Martins Musik
4.8 / 5 baseret på  15 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Martins Musik

Hjemby: Brædstrup Pris: 4000- 7000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 26

Erfaren og præsentabel musikker med over 35 års erfaring

Hej mit navn er Martin . Jeg er en 50 årig Keyboard spiller med over35 års erfaring. min musik henvender sig mest til 50+ publikum , men er generelt en all round musiker som kan ramme de fleste aldersgrupper.
Jeg bruger ikke Midifiler , men spiller live .
Jeg er som udgangspunkt ikke højtråbende med dårlige vitser osv men fanger naturligvis stemningen hvis det byder sig . Under middagen spiller jeg dæmpet musik , så alle kan tale sammen ,og jeg spiller naturligvis med på de omdelte sange.
Til dansen bliver der skuet lidt op og der vil kunne danses til eks Kim Larsen , Kandis ,Bamses venner , Lilholt , John Mogensen eller numre som Himmelhunden , Avenuen, Vesterbro, Vore allerbedste år ,Lucky lips , Bad moon rising , gamle evergreens , Grand Prix numre og mange mange flere .
Jeg garanterer ikke at jeg får alle på gulvet men når festen er ovre har alle i hvert fald haft muligheden for at danse :)
Kontakt mig og lad os få en snak om dine/jeres forventninger til jeres fest og få et godt tilbud, det kan sagtens betale sig :)
Jeg håber at høre fra dig /jer Mvh Martin


Anmeldelser af Martins Musik

Guldbryllup  - 
Dejlig musik, passede til festens aldersgruppe
Guldbryllup  - 
Martin har indfriet vore forventning til både godt hyggemusik og senere godt dansemusik. Mange af vore gæster omtalte både hans musik og sang meget positiv, alt i alt var han med til at skabe en god fest. Havde også god kontakt til serveringspersonalet.
70 års fødselsdag  - 
Martin var rigtig behagelig musik under middagen,,han havde god føling med gæsterne. Han kunne godt lave lidt sjov uden at ville styre under- holdningen Vores gæster roste hans musik og gode opførsel.
Guldbryllup  - 
God stille musik under middagen og livlig musik til dansen forstod at tilpasse musikken under festen
Guldbryllup  - 
Alle aftaler afholdt til punkt og prikke. Dejlig baggruns musik under middagen. Super musikalsk ledsagelse til omdelte sange og festlige skålsange under middagen i et passende omfang. Virkelig god og varieret dansemusik med noget for såvel yngre som ældre gæster. Vi kan varmt anbefale Martins Musik til jeres fest.
Bryllup  - 
Super dejlig stemning, stille og roligt mens maden var på bordet. Dejlig dansemusik.
70 års fødselsdag  - 
70 års fødselsdag. en musiker der forstår at tilpasse sig selskabet,dejlig dæmpet musik under middagen.rigtig god dansemusik,mine gæster og jeg selv var meget tilfredse,kunne godt tænkes vi vender tilbage ved en anden festlig lejlighed. Sonja andersen.
70 års fødselsdag  - 
70 års fødselsdag august 2016. Martin spillede melodier, som vi alle kender, og specielle ønsker - også fra de yngste gæster - blev opfyldt. Alle var glade for den dæmpede musik under middagen, hvor man kunne tale sammen uden problemer, og ligeledes var vi meget tilfredse med, at Martin sang med på de omdelte festsange. En boogie-woogie fik både store og små ud på dansegulvet - og flere af vores gæster gav i løbet af festen udtryk for, at vi havde engageret en god og festlig musiker, som vi derfor varmt kan anbefale. Poul E. Thomasen
Bryllup  - 
En veloplagt muskier, en god musikoplevelse hele aftenen under middagen spilled han dæmpet stemningsmusik, og var meget medlevende til den gode stemming under middagen. og efter middagen blevde spillet op til fest og dans, så næsten alle ikke kunne lade være med at besøg dansegulvet. og alle havde en god og hyggelig aften med masser af dans og feststemning. brudeparret og deres gæster vil sige en stor tak for den gode music, vi kan kun anbefale Martin og håber at vi kan få ham til de næste fester
Sølvbryllup  - 
Martin spille til vores sølvbryllup, dejligt hygge musik under spisning , hvor man nemt kunne snakke med dem ved bordet , da vi skulle danse spille Martin dejlige dansemusik hvor alle kunne være med .Martin var med til at gøre vores sølvbryllups fest til en super dejlig dag. hvis vi skal holde fest igen bliver det Martin som vi bestille
60 års fødselsdag  - 
Efter en meget vellykket fest, hvori musikeren Martin har en stor del af æren for, at det det blev en fantastisk aften, kan vi kun give ham vores bedste anbefaling. Vi havde aldrig hørt Martin spille før, Så det var helt tilfældigt, at vi fandt Martin på nettet. Under middagen spillede han dæmpet, så vi sagtens kunne føre en samtale rundt ved bordene. Han forstod også ikke at fylde for meget under middagen, dvs. han ikke overtog for meget med diverse skålsange, men han var god til at holde stemningen ved bordene med sin dejlige musik. Havde et alsidigt repertoire og kunne holde festen i gang, da vi skulle på dansegulvet. Det var virkelig gang i den, og det havde musikken en stor del af æren for. Efterfølgende har vi fået adskillige tilkendegivelser fra vores gæster, der også har rost musikken, så vi kan kun give Martin 5 stjerner og er utrolig glade for, at det netop var ham vi fik til at spille til vores fest. Else og Per Madsen
80 års fødselsdag  - 
En god musikker, som læste festen med det samme, og som forstod hvordan han skulle spille. GOD >musik til dansen, dejlige melodier som vi kendte, og han var super god hele vejen.
Bryllup  - 
Særdeles kompetent og erfaren festmusiker, som jeg giver min bedste anbefaling.
70 års fødselsdag  - 
Martin kom til tiden, spillede bare lige det der var ønsket, og forstod at give folk lov til at tale sammen uden at skulle råbe. Han holdt ikke mange - og lange pauser, og havde styr på festen uden at overtage den. Kan varmt anbefales - især til folk i en "moden" alder Birthe Nørtoft / Bruno Andersen
Anden fest  - 
Martin gjorde det godt han er en ihærdig musikker, der blev ikke holdt mange pauser, til danse lysten så ved publikum ikke var så stor, de sad og snakkede og hyggede sig til musikken. Så OK

Kontakt Martins Musik

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Love me tender (Elvis Presley)
En dør til fantasien (Kandis)
Hello Mary Lou (Ricky Nelson)
Vore bedste år (Lis og Per)
En enkelt sang om frihed (Eddie Skoller)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her