings Musik Solrød

Musik i topklasse!

Godsejernes Jazz & BluesBand Harndrup

jazz spillet på en bluesinspireret måde

Morgenmusik Petersson Holbæk

Morgenmusik hele Sjælland og København

1700.00-2200.00 KR. KR. Kontakt artisten
(27)
Midnight Music Ribe

Festmusik: Levende musik til levende mennesker - både til dinner og dans

6000-12000 KR. Kontakt artisten

Få perfekt musik til guldbrylluppet

Guldbrylluppet er en rigtig smuk begivenhed. Når familie og venner samles for at fejre, at ægteskabet har været i hele 50 år. Det er dermed også de færreste der kan bryste sig med at fejre guldbryllup.

Derfor skal denne dag naturligvis også være speciel. Ved at booke musiker til guldbrylluppet får I nogle herlige indslag, som både kan glæde det guldbryllup-parret og alle gæsterne.

Nogle af de klassiske valg af musik til guldbryllup er morgensang og dinner-musik. Med førstnævnte får I en skøn start på denne vidunderlige dag og med sidstnævnte får I dejlig musik og sjove indslag under maden.

Ønsker man at udbygge (eller prøver noget lidt andet) man kan finde en dou eller en trio, der kan spille den musik, I elsker. Det kan eksempelvis være gamle klassikere og dansk-top musik.

Sådan bruger du vores tjeneste

Vi har gjort det enkelt for jer at finde den perfekte musiker til guldbrylluppet. Du skal blot oprette og beskrive arrangementet, og så sørger vi for resten. Din forespørgsel bliver sendt ud til vores kæmpe udvalg af musikere, bands og dj’s, hvor de interesserede så vender tilbage med konkrete tilbud.

Er du klar til at finde den perfekte musik? Så opret din forespørgsel herunder.

Musikere til guldbryllup
Indhent tilbud på musikere til guldbryllup